Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kolik jí je? Když stáhla 200 ml tak úplně malá nebude…to bude ok, bude vystreslá z toho povyku ![]()
Myslíš ovocnýho piva, který skoro žádný alkohol neobsahuje? Kdyby si cvakla vizoura, tak bych plašila, ale z tohohle opravdu neee.
@Janli píše:
Myslíš ovocnýho piva, který skoro žádný alkohol neobsahuje? Kdyby si cvakla vizoura, tak bych plašila, ale z tohohle opravdu neee.
Tohle má právě 4,5 % ![]()
Myslíš jako to ochucený pivo v plechovce? Tam je alkoholu nula nula nic ne? Kolik dceři je? Prolila bych ji pořádně vodou, ať se to naředí a rychle odejde z těla pryč.
@Anonymní píše:
Tohle má právě 4,5 %
Tak si asi dá šlofíka a pak jí bude možná malinko bolet hlava no
Pivo jí neublíží, neboj.
@Hrozina píše:
Myslíš jako to ochucený pivo v plechovce? Tam je alkoholu nula nula nic ne? Kolik dceři je? Prolila bych ji pořádně vodou, ať se to naředí a rychle odejde z těla pryč.
Jo jo a má 4,5 %
Pije, jí.. nic ji není. Ještě byla naštvaná když jsme ji to sebraly
![]()
@Anonymní píše:
Tohle má právě 4,5 %
Fakt jo? To jsem si nemyslela. Ona je to taková šťávička, proto jí chutnalo.
Já jako 2-leta vypila velkýho panáka likéru. Nic se mi nestalo. A to měla máma strach jako blázen. Spala jsem jako miminko a pak cucala okurku. Následky nemám. Aspon doufám.
Bud v klidu.
@Anonymní píše:
Jo jo a má 4,5 %Pije, jí.. nic ji není. Ještě byla naštvaná když jsme ji to sebraly
![]()
Slečna je gurmán. ![]()
@Hrozina píše:
Fakt jo? To jsem si nemyslela. Ona je to taková šťávička, proto jí chutnalo.
Právě no. Ale klopila to do sebe solidně. Ještě než jsem k ní doběhla tak honem honem než ji to matka sebere
Ahoj, prosím nenávystné komentáře aby zůstaly stranou..
a ano, mám to vždycky stranou ale potvora k tomu vlezla 
Zapíjeli jsme úmrtí v rodině.. odešla jsem na záchod a v ten moment mi dcera vypila cirka 200 ml piva. Takového toho sladkého.. hned jsme ji dali napít, hlídám jí.. vypadá v pohodě. Nic jí není, a hned jsme jí dali bramborák- mastný.. myslíte že to bude ok? Jsem z toho celkem na nervy