Dítě vypilo alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2474
2.4.20 16:02

Musíš si udělat nové dítě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
2.4.20 16:45

Tak velkemu diteti to neublizi, alespon ne tak, ze by se to muselo nejak resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
2.4.20 16:53

Muj malej si ve třech cucnul tullamorky, myslel, ze to je jablečnej džus :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 18:07

A co by se jí mělo stát? U nás se opil před pár lety synovec, séra pořádala na chalupě grilovačku s kamarádama, měli jsme naražený sud a děti si v průběhu večera chodily „točit“ pěnu. Ostatní děti nemají pivo rády, ale synovec ano :lol:, takže postupně tý pěny asi vypil dost a celou noc pak chudák zvracel. Ale nic mu nebylo. Byly mu asi 4 roky…

• Citovat
  • Upravit
5708
2.4.20 22:15
@ašímanaj píše:
Já jako 2-leta vypila velkýho panáka likéru. Nic se mi nestalo. A to měla máma strach jako blázen. Spala jsem jako miminko a pak cucala okurku. Následky nemám. Aspon doufám. :-) Bud v klidu.

A myslí si to i okolí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.4.20 02:04

Taky bych řekla, že se jí po ovocném pivu v 5 letech nic nestane. Jsou lidi, kteří dávají takhle malým dětem piva napít normálně :roll: Já jsem teda nedala dětem nikdy ani toho nealkoholickýho, čistě jen proto, že platí pravidlo, že děti alkohol (ani pivo) nepijí a neochutnávají, tak aby se to nepletlo. Ale kdyby pivo někdy vyžahly, tak bych neměla nervy, že jim to takto výjimečně a jednorázově ublíží. Já bych se spíš obávala pravidelného upíjení… Nebo by mě ranila mrtvice, kdyby do sebe dítě obrátilo panáka - no a já jsem přesně toto udělala v necelých dvou letech! Byli jsme u dědy, ten nalil všem dospělým „štamprdličku“ slivovice, no a já jednu v nestřeženém okamžiku uzmula a kopla do sebe na ex :D Mamka celý život vzpomínala na to, jak z toho měla nerva, že jsem se otrávila. Ale nebylo mně prý vůbec nic, jen jsem se otřepala :mrgreen: Takže i toto malej prcek přežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.4.20 06:55

@Enmamma

Bez komentáře. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...