Dítě vypilo alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
866
2.4.20 14:33

Klid, dostala vitamíny B, vyspi se z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Svistice píše:
Jen ze zvědavosti, kolik je tomu dítěti?

5

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Svistice píše:
Jen ze zvědavosti, kolik je tomu dítěti?

5

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 14:35
@Hrozina píše:
Slečna je gurmán. :D

To teda. Před ní musíme alkohol schovat. V momentě to vyžahne

• Citovat
  • Upravit
1671
2.4.20 14:35

Kolik ji je? Chova se priopile?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 14:37
@Leni_2019 píše:
Kolik ji je? Chova se priopile?

5. Ne. Chová se úplně ok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 14:38

Hele, mě dcera jednou vypila celý „ajskafe“ :lol:. Ve 4 letech… Usla po chvíli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33005
2.4.20 14:39
@Anonymní píše:
píše: Více

V tom případě doporučuji spíš než řešit aktuální požití zamyslet se nad tím, jaktože takto staré dítě neví (a případně nerespektuje), že alkohol je jen pro dospělé ( a to ideálně pouze příležitostně).
Protože jinak se ti taky může stát, že si v nestřežených okamžcích pochutná na nějakých medikamentech, chemikáliích nebo tvrdším ethanolu.

Moje děti vedu od mala k tomu, že na léky, sirky, dospělácké pití (kafe, cola, alkohol), úklidové prostředky se nešahá, neochutnává, proč a jaké to pro ně může mít neblahé zdravotní důsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.4.20 14:43
@Svistice píše:
V tom případě doporučuji spíš než řešit aktuální požití zamyslet se nad tím, jaktože takto staré dítě neví (a případně nerespektuje), že alkohol je jen pro dospělé ( a to ideálně pouze příležitostně).
Protože jinak se ti taky může stát, že si v nestřežených okamžcích pochutná na nějakých medikamentech, chemikáliích nebo tvrdším ethanolu.Moje děti vedu od mala k tomu, že na léky, sirky, dospělácké pití (kafe, cola, alkohol), úklidové prostředky se nešahá, neochutnává, proč a jaké to pro ně může mít neblahé zdravotní důsledky.

tak je otázka jestli vůbec věděla, že pije alkohol, když to naliješ do skleničky je to barevný, bublinkatý, sladký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 14:46
@debra.morgan píše:
tak je otázka jestli vůbec věděla, že pije alkohol, když to naliješ do skleničky je to barevný, bublinkatý, sladký :nevim:

Klopila to do sebe z plechovky :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 14:48
@Svistice píše:
Protože jinak se ti taky může stát, že si v nestřežených okamžcích pochutná na nějakých medikamentech, chemikáliích nebo tvrdším ethanolu.Moje děti vedu od mala k tomu, že na léky, sirky, dospělácké pití (kafe, cola, alkohol), úklidové prostředky se nešahá, neochutnává, proč a jaké to pro ně může mít neblahé zdravotní důsledky.

Tak ona na léky, šířky a atd nesáhne. Ale to pivo v plechu to ji prostě láká. Ale my teda pijeme tak jednou za 5 let. Tohle je opravdu jen 'umrtní zapíjení :,(

• Citovat
  • Upravit
33005
2.4.20 14:52
@debra.morgan píše:
tak je otázka jestli vůbec věděla, že pije alkohol, když to naliješ do skleničky je to barevný, bublinkatý, sladký :nevim:

Děti nejsou blbé. Moje děti už ve třech letech věděli, co je kafe, co je džus, co limča (že to má biblinky a nechutná jim to), co je mámina limča pro dospělé (kofola), víno.
Jen se s nima musí o tom vhodně komunikovat. Navíc do skleniček ani do jídla si bez dovolení nelezeme, to je snad základ slušného vychování.
Taky si kupuju občas radler nebo cider. Vědí, že jsou alko a nealko verze (stejně jako kafe s kofeinem a caro bez kofeinu) a že tu bez alkoholu nebo kofeinu jim můžu dát ochutnat, tu druhou jim ochutnat nedám a pít je to pro ně nezdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
2.4.20 15:01

Já ve třech letech hodila do sebe panáka nějaké třešnovice, protože na dně byla naložená třešnička. Dupala jsem jak ježek, zalezla za kuchynskou linku a přežila. Možná na to mne zanechalo následky ty, že nemám k tvrdému kladný vztah, pouze k pivu a vínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.4.20 15:15

Nic se jí nestane. Nepanikař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5115
2.4.20 15:16

Mě dávala babička po obědě vždy malou skleničku piva a v dospělosti jsem skoro abstinent. Nevidím na tom nic špatného. Bracha dá synovcům občas taky panáka piva. Sou v tom i vitamíny. Takže si z toho zakladatelko fakt nedělej hlavu, dítě bude určitě v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí