Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zavolala bych ji a zeptala bych se ji co si přeje - a mas dárek jasný
navíc bude spokojena…nebo se zeptej její mámy ta bude vědět co si přeje
A jinak pokud ji koupíš cokoliv s PC co má rada tak to neznamená ze u ni zvyšujes závislost - ty ro nemáš jak ovlivnit - něco jiného by bylo kdyby byla u tebe na prázdniny - vymýšlíš program ty… a proste holt na PC není čas
to ze dostane tričko na motiv hry apod z ni zavislacku ani neudělá a ani neodporujes ![]()
@Lioness34 píše:
zavolala bych ji a zeptala bych se ji co si přeje - a mas dárek jasnýnavíc bude spokojena…nebo se zeptej její mámy ta bude vědět co si přeje
Nemluví s námi. Maximálně nás pozdraví až když ji několikrát za sebou nahlas pozdravím mi. Takže i kdybych ji volala, tak nám to nezvedne. A její mamky jsem se ptala hned, jenže ta pro ní prý taky nemá dárek.
Takže třeba dárek s motivem YouTube není špatný? Bála jsem se, aby to nevyznělo tak, že se mi její “záliba” líbí
Když tak ji nenápadně dohoďte 13letého kluka, co by ji tahal ven. Když teda ji kámošky nezaujaly, tak třeba kluk jo.
@Božislava píše:
Když tak ji nenápadně dohoďte 13letého kluka, co by ji tahal ven. Když teda ji kámošky nezaujaly, tak třeba kluk jo.
Vibrátor? Jestli nechodí ven, tak se jí dřív nebo později bude hodit.
@Prof. Farnsworth píše:
Si blbej
![]()
Dala bych ji petikilo do obalky a nazdar.
Píšeš že sedí celý den v pyžamu, tak mě napadl nějaký spací overal? Dcera je měla strašně ráda, ale koupila si je o něco později. Ale doma v nich chodila opravdu celý den. https://www.lindo.cz/…ro-volny-cas - našla jsem první možný odkaz
Ve třinácti letech jí fakt nejvíc udělají radost peníze a ty máš po starostech!!! Proč si lámat hlavu s takovým nevychovaným hajzlíkem.
Koupila bych ji pyžamo, když je v něm schopna strávit celé prázdniny ![]()
@vertunkaProf. Farnsworth píše:
@vertunka píše:
Si blbej![]()
Dala bych ji petikilo do obalky a nazdar.
Možná je to jedna z mála věcí která je „PC-konkurenceschopná“. ![]()
![]()
@Evka73 píše:
Píšeš že sedí celý den v pyžamu, tak mě napadl nějaký spací overal? Dcera je měla strašně ráda, ale koupila si je o něco později. Ale doma v nich chodila opravdu celý den. https://www.lindo.cz/…ro-volny-cas - našla jsem první možný odkaz
@Prof. Farnsworth píše:
Prosím Tě vibrátor pro třináctku-jdi do háje.