Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, ![]()
Na Vánoce bych kamarádce chtěla koupit něco pro 4měsíčního chlapečka. Chtěla by nějakou hračku na úchop. Nějaké tipy, doporučení, co se Vám osvědčilo? ![]()
V tomto věku měly největší úspěch takové obyčejné plastové špendlíky. Jsou tenké, takže se miminkům dobře drží, a současně lehké. A nebo se zkus podívat po nějaké látkové šustivé knížce. Tu moje děti milovaly a bavila je hodně dlouho.
Mám doma čtyřměsíční dceru a nejlepší dárek, který jsem jí koupila, je obyčejné chrastítko - spínací špendlík.
další v pořadí je postavička, která má různě našité kroužky, hvězdy a podobně.
Naše 4mesicni dostane něco na zavěšení na kočár, hrací deku a právě ten míček z odkazu výše. Jinak určitě nic nezkazis čímkoliv, co se bude dobře dávat do ruky nebo necim, co susti, hraje svítí…
@Natuls koukněte na zirafu Sophii, myslím, že je to dobrá volba
já jí malému Teda kupovala sama, ale docela dlouho si s ni syn hrál
jinak pokud chcete jen drobnost tak my měli radost i ze špendlíku do ručky ![]()
Také hodne záleží jak je na tom ve vývoji. Zda je tam kde by mělo býti či pokud není dopredny. Dle toho vybrat správnou hračku. ![]()
Také hodne záleží jak je na tom ve vývoji. Zda je tam kde by mělo býti či pokud není dopredny. Dle toho vybrat správnou hračku. ![]()
V tomhle věku holt cokoliv do pusy a nebo se složit na nějaký pořádný dárek, než 10 kravin, dítko z toho stejně nemá rozum ![]()