Dárek pro 8 letou dceru

Anonymní
14.12.17 21:59

Dárek pro 8 letou dceru

Ahoj, už si nevím rady, potřebuji ještě jeden dárek pro dceru a prostě nevím, nemám už inspiraci, chci ji udělat radost a bude to hlavní dárek u babičky pod stromečkem. :( nemyslela jsem si, že kdy budu o tomto zakládat diskuzi :( ale prostě nevím. Co si přeje, a není toho moc, bude mít doma pod stromečkem. Díky všem. Lego, knížky, ani nic k k Albu tuzce… ani společenskou hru.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1869
14.12.17 22:02

Rozpocet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.12.17 22:03

Je sportovně nějak.. co vím tak švagrová kupovala koloběžku a nebo ten penybooord nebo jak se to píše, a nebo kupovala do pokojíku ten pytel na sezení- ležení růžový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.12.17 22:07

Nemá oblíbený film, nebo seriál? Jsou krásné plakáty z různých seriálů a filmů (i pro děti a mládež), které by si mohla vyvěsit v pokojíku. Nebo různé folie a ozdůbky na stěnu, které se dají kdykoliv sundat - mohla by si vyzdobit pokoj podle nálady. Moje dcera bude mít v březnu 13 let a u ní tedy frčí Vikings a Hra o trůny 8) - takže plakáty z těhle seriálů jsou u ní vítány. Ale jasně, že tvá dcera nemusí na plakáty a výzdobu být :think:

Pak mě napadá něco na sport? Dceři pravidelně obnovujeme in-line brusle.

Těžko takhle radit…Čím se budí do školy? Mobilem? Moje holka má budík na mobilu, ale chtěla by do pokojíku tyhle hodiny s budíkem:

https://www.bestdarky.cz/…y-p-884.html?…

Je to jen taková splácanina nápadů, vím, ale když ti napíše více lidí, třeba tě něco inspiruje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
14.12.17 22:12

Co triko s obracecíma flitrama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 22:17
@Oudrey píše:
Rozpocet?

Cca 600-1000

• Citovat
  • Upravit
23964
14.12.17 22:18

Moje osmiletá si letos přeje šminky, trička se třpytkami a nějaké třpytivé šaty.

Dostane šminky a kosmetiku - oboje přírodní. Šaty a trička si raději bude vybírat sama později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 22:19
@kotyk píše:
Co triko s obracecíma flitrama?

Má jedno, ale asi by se ji líbilo klidně další, takže tip díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.17 22:21
@Janasas píše:
Je sportovně nějak.. co vím tak švagrová kupovala koloběžku a nebo ten penybooord nebo jak se to píše, a nebo kupovala do pokojíku ten pytel na sezení- ležení růžový :mrgreen:

Má kolo, koloběžku, brusle, lyže.

• Citovat
  • Upravit
2258
14.12.17 22:22

Tak jestli má ráda nějaký fil/seriál tak cokoliv s hrdinou toho filmu. Potom jak tu někdo psal oblečení s obracecími flitry. Pak jsou nejrůznější sady á la vytvoř si sám: od utváření vlastního krystalu, růstu kde čeho až po vyrábění vlastní voňavky.
Pokud by to nevadil tvému přesvědčení tak líčidla. Pak finančně náročné: telefon, tablet.
Jinak jsem koukala, že dost dětí chce interaktivní zvířátko/příšeru (např. Furby), které se dá spárovat s nějakým phonem, notebookem stáhnout si aplikace a pak s tím mluvit, hrát si a dělat řadu dalších pitomin. Nebo třeba nějaké šperky, ať už bižuterie, nebo něco pravého. Jo a co zvířátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
14.12.17 22:24

Hodinky, nausnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 22:25
@Netopirek píše:
Moje osmiletá si letos přeje šminky, trička se třpytkami a nějaké třpytivé šaty.

Dostane šminky a kosmetiku - oboje přírodní. Šaty a trička si raději bude vybírat sama později. [/citace
Přemýšlela jsem o toaletce z Weledy, to se ji líbí, má i nějaké balzámy, sminky se mi ještě moc nechce :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.17 22:29
@Oudrey píše:
Hodinky, nausnice?

Hodinky dostane doma, náušnice ma zlaté, ty zatím nechci sundavat, dvoje ztratila. Ale něco na krk, třeba řetízek by se ji líbilo, díky za tip!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.17 22:33
@Sexynohy píše:
Tak jestli má ráda nějaký fil/seriál tak cokoliv s hrdinou toho filmu. Potom jak tu někdo psal oblečení s obracecími flitry. Pak jsou nejrůznější sady á la vytvoř si sám: od utváření vlastního krystalu, růstu kde čeho až po vyrábění vlastní voňavky.
Pokud by to nevadil tvému přesvědčení tak líčidla. Pak finančně náročné: telefon, tablet.
Jinak jsem koukala, že dost dětí chce interaktivní zvířátko/příšeru (např. Furby), které se dá spárovat s nějakým phonem, notebookem stáhnout si aplikace a pak s tím mluvit, hrát si a dělat řadu dalších pitomin. Nebo třeba nějaké šperky, ať už bižuterie, nebo něco pravého. Jo a co zvířátko?

Zvířátko nee, máme naše zlaticko pejska. Telefon az příští rok, na ty krystaly jsem se dívala, docela se mi to líbí.

• Citovat
  • Upravit
1869
14.12.17 22:33

Mozna i tim, ze je to od babicky by bylo fajn, kdyby to byl nejaky retizek nebo neco podobneho nez treba kosmetika. Bude to vic “specialni” darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný