Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je sportovně nějak.. co vím tak švagrová kupovala koloběžku a nebo ten penybooord nebo jak se to píše, a nebo kupovala do pokojíku ten pytel na sezení- ležení růžový ![]()
Nemá oblíbený film, nebo seriál? Jsou krásné plakáty z různých seriálů a filmů (i pro děti a mládež), které by si mohla vyvěsit v pokojíku. Nebo různé folie a ozdůbky na stěnu, které se dají kdykoliv sundat - mohla by si vyzdobit pokoj podle nálady. Moje dcera bude mít v březnu 13 let a u ní tedy frčí Vikings a Hra o trůny
- takže plakáty z těhle seriálů jsou u ní vítány. Ale jasně, že tvá dcera nemusí na plakáty a výzdobu být ![]()
Pak mě napadá něco na sport? Dceři pravidelně obnovujeme in-line brusle.
Těžko takhle radit…Čím se budí do školy? Mobilem? Moje holka má budík na mobilu, ale chtěla by do pokojíku tyhle hodiny s budíkem:
https://www.bestdarky.cz/…y-p-884.html?…
Je to jen taková splácanina nápadů, vím, ale když ti napíše více lidí, třeba tě něco inspiruje ![]()
Moje osmiletá si letos přeje šminky, trička se třpytkami a nějaké třpytivé šaty.
Dostane šminky a kosmetiku - oboje přírodní. Šaty a trička si raději bude vybírat sama později.
@kotyk píše:
Co triko s obracecíma flitrama?
Má jedno, ale asi by se ji líbilo klidně další, takže tip díky
@Janasas píše:
Je sportovně nějak.. co vím tak švagrová kupovala koloběžku a nebo ten penybooord nebo jak se to píše, a nebo kupovala do pokojíku ten pytel na sezení- ležení růžový
Má kolo, koloběžku, brusle, lyže.
Tak jestli má ráda nějaký fil/seriál tak cokoliv s hrdinou toho filmu. Potom jak tu někdo psal oblečení s obracecími flitry. Pak jsou nejrůznější sady á la vytvoř si sám: od utváření vlastního krystalu, růstu kde čeho až po vyrábění vlastní voňavky.
Pokud by to nevadil tvému přesvědčení tak líčidla. Pak finančně náročné: telefon, tablet.
Jinak jsem koukala, že dost dětí chce interaktivní zvířátko/příšeru (např. Furby), které se dá spárovat s nějakým phonem, notebookem stáhnout si aplikace a pak s tím mluvit, hrát si a dělat řadu dalších pitomin. Nebo třeba nějaké šperky, ať už bižuterie, nebo něco pravého. Jo a co zvířátko?
@Netopirek píše:
Moje osmiletá si letos přeje šminky, trička se třpytkami a nějaké třpytivé šaty.Dostane šminky a kosmetiku - oboje přírodní. Šaty a trička si raději bude vybírat sama později. [/citace
Přemýšlela jsem o toaletce z Weledy, to se ji líbí, má i nějaké balzámy, sminky se mi ještě moc nechce
@Oudrey píše:
Hodinky, nausnice?
Hodinky dostane doma, náušnice ma zlaté, ty zatím nechci sundavat, dvoje ztratila. Ale něco na krk, třeba řetízek by se ji líbilo, díky za tip!
@Sexynohy píše:
Tak jestli má ráda nějaký fil/seriál tak cokoliv s hrdinou toho filmu. Potom jak tu někdo psal oblečení s obracecími flitry. Pak jsou nejrůznější sady á la vytvoř si sám: od utváření vlastního krystalu, růstu kde čeho až po vyrábění vlastní voňavky.
Pokud by to nevadil tvému přesvědčení tak líčidla. Pak finančně náročné: telefon, tablet.
Jinak jsem koukala, že dost dětí chce interaktivní zvířátko/příšeru (např. Furby), které se dá spárovat s nějakým phonem, notebookem stáhnout si aplikace a pak s tím mluvit, hrát si a dělat řadu dalších pitomin. Nebo třeba nějaké šperky, ať už bižuterie, nebo něco pravého. Jo a co zvířátko?
Zvířátko nee, máme naše zlaticko pejska. Telefon az příští rok, na ty krystaly jsem se dívala, docela se mi to líbí.
Mozna i tim, ze je to od babicky by bylo fajn, kdyby to byl nejaky retizek nebo neco podobneho nez treba kosmetika. Bude to vic “specialni” darek
Ahoj, už si nevím rady, potřebuji ještě jeden dárek pro dceru a prostě nevím, nemám už inspiraci, chci ji udělat radost a bude to hlavní dárek u babičky pod stromečkem.
nemyslela jsem si, že kdy budu o tomto zakládat diskuzi
ale prostě nevím. Co si přeje, a není toho moc, bude mít doma pod stromečkem. Díky všem. Lego, knížky, ani nic k k Albu tuzce… ani společenskou hru.