Dárek pro dceřinu kamarádku

2398
1.11.14 15:32

Dárek pro dceřinu kamarádku

Dcera je v 1.třídě a už i k nám došla pozvánka na narozeninovou párty její spolužačky.
Zatím jsme nikdy na takové oslavě nebyli a ani já pro dceru oslavy s kamarádkami nedělala.
S kamarádkou se zná teprve od září, nechodily spolu do školky, takže nejsou žádné velké kamarádky. Maminku kamarádky znám, ale nenavštěvujeme se.

A já nevím, jaké dárky a hlavně v jaké hodnotě se na takovou oslavu nosí.
My sami pro ostatní děti v rodině nedáváme nijak extra velké dárky, cenově kolem 200Kč /ani naše děti více od rodinných příslušníků nedostávají/, takže nechci donést žádnou blbost, ale ani nic moc drahého.

Poradíte:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
1.11.14 15:37

Zkus na to kouknout z pohledu, co by se libilo tve dceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.14 15:41

Já to beru tak, že kdybych pozvala Terezky kamarádky, že by úplně stačilo, kdyby donesly nějakou maličkost - třeba nějaké bonbonky, pexeso, barvičky - prostě dárek od kamarádky ne od dospělého.
Oslavy bych spíš dělala pro děti, aby si pohrály, ne pro dary.

Ale právě že nemám žádnou zkušenost, tak čekám, že se ozve nějaká maminka, která oslavy pořádá a napíše, co ostatní děti nosívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
1.11.14 15:52

Koupila bych dětský šampaňský (50Kč), malýho petshopáka v sáčku (80Kč) a třeba kytičku (do 50Kč) a máš to vyřešený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.14 15:58

@Loll no, jenže mě se nechce kupovat dárek za 200kč. Jsem socka?
Já jsem zatím koupila v Kiku velkou sadu sponek do vlasů, malou kabelku, kterou si bude moct holčička vybarvit a chci hodit do balíčku nějaké gumové medvídky a čokoládku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
1.11.14 16:00

Ja bych koupila knizku Prvni cteni.
Ja oslavy detem delam( zcasti nedobrovolne), kupuju darky do 200 Kc maximalne, kdyz jdou na oslavu jine kamaradce.
Jinak jine tipy treba - puzzle, sponky, celenky, denicek( to asi jeste ne), dcera dostala uz treba hlavolam, tricko, pekny skcar, cepici, rukavice,( ma narozeniny na podzim), oblecek na Barbie, casto bonbony… na vic si ted nevzpominam…
Proste kup to, co se libi dceri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
1.11.14 16:01
@danik píše:
Já jsem zatím koupila v Kiku velkou sadu sponek do vlasů, malou kabelku, kterou si bude moct holčička vybarvit a chci hodit do balíčku nějaké gumové medvídky a čokoládku.

Klidne, proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
1.11.14 16:01

@danik No tak máš vyřešeno, ne? :-)

I když místo medvídků a čokolády bych koupila to šampaňský, čokolády a medvědů bude na oslavě asi víc než dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.14 16:03

Ale těch medvídků a čokoládek máme právě doma hafo (dcera měla nedávno svátek) :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
1.11.14 16:06

@danik Aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale i tak v pohodě, myslím, že můžeš být v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.11.14 16:12

Koupila bych: Pastelky a nějaký blok na kreslení nebo něco do vlásků :think:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
1.11.14 16:13
@danik píše:
:palec: :palec: :palec: proč ne…naopak, myslím že bude holčička spokojená.
  • Citovat
  • Upravit
15247
1.11.14 16:53
@danik píše:
Úplně dostačující dárek :palec: když jsem pro dceru pořádala oslavy narozenin, tak jsem nikdy neřešila jaké dárky kdo donese i maličkost sponky, pastelky, nebo čokoláda potěší, hlavní je že se děti vyblbnou :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.14 16:54

Je celkem i blbé, že bydlíme na malé vesnici, malé město je od nás pár km, ale žádné pořádné hračkářství tu není. Buď na náměstí drahé malé hračkářství, nebo stejně drahé Tesco.
A to jsme zrovna ve středu byli v Dráčku (25km od nás), tam by se dalo koupit za 100Kč určitě něco pěkného, „velkého“, jenže Teri donesla pozvánku ve čtvrtek, takže jsme vzali vděkem aspoň Kikem.

Pokud by jí někdo donesl to, co máme nachystáno my, byli bychom určitě spokojení, snad to bude stačit i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.14 16:55

@Alušáček děkuju. Já to beru taky tak a doufám, že i rodiče Terezčiny kamarádky (je jedináček, zvyklá od rodiny je na velké dary, ale myslím, že od kamarádek se neočekává nic extra velkého, hlavně že přijdou a je sranda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný