Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jsem trošku bezradná tak si jdu pro tipy
mám dva kluky staršímu už máme vymyšleno spoustu dárků, ale smladším si nevím rady(hned po vánocích v lednu má i narozeniny
máme doma všelijaké autíčka, plyšáky, vláčkodráhy, kostky, lego a já prostě nevímco mu koupit aby to bylo něco nového
poradíte?
Já bych koupila nějaké rozvíjecí hračky… V ikei je hodně takových věcí
Podívej se tam. Možná se ti něco z toho bude líbit ![]()
Ponky máme dva
ale ta taneční podložka vypadá zajímavě…je dost pohybově zdatný ![]()
@Jasněnka000 problém je že rozvíjecích hraček máme taky spoustu a ty ho moc neberou
je živel co se furt hýbe u staršího to bylo jednodušší no ![]()
Taneční podložky jsou fajn, to si nadělte pro celou rodinu.:-) Já už dlouho uvažuju o hardpadu, ale nejsou peníze.:-)
Já budu dvouleťákovi kupovat dřevěné dopravní značky. A uvažovala jsem o tomhle: http://www.sparkys.cz/…k-na-cestach
Odrážecí kolo, magnetickou tabuli, modelínu, puzzle a vkládačky, hopsací balón, malou motorovou pilku, ten ponk vypadá skvěle! Stolní hra Krteček Pojď si hrát, Lega je asi milion rozšíření. Já myslím, že se mu bude líbit cokoli nového.
@B EL nad koloodrážedlem uvažuju užnějakou dobu
sice on je trochu kamikadze ale učil by se doma když je to na zimu…zbytek máme…lega máme 7velkych a 5malých stavebnic(dokupy nekolik tis. Kostek…to jim zatím stačí…rozšiřovat chceme až budou větší o nějaké ty těžší typy)a u stolních her mi nevydrží
to max starší a mladší chodí a bourá nám ![]()
Ha už mám první možnost
našla sem klučkové dráhy které si napřed, musí postavit sám(podle sebe)
to by se mu mohlo líbit…koloodrážedlo zvažuju že necháme na narozeniny(ty má 8.1.)nevíteněkdo jestli se dá někde sehnat papír na, nalepení na zed…jakoby magnetický na malování?
Maminky měla bych dotaz co jste kupovali rok a půl letému chlapečkovi na Vánoce. Syn dostane plastový domeček pod stromeček, ale ještě jsem chtěla něco k tomu a nevím si rady???
![]()
@cizova píše:
Ha už mám první možnostnašla sem klučkové dráhy které si napřed, musí postavit sám(podle sebe)
to by se mu mohlo líbit…koloodrážedlo zvažuju že necháme na narozeniny(ty má 8.1.)nevíteněkdo jestli se dá někde sehnat papír na, nalepení na zed…jakoby magnetický na malování?
Dej prosim odkaz na ty kulickove drahy!
Papir na nalepeni a malovani: dej si do googlu „samolepící tapety tabulova“, vetsinou maji i v hobby marketech, ale tam je to vzdycky nejiste…
http://www.zbozi.cz/hledani/?…ková%2Bdráha&razeni=nejlevnejsi&strana=9 Líbí se mi ta v tom kufříku…pro začátek si myslím že by to mohlo stačit ![]()
Nějak mi to nejde vložit
na seznamu zadej kuličková dráha a vyjede ti toho spousta