Vánoční dárky pro dvouletého

3409
30.10.14 09:16

vánoční dárky pro dvouletého

Ahoj holky, jsem trošku bezradná tak si jdu pro tipy :mrgreen: mám dva kluky staršímu už máme vymyšleno spoustu dárků, ale smladším si nevím rady(hned po vánocích v lednu má i narozeniny :think: máme doma všelijaké autíčka, plyšáky, vláčkodráhy, kostky, lego a já prostě nevímco mu koupit aby to bylo něco nového :nevim: poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jasněnka000
30.10.14 09:19

Já bych koupila nějaké rozvíjecí hračky… V ikei je hodně takových věcí :-) Podívej se tam. Možná se ti něco z toho bude líbit :-)

• Citovat
  • Upravit
16990
30.10.14 09:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.10.14 09:25

Ponky máme dva :zed: :mrgreen: ale ta taneční podložka vypadá zajímavě…je dost pohybově zdatný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.10.14 09:29

@Jasněnka000 problém je že rozvíjecích hraček máme taky spoustu a ty ho moc neberou :cert: je živel co se furt hýbe u staršího to bylo jednodušší no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.10.14 09:31

Taneční podložky jsou fajn, to si nadělte pro celou rodinu.:-) Já už dlouho uvažuju o hardpadu, ale nejsou peníze.:-)

Já budu dvouleťákovi kupovat dřevěné dopravní značky. A uvažovala jsem o tomhle: http://www.sparkys.cz/…k-na-cestach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.10.14 09:34

Odrážecí kolo, magnetickou tabuli, modelínu, puzzle a vkládačky, hopsací balón, malou motorovou pilku, ten ponk vypadá skvěle! Stolní hra Krteček Pojď si hrát, Lega je asi milion rozšíření. Já myslím, že se mu bude líbit cokoli nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.10.14 09:52

@B EL nad koloodrážedlem uvažuju užnějakou dobu :palec: sice on je trochu kamikadze ale učil by se doma když je to na zimu…zbytek máme…lega máme 7velkych a 5malých stavebnic(dokupy nekolik tis. Kostek…to jim zatím stačí…rozšiřovat chceme až budou větší o nějaké ty těžší typy)a u stolních her mi nevydrží :zed: to max starší a mladší chodí a bourá nám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.10.14 10:17

Ha už mám první možnost :-)našla sem klučkové dráhy které si napřed, musí postavit sám(podle sebe) :dance: to by se mu mohlo líbit…koloodrážedlo zvažuju že necháme na narozeniny(ty má 8.1.)nevíteněkdo jestli se dá někde sehnat papír na, nalepení na zed…jakoby magnetický na malování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
30.10.14 10:21

Maminky měla bych dotaz co jste kupovali rok a půl letému chlapečkovi na Vánoce. Syn dostane plastový domeček pod stromeček, ale ještě jsem chtěla něco k tomu a nevím si rady??? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.10.14 10:28
@cizova píše:
Ha už mám první možnost :-)našla sem klučkové dráhy které si napřed, musí postavit sám(podle sebe) :dance: to by se mu mohlo líbit…koloodrážedlo zvažuju že necháme na narozeniny(ty má 8.1.)nevíteněkdo jestli se dá někde sehnat papír na, nalepení na zed…jakoby magnetický na malování?

Dej prosim odkaz na ty kulickove drahy!
Papir na nalepeni a malovani: dej si do googlu „samolepící tapety tabulova“, vetsinou maji i v hobby marketech, ale tam je to vzdycky nejiste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.10.14 10:40

http://www.zbozi.cz/hledani/?…ková%2Bdráha&razeni=nejlevnejsi&strana=9 Líbí se mi ta v tom kufříku…pro začátek si myslím že by to mohlo stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.10.14 10:44

Nějak mi to nejde vložit :think: na seznamu zadej kuličková dráha a vyjede ti toho spousta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.10.14 10:49

@zupe díky za radu už sem našla tu tabulovou tapetu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.10.14 11:05

@cizova Vidíííím, dííík.