Jaká bižuterní sada se hodí k mým šatům?

Anonymní
25.10.14 19:50

Jaká bižuterní sada se hodí k mým šatům?

Ahoj, líbí se mi tyhle bižuterní sady ale nevím která sada se líp hodí k mým šatům?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
25.10.14 19:54

Tak ono záleží i jaký máš tvar obličeje a jaký budeš mít účes- podle toho bych volila naušnice - jestli kratší nebo delší visací.
Jinak nejvíc se mi líbí ty „rozptýlené“ perličky - prostřední řada úplně vpravo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25220
25.10.14 19:56

Mě se líbí všechno kromě těch nevisacích… taky jsem perly strašně chtěla, ale jsem pověrčivá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25220
25.10.14 19:57

Nejsvatebněji na mě působí ty na 6.obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
25.10.14 19:57

Taky hlasuju pro v sadu v prostredni rade uplne vpravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.14 20:00
@Malaga píše:
Tak ono záleží i jaký máš tvar obličeje a jaký budeš mít účes- podle toho bych volila naušnice - jestli kratší nebo delší visací.
Jinak nejvíc se mi líbí ty „rozptýlené“ perličky - prostřední řada úplně vpravo ;)

Tvar obličeje mám kulatý, účes vyčesaný, v účesu bych chtěla mít i závoj a budu mít bolérko na sobě. Tyhle sady nemají nikde u nás na prodej, jedině na internetu.

• Citovat
  • Upravit
304
25.10.14 20:02

Líbí se mi ta první i poslední sada, přijdou mi originálnější, ale k šatům a k tomu, co ještě píšeš, se asi vážně nejlíp hodí ty předposlední, „rozptýlený“ korálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.10.14 20:03

Tak já nevím ale ta předposlední mi příjde nejhorší varianta, vypadá to šíleně lacině. Já bych volila číslo 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.14 20:03
@monrom píše:
Souhlasim, předposlední fotka bižu je asi nejlepší a to proto, že jsou nejjednodušší. Šaty jsou dosti zdobené, tak je potřeba jednodušší doplněk. Navíc já osobně ani netušim, co za zdobení (myslim tvar, velikost) je na šatech, nevidím to ostře. Určitě to chce stejný tvar a nejlépe i velikost a samo stejnou barvu.
Takhle „z dálky“ bych vybrala ty předposlední tedy.

Další foto šatů.

• Citovat
  • Upravit
2418
25.10.14 20:11

Ja jsem pro tu sadu, kde je i naramek, neprijde mi tak fadni jako ty ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
25.10.14 20:15

Já bych k šatům volila sadu, která je na 4. obrázku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
25.10.14 20:22

Taky jsem pro předposlední obrázek, ty jsou takové jemné a pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.10.14 20:25
@Janha píše:
Ja jsem pro tu sadu, kde je i naramek, neprijde mi tak fadni jako ty ostatni.

To mi taky tak přijde. Včetně toho, jak tady někdo psal, že ty předposlední jsou takový laciný (nemyslím to zle, ale přijdou mi dost okoukaný, dřív to snad měla každá druhá na plesech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
25.10.14 20:26

Já bych si vybrala ty předposlední, foto značené č.5. Resp.se mi jako jedinné líbí.

• Citovat
  • Upravit
16986
25.10.14 20:26
@Melody 4 píše:
Tak já nevím ale ta předposlední mi příjde nejhorší varianta, vypadá to šíleně lacině. Já bych volila číslo 2 :)

take bych na svatbu zvolila vyse uvedenou sadu, ze stejnych duvodu.
I kdyz na vsedni dny mam radeji jemne jako ta predposledni, tak na svatbe bych se snazila mit to, kde nebude videt saturna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný