Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ono záleží i jaký máš tvar obličeje a jaký budeš mít účes- podle toho bych volila naušnice - jestli kratší nebo delší visací.
Jinak nejvíc se mi líbí ty „rozptýlené“ perličky - prostřední řada úplně vpravo ![]()
Mě se líbí všechno kromě těch nevisacích… taky jsem perly strašně chtěla, ale jsem pověrčivá ![]()
@Malaga píše:
Tak ono záleží i jaký máš tvar obličeje a jaký budeš mít účes- podle toho bych volila naušnice - jestli kratší nebo delší visací.
Jinak nejvíc se mi líbí ty „rozptýlené“ perličky - prostřední řada úplně vpravo
Tvar obličeje mám kulatý, účes vyčesaný, v účesu bych chtěla mít i závoj a budu mít bolérko na sobě. Tyhle sady nemají nikde u nás na prodej, jedině na internetu.
Líbí se mi ta první i poslední sada, přijdou mi originálnější, ale k šatům a k tomu, co ještě píšeš, se asi vážně nejlíp hodí ty předposlední, „rozptýlený“ korálky.
Tak já nevím ale ta předposlední mi příjde nejhorší varianta, vypadá to šíleně lacině. Já bych volila číslo 2 ![]()
@monrom píše:
Souhlasim, předposlední fotka bižu je asi nejlepší a to proto, že jsou nejjednodušší. Šaty jsou dosti zdobené, tak je potřeba jednodušší doplněk. Navíc já osobně ani netušim, co za zdobení (myslim tvar, velikost) je na šatech, nevidím to ostře. Určitě to chce stejný tvar a nejlépe i velikost a samo stejnou barvu.
Takhle „z dálky“ bych vybrala ty předposlední tedy.
Další foto šatů.
Ja jsem pro tu sadu, kde je i naramek, neprijde mi tak fadni jako ty ostatni.
Taky jsem pro předposlední obrázek, ty jsou takové jemné a pěkné
@Janha píše:
Ja jsem pro tu sadu, kde je i naramek, neprijde mi tak fadni jako ty ostatni.
To mi taky tak přijde. Včetně toho, jak tady někdo psal, že ty předposlední jsou takový laciný (nemyslím to zle, ale přijdou mi dost okoukaný, dřív to snad měla každá druhá na plesech).
Já bych si vybrala ty předposlední, foto značené č.5. Resp.se mi jako jedinné líbí.
@Melody 4 píše:
Tak já nevím ale ta předposlední mi příjde nejhorší varianta, vypadá to šíleně lacině. Já bych volila číslo 2
take bych na svatbu zvolila vyse uvedenou sadu, ze stejnych duvodu.
I kdyz na vsedni dny mam radeji jemne jako ta predposledni, tak na svatbe bych se snazila mit to, kde nebude videt saturna.
Ahoj, líbí se mi tyhle bižuterní sady ale nevím která sada se líp hodí k mým šatům?