Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janha píše:
Ja jsem pro tu sadu, kde je i naramek, neprijde mi tak fadni jako ty ostatni.
To mi taky tak přijde. Včetně toho, jak tady někdo psal, že ty předposlední jsou takový laciný (nemyslím to zle, ale přijdou mi dost okoukaný, dřív to snad měla každá druhá na plesech).
Já bych si vybrala ty předposlední, foto značené č.5. Resp.se mi jako jedinné líbí.
@Melody 4 píše:
Tak já nevím ale ta předposlední mi příjde nejhorší varianta, vypadá to šíleně lacině. Já bych volila číslo 2
take bych na svatbu zvolila vyse uvedenou sadu, ze stejnych duvodu.
I kdyz na vsedni dny mam radeji jemne jako ta predposledni, tak na svatbe bych se snazila mit to, kde nebude videt saturna.
Náhrdelník bych vynechala, vzala bych jen náušnice a náramek, perličky už jsou na šatech. Ta předposlední je pěkná, ale ne na svatbu, silon ty šaty shodí…
Obrázek č. 4, jediné vypadá trochu slavnostněji. Co se týká pověrčivosti, tak předpokládám, že to nejsou pravé perly, tudíž se normálně můžou mít ![]()
V jednoduchosti je krása.
Já osobně neměla na krku nic a taky jsem měla korzetový šaty.
A jestli máš ještě bolerko (k takovým zdobeným šatům?
) a závoj,
ať nejsi přeplácaná.
Naušnice jo, krátké, jednoduché, obrázek 7.
A pokud fakt teda něco na krk, tak taky sedmička.
Líbí se mě všechny, ale nemám ráda přezdobenost.
Vyniknout musí jiné, důležitější - šaty, kytka.
Zvolila bych tu rvní sadu. Jinak se mi nejvíc líbí nenápadná sada „5.jpg“, ale jsou to zase dva jiné druhy perliček lišících se od těch na šatech. Tak k těmto konkrétním šatům spíš tu první, ladí mi líp.
Měla jsem k podobným šatům sadu podobnou té předposlední a vypadalo to moc hezky, jemně… ![]()
@Rozinka24 píše:
To mi taky tak přijde. Včetně toho, jak tady někdo psal, že ty předposlední jsou takový laciný (nemyslím to zle, ale přijdou mi dost okoukaný, dřív to snad měla každá druhá na plesech).
Tak nějak ![]()
Mě přijdou laciný všechny.
Pokud to nebudou teda opravdový perly.
Ja bych si nevzala nic, nebo neco uplne jineho. Na satech podle me perlicky nejsou, tak bych je nevolila ani na krk.
Taky bych vzala jen náušnice a něco do vlasů. Aby toho nebylo moc.
Ahoj, než jsem se rozhodla koupit tu sadu číslo 5,tak mi ji prodali ale našla jsem jiné 2 sady a nevím kterou.