Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dám ti kontakt na Klubiště ve Stěrboholích, napiš jim svůj dotaz, třeba se dostaneš odpovědi. Vede to jedna maminka, která má opravdu přehled.
klubiste@gmail.com
Omlouvám se za anonym, ale nechci veřejně psát, že jsem odsud. ![]()
Ahoj, mrkni na http://www.koalacafe.cz/ je to tam fakt krásný..
Holky díky!
To Koalacafe jsem bohužel vyloučila. Je to moc drahé a navíc už jsme tam na oslavě byli a když je tam víc lidí, je to hloupé… Maminky si na to dost stěžovaly. Ale hlavně ta cena s těmi podmínkami mi přijde až nehorázná.
Chodíme sem, je to moc pěkný, naši kamarádi tam každoročně pořádají oslavu pro jejich 2 synky. Uklidit to teda musíme sami, ale není to nic hrozného. Hosté s dětmi pomůžou při odchodu poklidit hračky a oni si jen poklidí tu jídelní část s kuchyňkou a vynesou odpadky.
@Tina1 Děkuji moc!
Něco takového hledám… Mohu se zeptat, kolik lidí se tam tak vejde? Obávám se, že dorazí tak kolem 15 dětí plus někteří rodiče… Dětem bude 4 - 6 let. A netušíš, kolik to tak orientačně vyjde? Nenašla jsem to na stránkách… Díky! ![]()
Bohuzel neporadim, jsem z druheho konce Prahy :/
Proto me ale zaujala Tva zminka, ze jste nekde toto zazili-nemohla bys mi napsat kde? Klidne SZ..
Diky!!
To se tam v poho vejde, nás taky tak nějak bývá a dospělých možná i něco víc, oslavenci tam mají i prarodiče. Asi kdyby jste si všichni v jednu chvíli chtěli všichni sednout k jídlu, tak to by ty stoly nestačily. My tam vždycky máme jen nějaké občerstvení do ruky, rodiče různe průběžně ujídají a dohlížejí na děti, takže se to nějak rozptýlí. Všichni se tam sejdou najednou akorát na dort, děcka se nahrnou okolo oslavenců, daj si dort a pak si daj dospělý. Věkově je to podobné, moje dcerky maj 5 a 3, oslavenci 6 a 4.
Ceník na stránkách je zde:
http://www.veselycertik.cz/…nove-oslavy/
Nikdo nás tam nehlídá, nechodí kontrolovat nebo tak něco.
A asi včas rezervovat termín, myslím, že tak měsíc dopředu, abys dostala přesně ten den, co chceš:-)
Jestli se Ti to líbí a máš to blízko, tak by asi bylo nejlepší tam dojít kouknout, když maj hernu nebo nějaké kroužky a omrknout ty prostory.
@Tina1 Děkuji ještě jednou. Já se pak podívala na fotky z nějakých akcí i s dětmi a už bylo vidět, že to tam je docela velké. Ony ty fotky prázdných místností klamou. Díky i za upozornění s termínem. Mně je to vlastně trochu jedno, dítě je na Vánoce, tak to musím udělat nějak buď před Vánoci nebo po nich. Takže jsem trochu flexibilnější. Zajdu se tam určitě mrknout.
Hezkou neděli!
Jo to znám, starší je pár dní před vánoci a děláme to radši o týden dřív, protože týden před vánoci už se to fakt nikomu nehodí.
Tak ať se Vám to líbí a oslava se vydaří.
Pro pripad potreby program na detske oslavy:
malovani na oblicej, balonky, vytvarny program, hry, souteze, mozno v klaunskem…
Cena podle dohody.
Moje dcera si přála k narozeninám dětskou oslavu. Dětskou oslavu jsem jí udělala a myslim, že se to líbilo všem detem. Teď ma oslavu jedna holčička a mou dceru nepozvala. Duvod nevím, neresim. Bohužel dcera se to dozví a já nevím, jak ji to vysvětlit. Určitě ji to bude strašně líto. Dcera dostala od té holcicky dost velky darek. Mám nějaký dárek koupit a holčičce předat? Zajímá me váš názor.
Ja bych koupila a nechala malou poprat, k narozeninam se nepreje jen na oslave. Ja to znam, u nas je kazdy den plno deti, na oslave taky, ale na svou oslavu moje deti zve jedina rodina, ostatni si asi rikaji proc, kdyz zitra ty jejich deti u nas budou veceret, tak jim muzem rovnou i poprat. ![]()
Ta holcicka taky bude mit oslavu s kamarady a vasi dceru nepozvala?? V tom pripade nevim proc bys ji mela kupovat darek. Pokud je oslava jen v kruhu rodiny, darek bych ji koupila
@hapolda píše:
Ta holcicka taky bude mit oslavu s kamarady a vasi dceru nepozvala?? V tom pripade nevim proc bys ji mela kupovat darek. Pokud je oslava jen v kruhu rodiny, darek bych ji koupila
Presne tak, v tomhle pripade bych taky zadny darek nekupovala.
Dobrý večer všem!
Chtěla bych synovi uspořádat oslavu k 5. narozeninám. Vzhledem k tomu, že je má v prosinci, bude oslava muset být určitě uvnitř. Ale nechci ji dělat doma.
Nedávno jsme byli na perfektní oslavě, která se konala ve školce. Byla to klasická státní školka, k dispozici byla herna s hračkami, kuchyňka a jídelna spolu se zahradou. Po oslavě přišla paní ředitelka osobně uklidit. Cena nebyla vysoká - zkrátka NAPROSTO IDEÁLNÍ!
Ale bohužel úplně na druhém konci Prahy. Nevíte o nějakých šikovných prostorách, kde by mohlo být přes 10 dětí, vyhrálo si a nestálo to „majlant“?
Moc prosím o všechny návrhy. Okruh přibliženě Dolní Počernice, Hostivař, Štěrboholy, Malešice, Měcholupy… Zatím jsem našla pronájem prostor školky v Toulcově dvoře. Ale hledám dál, jestli nevíte o něčem ideálním…
Prosím???
Díky!
Anonym vzhledem k uvedení místa a věku dítěte.