Dětská oslava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.18 08:27
@hapolda píše:
Ta holcicka taky bude mit oslavu s kamarady a vasi dceru nepozvala?? V tom pripade nevim proc bys ji mela kupovat darek. Pokud je oslava jen v kruhu rodiny, darek bych ji koupila

Není to jen v kruhu rodinném. To jsem vysvětlila u jiné holčičky. Chápu, že každý nechce dělat dětské oslavy. Jenže tohle je pro děti a dcera pozvána neni. Je mi to za ní dost líto. A zároveň se cítím hrozným dlužníkem za ten dárek.

• Citovat
  • Upravit
1299
26.5.18 09:43
@Anonymní píše:
Není to jen v kruhu rodinném. To jsem vysvětlila u jiné holčičky. Chápu, že každý nechce dělat dětské oslavy. Jenže tohle je pro děti a dcera pozvána neni. Je mi to za ní dost líto. A zároveň se cítím hrozným dlužníkem za ten dárek.

Nemusis se citit nic dluzna. Oni prisli na oslavu, tys je pohostila, oni dali darek, normalni postup. Oni vas na oslavu nepozvali, darek proste nedostane :nevim: vyprdni se na to. Chapu ze te to mrzi za dceru. :hug: ja jen doufam ze nase deti tyhle oslavy vyzadovat nebudou :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12229
26.5.18 10:17

@hapolda Souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.18 13:06
@hapolda píše:
Nemusis se citit nic dluzna. Oni prisli na oslavu, tys je pohostila, oni dali darek, normalni postup. Oni vas na oslavu nepozvali, darek proste nedostane :nevim: vyprdni se na to. Chapu ze te to mrzi za dceru. :hug: ja jen doufam ze nase deti tyhle oslavy vyzadovat nebudou :cert: :)

Já už takhle jedné holčičce dárek kupovala. Dětskou oslavu nedělali, ale ta holčička dárek čekala. Asi by oslavu chtěla, ale maminka ji neudělala. A mně to bylo blbý nic ji nedat. :nevim: Teď si připadám taky trošku hloupe. Ale nejvíc mě to mrzí za dceru. Ona je taková nevinná, dětská. Zatím se mě neptala. Nevim, jak ji to vysvětlím.

• Citovat
  • Upravit
1299
26.5.18 21:34
@Anonymní píše:
Já už takhle jedné holčičce dárek kupovala. Dětskou oslavu nedělali, ale ta holčička dárek čekala. Asi by oslavu chtěla, ale maminka ji neudělala. A mně to bylo blbý nic ji nedat. :nevim: Teď si připadám taky trošku hloupe. Ale nejvíc mě to mrzí za dceru. Ona je taková nevinná, dětská. Zatím se mě neptala. Nevim, jak ji to vysvětlím.

Kdyz oslavu nedelali tak ste ji “jen “ poprali, to chapu, ale pokud oslava je a vas nepozvali, darek bych opravdu neresila. Jak ji to vysvetlis? Popravde, ze nevis proc ji nepozvali, at se ji sama zepta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný