Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
poraďte nějaký super dárek pro dceru k Vánocům
Je hrozně šikovná, vnímavá, má ráda i auta. Nemám nějak inspiraci, co kupujete vy
? Děkuju za rady
Ve 2,5 letech jsme kupovali dřevěný domeček z lidlu. Je oblíbeny zatím stále. Dáva do něj různe figurky z kinder vajíček i z lega a pod. Vánoce předtím panenku anabel. Letos uvažují nad albi tužkou. A na facu jsem našla skupinku kde paní šije pro panenky oblečení. A pak pár postaviček do domečku. Možná ještě pro miminko něco autosedačku možná. A určitě nějaké kreativní hračky, a knížky. Hezké tvořivé hračky jsou na dvedeti.cz
Ja ted koukala na baterku-projektor. Dostane nejakou kabelku a vonavku a urcite me jeste neco napadne ![]()
Malý dostane k Vánocům Albi tužku + takový kolo odrážedlo nebo jak to mám napsat
Ještě určitě nějaké auta, miluje je, od babičky knížky nebo uvažuji nad krájením zeleniny/ovoce/pečiva, ale nevím jestli si s tím vyhraje. ![]()
Kočárek, ta naše v něm vozí snad všechno, pany, medvědy i bagr ![]()
Já plánuji koupit duo puzzle a matrjošku. Dál jsme ale bezradná, protože cokoliv vymyslím, tak později zjistím, že už v nějaké podobě doma máme po starší dceři ![]()