Dárek pro holčičku ve 2. třídě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
27.10.20 12:15

@ZuzaM je to tak, také mám podobné vzpomínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.10.20 07:53

Tady se trošku pripichnu :lol: mam taky dceru ve druhé tride, je ji 7 let :srdce: jediné co vím ze si přeje tak je pletač náramků, pak mluví o různých figurkach Hatchimals, lol panenkach ze by chtela. Jenze uz nejake doma ma, ale nerekla bych ze si stim nejak extra hraje. Tak nevim no.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.20 09:25
@sonka2 píše:
Tady se trošku pripichnu :lol: mam taky dceru ve druhé tride, je ji 7 let :srdce: jediné co vím ze si přeje tak je pletač náramků, pak mluví o různých figurkach Hatchimals, lol panenkach ze by chtela. Jenze uz nejake doma ma, ale nerekla bych ze si stim nejak extra hraje. Tak nevim no.. :*

To bylo u nás myslím minulý rok, lol panenky, radost, vydržely tak 2 týdny, poztrácela to, Hatchimals, to jen když viděla v hračkářství, jinak o tom nemluvila, pletač na náramky má, nějak si s tím nehraje, připadá mi, že má vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.10.20 09:39

@Káčulaa dcera právě ty figurky ma schovane a neprijde mi ze by si snema hrala 🙈 presto by chtela dalsi, ale prijde mi to zbytečné aby to lezelo v krabici a mela jen pocit ze to má :lol: jenze kdyz ji to udela radost ze zas na druhou stranu 😃 pletac naramku dostane, tak budu doufat ze ji to bude bavit no.. Je to těžký někdy vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.20 09:48

@sonka2 Tak ona ted objevila toto a je z toho mimo, to jí klidně koupím…
 https://www.alza.cz/…d5126454.htm

Lolky u nás ležely ve skříni, nehrála si s nimi, pak šly do koše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
28.10.20 09:49

@Káčulaa a co lego? Tam by si vybrat mohla ne? Malá už si vybrala 3 co chce od Ježíška. jeden dárek jí vysvětluji skoro denně že Ježíšek prostě nepřinese. Tak prý třeba na to donese obálku peněz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.10.20 12:31

@Káčulaa tak to vypadá dobře :wink: nebo to lego je taky dobry nápad, dcera ma rada lego friends, par sad uz doma má, tak to mozna dostane další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.20 12:49

@Markéta80 to je pěkný, obálka s penězi…jsem moc ráda, že zatím věří…lego je bomba, ale jí vůbec nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
29.10.20 09:19

@Káčulaa naše taky věří ale prý když ježíšek nepřinese štěně tak by mohl dát částku na štěně do obálky a pak si ho koupíme sami :mrgreen: Každé dítě baví něco jiného. I to lego nebaví každého :lol:. Taky chce omalovánky ale jen s r. buldočkem takže ty manžel bude muset udělat sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
2.11.20 06:32

@Káčulaa Já jsem přinesla holkám katalogy z hračkářství, teď když je zavřeno, mohou ti je poslat poštou. A pak už jen vystřihovaly a lepily na dopis.
Já mám starší dceru v 1.třídě, miluje Harryho Pottra a Pokemony, typická holčička :P Druhé jsou 3, ta zase Barbienky, Ledové království..
Jinak na oslavě 6.narozenin, kde měla 22 dětí, byl nejvíc top dárek auto na dálkové ovládání od kamaráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.11.20 11:57

Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci :kytka: :mavam:

Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky :srdce: :hug:
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat