Dárek pro holčičku ve 2. třídě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dárek pro holčičku ve 2. třídě?
Dobrý den,
vůbec mne nenapadá, co koupit dcerce, která je ve 2. třídě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak at napíše dopis Jeziskovi, a vubec nevadi, ze uz na nej treba nevěří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si snad řekne co chce ne? zrovna v tomhle věku je to jednoduché. Zeptám se a dcera řekne hned 10 věcí co nutně potřebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš těžké. Mojí dceři v první třídě by udělal radost prak a bouchací kuličky, ale taky nová panenka. Zkus si s dceru promluvit, zamysli se nad tím, co ji baví, o co se zajímá. Nebo třeba vezmi leták z nějaké hračkárny a proberte ho spolu. Nemá nějakou vysněnou věc po které touží?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás píšeme seznam přání a samozřejmě se vyplní jen některá. Není nad to, koupit něco, co si dítě opravdu přeje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera v druhé třídě si už napsala Ježíškovi o Hatchimals (i když už má jednoho z loňska), převlek Harry Potter a hůlku, mobil, pennyboard. Ale určitě by jí radost udělaly i nové brusle (kolečkové+lední), značkové oblečení, boty. U ní je ještě horší, že má týden před vánoci narozeniny, pořád něco vymýšlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera je ve druhé třídě. Teď slavila osmé narozeniny a příští měsíc bude ještě mít svátek. Už asi třetím rokem si k svátku, narozeninám i pod stromeček vždycky přeje hlavně nějaké překvapení a k tomu pod ten stromeček pár malých konkrétních věcí. Prý častokrát sama neví, co by si měla přát. ![]()
K svátku jsme letos měli v plánu zajet do vedlejšího města a mít odpoledne pro sebe - bazén, kino, dojít si k Mekáčovi. Teď vymýšlíme náhradní dárek, přeje si překvapení.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PapeJ Tak naše značkové/neznačkové věci zatím neřeší, zatím věci dělí na líbí/nelíbí se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy píše:
@PapeJ Tak naše značkové/neznačkové věci zatím neřeší, zatím věci dělí na líbí/nelíbí se.
Nojo, dcera jede podle starší ségry, ta chtěla loni černý adidasový oblečení, tak letos to chce taky. Ale v osmi letech mi k ní černá moc nejde. Tak to pořešíme jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje osmiletá druhačka si přeje velkou česací panenku, plyšového tygra, k narozkám si přala hrací set kočičkami a domečky a šaty jako Elsa. Nepohrdne hatchimals v jakémkoli množství (dávali jsme třeba za medaili ze závodů 1 malé vajíčko jako motivaci). Pokud jde o společenské hry, vloni dostala hru Kočičí klub a naprosto ji miluje, teď ji hrajeme třikrát denně
A nepohrdla by ani oblečením s kočičkami nebo převracecími flitry. Nebo blikajícíma botama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc moc děkuji za všechny zprávy, budu čerpat…jsem bezradná, ona ani nic moc nechce, nebo když jí něco nabídnu, tak řekne, že ano…teď z ní vypadlo auto na ovládání…, takže budu své holčičce kupovat auto na ovládání, mě klepne…ještě bude prý psát, nebo vymýšlet, ale když s ní zajdu do hračkárny, tak to je"jé, tohle chci a tohle a tohle, vlastně vše…ale jak jsme venku, tak už neví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káčulaa Auto na ovládání budem kupovat čtyřletýmu synovi. TAk to se o něj asi poperou
Jinak Hatchimals budu kupovat dvojčata, asi kočičky, protože syn chce Hatchimals taky, tak to budou mít dárek dohromady. Jinak blikající boty, to by se dceři taky určitě líbilo, a trička a mikiny s flitrama u nás jelo už loni. Momentálně je v oblibě cokoliv s jednorožcema. Jo a taky chce ploutev a oblečení mořská panna. Už jednu má, ale chce novou. Syn se toho hned chytl a chce taky, modrou, pro kluky
Jinak ji celkem bere tanec - moderní, takže chce elasťáky a krátký tričko, nebo sportovní podprsenku. Což ona je žížala, takže ráda vyhovím, jí to sluší
A taky by chtěla duhovou paruku. To nevím, jestli jí koupím. Bohužel na tyhle výmysly jsem sama, protože tatínek i jeho máti (babička) hračky jako dárky neuznávají, považují je za pí..oviny. TAkže většinou nakupuju sama. Oni by dávali jen měkké dárky. Já jsem pro, aby dítko dostalo alespoň jednu hračku/ptákovinu ze seznamu přání. Ale většinou toho koupím víc, pokud na seznamu nejsou věci za tisíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak u nás si ještě jako dárek říká pokaždé o hru, my jsme hrací rodina.
A za sebe ještě doplním knížky.
Čekala jsem, že přijde s nějakou inspirací ze školy, ale to díky covidu jaksi letos nevychází. Jednu dobu ji docela bavily knížky k Albi tužce, ještě loni si přála další lego.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Albi tužku s knihami teď prodávám na aukru, už to nechce…čte si už knihy, tak jsem ráda, jinak my jsme také hrací rodina, co se týče deskovek, hraji s ní Osadníky, Logika, Uno, tak jsem přemýšlela nad další hrou, po tom se také juknu.
Ještě partner přišel s „sphero mini“, nikdy dřív jsem o tom nešlyšela, ještě věří na Ježíška, to se jí líbilo…tak uvidím, ještě jsem koukala na "Destrukční deník…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káčulaa píše:
Moc moc děkuji za všechny zprávy, budu čerpat…jsem bezradná, ona ani nic moc nechce, nebo když jí něco nabídnu, tak řekne, že ano…teď z ní vypadlo auto na ovládání…, takže budu své holčičce kupovat auto na ovládání, mě klepne…ještě bude prý psát, nebo vymýšlet, ale když s ní zajdu do hračkárny, tak to je"jé, tohle chci a tohle a tohle, vlastně vše…ale jak jsme venku, tak už neví…
@Káčulaa píše:
Proč by tě mělo klepnout? Moje dcera taky chtěla auto na dálkové ovádání a hodně si s ním vyhrála. Dala bych jí to, co ona chce a ne to co si rodiče představují, že by měla chtít. Tohle mi dělala moje matka, vždycky věděla nejlíp, jaký potřebuju dárek. Mohla jsem Ježíškovi psát celé dlouhé seznamy a stejně mi koupila dárky podle sebe. Vůbec jsem nechápala, co jsem udělala špatného, že ostatní děti dostanou, co si přejí a já vždycky něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit