Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Synovi je 11, řekla sem mu, ať si do dopisu napíše aspoň pět věcí, že třeba nedostane všechno, ale ať má Ježíšek z čeho vybírat.
Dostane mikinu youtuberů SirYakari a Sterakdary (to fakt nutně potřeboval a já sem ráda, že přijme měkkoně
). Pak chtěl novou myš k počítači, nějaké peníze - šetří si na nový počítač, nedobytnou kasičku, kufřík na výtvarku a má rád plyšový overaly na spaní, tak jsem letos splašila se Snoopym.
Vždycky dávám navíc knihu - letos jsem zjistila, že ten jeho oblíbený youtuber napsal nějakou sci-fi knížku, tak jsem koupila tu ![]()
A mám pro něj „nový“ telefon - letos konečně vyfasuje dotykáč, tak jsem zvědavá, jak dlouho mu vydrží ![]()
Některé dárky deleguju na babičky, nejsme ten typ, že bysme dítko zahrnuli tunou dárků.
Jo, a jedna babička mu koupila autíčko na dálkáč, co jezdí po zdech. Tak to si myslím, že by ho taky ještě mohlo bavit.
Syn má tedy 10let, ale mám koupené brusle, pogo tyč, nějaké to lego, dvě stolní hry Minecraft, co teď vyšly a ještě si přál detektor kovu. Ten si nakonec koupil sám, už to nemohl vydržet
.
13lety dostane knížky, velké lego creator, pokémon karty a nějaké měkkoše (nespinici se triko, mikinodeku)
@Pitaya1 to je boží fotka
u nás by to neprošlo, neměla by kde sedět jeho sestra. ![]()
Nášemu 13letýmu by stačil nějaký velký technic. To jsem letos zkrouhla. Jezdí sjezdy na kole, takže nové rukavice, přilba. Pak nějaké věci od Foxu. Monopoly Česko, Labyrint Česko. To dostanou se ségrou společně. Jo a včera jsem jim koupila nerezová brčka ![]()
Skoro 12 chce taky ty robuxy, pak knížku Porsche, nějaké věci se smajlikama Mattem a ještě něco, už nevím co. Dostane to, na robuxy mu udělám nějaký poukaz, ale problém je, ze nevím, kolik konkrétní množství těch robuxu stojí - vím, ze jsem mu kdysi kupovala za 99 nebo za 249, ale netuším, na kolik se to následně promění v té hře
dostane i Lego a nějaké drobnosti typu kosmetika a tak.
Koupila bych mu, co chce in, ať má radost.
Dcera 11 ler chce taky robluxy tak ji jucg za cca 500 koupím, nic jiného si na papírek totiž nenapsala.
@Pitaya1 píše:
@Russet @Kelsey když mu dám k Vánocům věc z dopisu, tak stejně musím vymyslet něco k narozeninám![]()
Nejhorší je, že jsem dostala i peníze od babiček, ať mu něco pořídím. S chlapem už nad tím sedíme nejakou dobu a jsme úplně bez nápadu
![]()
Sportovní batoh máme, pak má i batoh s camel bag. Mám pocit, že už má všechno
@Petra Z podložku má, ale ten stojan na ty sluchátka není špatný nápad
@Russet on právě ten Roblox hraje a k něčemu někdy potřebuje Robloxy. Jeslti jsem.to pochopila správně, tak to jsou nějaké kredity do her. Ale ty už vydyndal na chlapovi k svátku. Bohužel má svátek, narozeniny a Vánoce strašně blízko u sebe
To jsou asi Robuxy.
Dotykové rukavice na mobil nebo jakékoli příslušenství k němu