Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pitaya1 velkou svítící podložku pod klávesnicí a zároveň pod myš, ktomu svítící stojan na sluchátka?? Třeba ![]()
To jsem teď kupovala synovi a synovcovi, ať to mají „vytuněné“ ![]()
@Pitaya1 píše:
Vánoce se blíží a já zjistila, že netuším, co koupit klukovi k Vánocům, respektive k narozeninám. Dopis Ježíšovi píše, ale ten mi tentokrát moc nepomohl, protože si přeje volant k počítači a ten už máme plánovaný k narozeninám. A pak si přeje Robloxy, ale ty mu moc dávat nechci.
Počítač, mobil, kolo, koloběžku, bezdrátová sluchátka už má.
Já bych věc, co zmínil v dopisu, dala až k Vánocům. Syn dostane nový sportovní batoh, ten ale vy asi máte
Roblox máme pouze stažen do PC. Je to zdarma. Ale syn to pochytil ze školy a nic extra nevyžaduje. Herní konzole a tak…
Koupila bych mu, co si napsal. Ať není zklamaný. My teda pořizujeme, co je v dopise. A plus k tomu něco.
@Pitaya1 koupila bych, co si přeje. U nás je to Naruto, dostane knížky a hrneček ![]()
@Russet @Kelsey když mu dám k Vánocům věc z dopisu, tak stejně musím vymyslet něco k narozeninám
Nejhorší je, že jsem dostala i peníze od babiček, ať mu něco pořídím. S chlapem už nad tím sedíme nejakou dobu a jsme úplně bez nápadu ![]()
Sportovní batoh máme, pak má i batoh s camel bag. Mám pocit, že už má všechno ![]()
@Petra Z podložku má, ale ten stojan na ty sluchátka není špatný nápad ![]()
@Russet on právě ten Roblox hraje a k něčemu někdy potřebuje Robloxy. Jeslti jsem.to pochopila správně, tak to jsou nějaké kredity do her. Ale ty už vydyndal na chlapovi k svátku. Bohužel má svátek, narozeniny a Vánoce strašně blízko u sebe ![]()
@Pitaya1 píše:
Vánoce se blíží a já zjistila, že netuším, co koupit klukovi k Vánocům, respektive k narozeninám. Dopis Ježíšovi píše, ale ten mi tentokrát moc nepomohl, protože si přeje volant k počítači a ten už máme plánovaný k narozeninám. A pak si přeje Robloxy, ale ty mu moc dávat nechci.
Koupila bych mu Robloxy. Dárky, nejsou o tom co mu ty nechceš dát, ale o tom co si přeje obdarovaný
.
Když budeš chtít novou kabelku a parfém, a manžel ty koupi vysavač (protože kabelka a parfém je zbytečnost), určitě budeš mít radost
.
@krajta píše:
Koupila bych mu Robloxy. Dárky, nejsou o tom co mu ty nechceš dát, ale o tom co si přeje obdarovaný.
Když budeš chtít novou kabelku a parfém, a manžel ty koupi vysavač (protože kabelka a parfém je zbytečnost), určitě budeš mít radost.
Hele, nemá smysl dávat něco, co nechce obdarovaný. Na druhou stranu se domnívám, že i ten, kdo daruje, musí být s danou věci v souladu. Vegetarián nebude chtít dát dědečkovi Jamon serrano, bigotni věřící babička zas synovi předplatné playboye, pacifista koupit diteti imitaci tanku… Já bych nikomu nekoupila Wobenzym, protože zloděje nepodporuji. Stejně tak mi přijde, že má rodič právo odmítnou darovat něco, s čím principiálně nesouhlasí. Já bych své dítě odkázala na kapesné. Navrhla, aby si vymyslelo jiný dárek. Stejně tak bych to udělala s někým, kdo by si přál kozenou kabelku a já bych jí nechtela koupit z etických důvodu, nebo nechtěla koupit parfém, protože se ho bojím vybrat.
Příspěvek upraven 02.12.22 v 07:47
Syn je stejně starý. Dostane robloxy, hru na Nintendo, oblečení a ponožky s tučňáky nebo Pokémony a přeje si obřího plyšového medvěda z iKey, na kterém se může válet. Za mě to je zbytečný krám, ale i tak ho koupíme. Jo a ještě lego. Nelíbilo by se vašemu něco z řady lego technik?
Koupila bych, co si přeje a na robloxy vyrobila nějaký voucher. A co Apple Watch? Pouzdro na mobil? Skate?
@Oudrey píše:
Koupila bych, co si přeje a na robloxy vyrobila nějaký voucher. A co Apple Watch? Pouzdro na mobil? Skate?
Chytré hodinky má a moc je nenosí, navíc je dost zaujatý proti Applu, pouzdro na mobil má dobrý, skate taky má.
@nozu lego technik je jedna z variant. Ale ještě nemá dostavěné z loňska. Ale to bylo obří a je hodně složité, ale nechce pomoct se stavěním
jinak v plyšácích taky jedeme. Máme několik obřích, co s námi někdy jezdí na víkendové výlety a spí s ním v posteli
na fotce je momentální favorit ![]()
@krajta on už ty robloxy dostal nějaké k svátku. Takže to s nimi nechci úplně přehánět a dělat z nich hlavní vánoční dárek ![]()
@Lama Lama píše:
Kupuju školu skatu
To nám tady teď otevřeli, to by nemuselo být taky špatný ![]()
A pokud ma rad pocitac, tak neco na vytuneni? Svitici vetraky, lepsi pamet, mechanickou klavesnici, hracskou zidli,..
Co třeba lego, společenská hra, kosmetiku už jistě taky ocení (voňavka, sprcháč), audiokniha, kniha (u nás frčí komiksy), kryt na mobil, jestli sportuje, tak něco na sport (dres, hokejka, míč, chrániče,…), poukaz na lístky do kina. A taky se nám osvědčilo udělat balíček dobrot(bonbóny, sušenky, čokoláda, sýr, klobáska, oříšky, preclíky,…)
Bezdrátová sluchátka
Komiks
Mikina s oblíbeným youtuberem
Svítící body na stěnu, je k tomu ovladač, normálně se nalepí a svítí spoustou barev
Samolepky na stěnu
Povlečení s motivem oblíbené hry
Vyšel nový Poseroutka
Voucher na zážitek -virtualni realita, laser také, running sushi, já budu letos objednávat střelnici (z malorážky už mi dítě nechají střílet), unikovka
Hrnek, měnící barvu teplem
Herní židle
Vtipné tričko…