Dárek pro partnera k Vánocům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.12.22 00:40

Dárek pro partnera k Vánocům

Zdravím, nějaké nápady, co pro přítele pod 30 let, který hraje pc hry a „nic nepotřebuje“? :D
Nejradši má praktické dárky, ovšem žádné voňavky, sprcháče, apod. :)
Přijde mi, že sem veškeré nápady již vypotřebovala.. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
2.12.22 00:44
@Anonymní píše:
Zdravím, nějaké nápady, co pro přítele pod 30 let, který hraje pc hry a „nic nepotřebuje“? :D
Přijde mi, že sem veškeré nápady již vypotřebovala.. :)

A cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14635
2.12.22 00:50

Co nejaky zazitek? Nejaka tymova unikova hra?

Nebo to udelat jako my a domluvit se, ze si proste zadne darky davat nebudete. My co potrebujeme, to mame nebo si to koupime, kdy se nam to hodi, bez ohledu na datum (Vanoce, narozeniny, vyroci atd.). A kupovat nejakou kravinu jen proto, aby byl darek, se nam nechce. Odpada nam tak obema stres s vymyslenim darku, ktery by ten druhy nakonec treba ani neocenil. Bohate nam staci vymysleni darku pro deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.22 00:52

„@HornyHippo“:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.22 00:57
@HornyHippo píše:
A cena?

Dohodli jsme se, že pod 1.000 korun. :)

• Citovat
  • Upravit
76
2.12.22 00:58

Taky jsem úplně bez nápadů, tak jsem přítelovi objednala Lego😀 🤷‍♀️ Nebude hrát na pc a budeme spolu skládat. (Nebo budu skládat sama😀 😀 😀)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.12.22 02:06

Taky zatím nevím. Loni jsem mu mimo jiné kupovala ten box pro muže. Měl úspěch. Ale nechci se opakovat.
Můj muž je kutil. Takže ideální by bylo rozšířit jeho štrachadla na kutění. To se musím poradit. Co.
Nepije, na nějaké blbosti pro náctileté kluky není.
Musím vyslídit, co by chtěl. Nebo to vyřeším, že mu na nějaký ten stroj dám poukaz a pak tu klasiku k tomu. Nedávat si dárky s manželem, tak to doma zavádět nehodláme. Mi se strašně takový model nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
2.12.22 03:00
@Anonymní píše:
Dohodli jsme se, že pod 1.000 korun. :)

Mě jako vášnivého hráče by rozhodně nepotěšilo příslušenství k PC ala myši, klávesnice, sluchátka apod… Takové věci si chce hráč vybírat sám.
Mě by potěšil třeba dárkový koš vzhledem k tomu že si u hraní dopřávám stále stejné pochutiny.
Taky by mě potěšil třeba MADMONQ - což je doplněk stravy pro hráče - pro lepší pozornost a tak.
Určitě vedou i předměty tematické k oblíbené hře - třeba hrnek, obleceni jako trička jen když se za hraní ve společnosti nestydí.
Za poslední roky mě asi nejvíce potěšila mini-lednicka do USB na plechovku. Protože když se zaberu do hraní tak mi nikdy nevydrží pití studené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
2.12.22 05:37

@HornyHippo hlavně herní příslušenství do 1000,– bude prostě šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
2.12.22 06:10

Já objednala mimo jiné tento box https://www.slevomat.cz/…erky-i-dzemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.12.22 07:30

Pokud je vášnivý hráč her, tak za 1000,– to nic moc extra nebude 🤔

Já bych možná udělala ten dárkový košík, prostě mix toho, co mu chutná. Přiznám se, že nesnáším výroky „Nevím co pod stromek, nic mi nedávej“ „Nevím co k jídlu, uvař co chceš ty“ 😆

• Citovat
  • Upravit
671
2.12.22 07:30

@ella234 jeee a jaké lego přesně? U nás to taky jede, i když nemáme děti :oops:
Já tento rok koupila balíček keto věcí z mixit a k tomu krabičku na jogurt a ovoce 2v1 který snídá a bere si to ve dvou krabičkách.
A pak velkou podložku na stůl pod myš.
Ještě bych mu chtěla koupit něco, ale on má stejně největší radost z toho, co si vybere sám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18498
2.12.22 07:32
@Anonymní píše:
Přijde mi, že sem veškeré nápady již vypotřebovala.. :)

Loni jsem v rámci vícero dárku dávala sadu chilli, letos planzetu do holiciho strojku. Šiju mu teplou chlupatou mikinu, ale to dostane mimo, protože máme stále nemocne děti a ty vidí víc než musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.22 07:35

Já vždycky nechápu, že ženská neví, co by se jejimu muži líbilo nebo co ho baví :nevim: Tak se domluvte, že jeden dá druhému aspoň indicie, ať nekupujete nesmysly. Jako dotáhnout to k tomu, že si partneři nedají vůbec nic, to je dost smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.22 07:45
@terien píše:
Já vždycky nechápu, že ženská neví, co by se jejimu muži líbilo nebo co ho baví :nevim: Tak se domluvte, že jeden dá druhému aspoň indicie, ať nekupujete nesmysly. Jako dotáhnout to k tomu, že si partneři nedají vůbec nic, to je dost smutný.

No hele, máme příjem 150 měsíčně a mám taky problem. Nový Mac kupovat nebudu a vše co je potreba si koupi hned sám :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný