Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
No hele, máme příjem 150 měsíčně a mám taky problem. Nový Mac kupovat nebudu a vše co je potreba si koupi hned sám
Přesně, u nás to samé. Ale zas je nepoužitelnej u těch praktických věcí, takže když celý rok skuhrá, že cejtí záda a jak ho furt bolí, koupila jsem mu letos tu akupunkturní podložku s jehličkama. Samozřejmě mu určitě pomůže a mně to dá i pocit zadostiučinění až bude těch prvních pár vteřin vždycky řvát bolestí
win win
![]()
@Lainaire8 píše:
Přesně, u nás to samé. Ale zas je nepoužitelnej u těch praktických věcí, takže když celý rok skuhrá, že cejtí záda a jak ho furt bolí, koupila jsem mu letos tu akupunkturní podložku s jehličkama. Samozřejmě mu určitě pomůže a mně to dá i pocit zadostiučinění až bude těch prvních pár vteřin vždycky řvát bolestí![]()
win win
![]()
![]()
To jsme si taky rikala, ze bych zkusila. Mas nějaké doporučení? Všude propagují pranamat za 4 litry vs intersport za litr ![]()
@Anonymní píše:
To jsme si taky rikala, ze bych zkusila. Mas nějaké doporučení? Všude propagují pranamat za 4 litry vs intersport za litr
@Lainaire8 díky, me se líbila tahle s polstarem
https://www.electronic-star.cz/…-morsky.html?… teda i kvůli designu
ženská no ![]()
@Kelsey píše:
Taky zatím nevím. Loni jsem mu mimo jiné kupovala ten box pro muže. Měl úspěch. Ale nechci se opakovat.
Můj muž je kutil. Takže ideální by bylo rozšířit jeho štrachadla na kutění. To se musím poradit. Co.
Nepije, na nějaké blbosti pro náctileté kluky není.
Musím vyslídit, co by chtěl. Nebo to vyřeším, že mu na nějaký ten stroj dám poukaz a pak tu klasiku k tomu. Nedávat si dárky s manželem, tak to doma zavádět nehodláme. Mi se strašně takový model nelíbí.
Kutilovi bych dala toto https://www.cokolandia.cz/…kolada-58--/?… a třeba ještě něco k tomu.
Letos si ze společného rozpočtu nadělí pod stromek telefon, takže mi řekl, že už opravdu nic nechce, nebo jen maličkost.
Zvažovala jsem novou koženou peněženku, domácí tepláky/pyžamové, na válení se u počítače,
určitě by snesl novou myš nebo klávesnici, minilednička na usb je super nápad taky
opravdu netekoucí termosku na kafe. Loni dostal tričko oblíbené hudební skupiny a byl nadšenej.
Nebo voucher na dva lístky do kina/vstup do Cibien herny/virtuální realita/lupeny na koncert nebo festival, dárek pro oba a zážitek k tomu.
@Anonymní píše:
No hele, máme příjem 150 měsíčně a mám taky problem. Nový Mac kupovat nebudu a vše co je potreba si koupi hned sám
My taky zrovna nejsme na sociálních dávkách, co chceme si koupíme během roku. A přesto nějaký dárek co potěší pro sebe vzájemně připravíme. Co to je za argument, že máte 150 měsíčně ![]()
Ahoj, ja som tiež premýšľala, čo kúpiť, ale nakoniec som zvolila trošku nezvyčajne a kúpila som mužovi náhrdelník z kameňov. Mám už viac vecí z https://goodvibes.sk a som spokojná. Hádam sa poteší aj on 😅
@terien píše:
My taky zrovna nejsme na sociálních dávkách, co chceme si koupíme během roku. A přesto nějaký dárek co potěší pro sebe vzájemně připravíme. Co to je za argument, že máte 150 měsíčně
Ze když chce mobil za 30 tak si ho koupi. Potřebuje trenky, ale syslit ve skříni to fakt nebudu. Knihy cte jen odborné, cvičením pomůcky máme…. Proste je to náročné najít něco aby to nebyla jen nlbost, ze musí byt pod stromkem dárek
@Anonymní píše:
Ze když chce mobil za 30 tak si ho koupi. Potřebuje trenky, ale syslit ve skříni to fakt nebudu. Knihy cte jen odborné, cvičením pomůcky máme…. Proste je to náročné najít něco aby to nebyla jen nlbost, ze musí byt pod stromkem dárek
Tak člověk na to má celý rok, aby něco pripravil
@terien píše:
Tak člověk na to má celý rok, aby něco pripravil
@Anonymní píše:![]()
Jasný, v lednu si vzpomene, ze něco chce a já to budu rok syslit ve skříni
Můžeš to klidně koupit v prosinci. Ale když se nechce, tak se nechce
@terien me by vazne zajimalo, co bys koupila memu muzi. Elektroniku si kupuje sam - musi si poradne projit parametry, recenze atd. Stejne tak vybaveni na paragliding. Vino take - a malokdy si koupi stejne jako driv. Knizky si kupuje sam - odborne.
USB lednicku - to by si pomyslel, ze jsem se zblaznila. A ze taky travi u pocitace hromadu casu. Do kina pujdeme mozna tak za 3 roky, az nejmladsi vyroste dostatecne na to, aby si tchyne troufla ji hlidat. Poukaz na masaz by taky nevyuzil.
Jooo, vloni ho hodne potesilo, kdyz jsem pro nej sehnala teple ponozky. Ale s temi jsem fakt necekala na Vanoce a dala jsem mu je rovnou na konci listopadu, kdy jsem je koupila. A kdysi prede mnoha lety ho potesily krasne sklenicky na vino a externi disk. Ale disk stale funguje a ze sklenicek se zadna nerozbila.
Kdyz pred lety zacal mluvit o tom, ze by chtel zkusit paragliding, tak jsem mu koupila poukaz na letani ve vzdusnem tunelu. No a mesic pred koncem platnosti jsem ho se slevou prodavala na internetu.
A ja take vazne nic nepotrebuju.
A srovnani “Nevim co k jidlu, uvar, co chces,” “Nevim co k Vanocum, nic mi nedavej,” jak tu nekdo psal, mi prijde dost mimo. S tim varenim je to nekdy fakt zoufalstvi, ze nevim, co varit, a nejaka partnerova preference by mi pomohla. Ale s tim darkem - kdyz nic nechce, tak prece super, o stres min. Jo, kdyby rekl: “Nevim co k jidlu, budu hladovet,” tak to je neco jineho nez “uvar, co chces”. ![]()
@Janča6 píše:
@terien me by vazne zajimalo, co bys koupila memu muzi. Elektroniku si kupuje sam - musi si poradne projit parametry, recenze atd. Stejne tak vybaveni na paragliding. Vino take - a malokdy si koupi stejne jako driv. Knizky si kupuje sam - odborne.USB lednicku - to by si pomyslel, ze jsem se zblaznila. A ze taky travi u pocitace hromadu casu. Do kina pujdeme mozna tak za 3 roky, az nejmladsi vyroste dostatecne na to, aby si tchyne troufla ji hlidat. Poukaz na masaz by taky nevyuzil.
Jooo, vloni ho hodne potesilo, kdyz jsem pro nej sehnala teple ponozky. Ale s temi jsem fakt necekala na Vanoce a dala jsem mu je rovnou na konci listopadu, kdy jsem je koupila. A kdysi prede mnoha lety ho potesily krasne sklenicky na vino a externi disk. Ale disk stale funguje a ze sklenicek se zadna nerozbila.
Kdyz pred lety zacal mluvit o tom, ze by chtel zkusit paragliding, tak jsem mu koupila poukaz na letani ve vzdusnem tunelu. No a mesic pred koncem platnosti jsem ho se slevou prodavala na internetu.
A ja take vazne nic nepotrebuju.
A srovnani “Nevim co k jidlu, uvar, co chces,” “Nevim co k Vanocum, nic mi nedavej,” jak tu nekdo psal, mi prijde dost mimo. S tim varenim je to nekdy fakt zoufalstvi, ze nevim, co varit, a nejaka partnerova preference by mi pomohla. Ale s tim darkem - kdyz nic nechce, tak prece super, o stres min. Jo, kdyby rekl: “Nevim co k jidlu, budu hladovet,” tak to je neco jineho nez “uvar, co chces”.
Kdybych s tvým muzem žila, určitě bych na něco přišla. Stačí maličkost, ale aby potěšila. Mě se tedy nemůže stát, že byvh nic nechtěla ![]()
Jo a za tricko s obrazkem by se stydel. Hrnky a polstare s obrazkem se mu strasne nelibi.
Pro me je dulezity klid a dobre rodinne vztahy, coz bohuzel neni samozrejmost. Materialni veci jsou pro me hodne podruzne.