Dárek pro lékaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
8.12.21 18:54

@Lollitka Ano, je to muž. A, bohužel, jediné co na něj vím je, že miluje své dcerky :lol: Asi to nechám nakonec u sestry, protože on má dost narváno, nechci ho zdržovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
8.12.21 18:55
@Kolicek95 píše:
Králíka, kachnu, domácí vejce :dance:

Jeee, kéž by to šlo. Domácí je vždycky nejlepší, no bohužel nemám šanci sehnat. Ale mě by tohle jako poděkování potěšilo, to teda zase jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
8.12.21 18:57
@Kriss Tina píše:
No záleží na pohlaví a blbe se odhaduje co má kdo rád, jestli vůbec třeba pije alkohol. Ja bych jim tam dala do placu třeba nějakou dobrou bonboniéru a lepší kafe, to si pak může udělat Dr se sestrou společně během pauzy :D

Ty jo a to taky není blbý. :think: asi udělám výběr nějakých kvalitních pochutin a vín, ať si to pak přeberou kdo co chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
8.12.21 19:05
@Hotaru píše:
@Lollitka Ano, je to muž. A, bohužel, jediné co na něj vím je, že miluje své dcerky :lol: Asi to nechám nakonec u sestry, protože on má dost narváno, nechci ho zdržovat. :think:

Aha, no tak pokud jim dáš nějaké dobroty, tak tím určitě taky nic nezkazíš a to víno je podle mě ok. Jasný, tak to jo, chápu, že se mu tam nechceš vtírat, i když třeba by ho to potěšilo osobně ještě víc, ale tak nechat to u sestry taky lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
8.12.21 19:18
@Fuflík píše:
Mně tohle připadá celkově špatný, začne to švestičkama a končí to: „když mi nedáš litránek, ani se na tebe nepodívám“. To nejsou jen lékaři, ale i učitelé… kdyř vám mechanik dobře opraví auto, nebo pračku, taky za ním běžíte s darem? Když vám paní na úřadě vyjde s něčím vstříct, taky se jí má dát dar? Nejsou tam ti lidé od toho, aby dělali svou práci dobře zcela běžně a pro všechny? Být doktor a někdo mi dát dáreček, tak ho s ním vyrazím už z principu.

Co na to říct, každej to máme hozený jinak. :) Mechanik ani úřednice nepečují o mé zdraví, ale když tě to tak zajímá, tak mechanikovi se jako poděkování dají prachy navíc a úřednice, která se mi bude věnovat a nebude házet kyselé ksichty dostane pralinky z kavárny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
8.12.21 19:32
@Hotaru píše:
Co na to říct, každej to máme hozený jinak. :) Mechanik ani úřednice nepečují o mé zdraví, ale když tě to tak zajímá, tak mechanikovi se jako poděkování dají prachy navíc a úřednice, která se mi bude věnovat a nebude házet kyselé ksichty dostane pralinky z kavárny. :)

Úřednice, která si od tebe vezme pralinky z kavárny, z toho může mít v práci problémy, protože úředníci si nic od lidí brát nesmí. Jinak já kolikrát lidem vyhověla mimo pracovní dobu, nad rámec povinností jim zařizovala věci, dokonce jsem hasila problémy klientů i o víkendu, aby nepřišli o dost velké peníze… a jen jednou jedinkrát alespoň klient napsal pochvalu na vedení, že tak ochotného člověka na úřadě moc často nepotká. Jinak to berou lidi jako samozřejmost a pralinky ti fakt nenabídnou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
9.12.21 00:04

Jsem z oboru… takže určitě ne kafe ani čokoláda…víno, dobrý rum. slane pochutiny typu syry…nikdy hrnek!. pokud má děti a tuším jak staré tak spotřební zboží: nafukovací balónky/křídy/fixy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76491
9.12.21 00:13

@Alyss1 také si myslím, že kafe a čokoláda je za prvé zprofanované a za druhé nevhodné, spousta doktorů čokoládu ani nejí, a kafe má každý rád nějaké jiné, určitou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
9.12.21 00:23

@Livi92 Tak to jsi přeochotná, s tím jsem se ještě nesetkala. :) Když já tam třikrát přesunu termín schůzky, udělá mi kopii dokumentů.. No kdyby mi řekla, že z toho může mít problém a důrazně na tom trvala, tak to sežeru sama :mrgreen: násilím jim to necpu. Na pochvalu šéfům to zatím nebylo. Až na to přijde, udělám to ráda. A třeba jim z toho pak kápne nějaký bonus, co já vím, jak to tam chodí.
Trochu je mi líto, že můj doktor to tam vede, mohla jsem ho u nadřízeného taky vychválit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
9.12.21 00:26
@Alyss1 píše:
Jsem z oboru… takže určitě ne kafe ani čokoláda…víno, dobrý rum. slane pochutiny typu syry…nikdy hrnek!. pokud má děti a tuším jak staré tak spotřební zboží: nafukovací balónky/křídy/fixy…

Díky, díky. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
9.12.21 10:37

@Alyss1 hele a co kafe jako symbolika? Hodlám někomu koupit jedno od žida…

• Citovat
  • Upravit
9158
9.12.21 12:07
@Alyss1 píše:

Proč nikdy hrnek? Dala jsem ho kdysi praktické Dr. s kočičkou z chráněné dílny a Dr. ho už asi 3 roky chválí, jak z něj pije kafe a jak ji ho sestřička závidí. A to samé psychiatricka, dala jsem ji někdy před 5ti lety hrnek a ona mi taky říká, jak ho má ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.21 16:23

Dam tipy z opačné strany - co mi udelalo radost od pacientů- tedy kromě domácích věcí (typu pytel vlasskych orechu, svestky, vajíčka) - např. Sklenice medu, javorovy sirup, balení různých oříšků, uzenina jako klobasa nebo salam, košík ovoce, pripadne i sušené ovoce, olivy, olivovy olej. Pokud víš že ma deti, tak radsi než bonboniery kvalitní džus, nutela. Kafe spíše ne, jednak to nosi každý a jednak spousta lidí nepije instantní (treba i já). Nebo jsem dostala i krabici dortíků nebo dort z cukrarny. Sama pak nosím učitelům nebo doktorům podobné věci.

• Citovat
  • Upravit
zlobivá_matka
11.12.21 21:54

Mně udělá radost bonboniéra, med, domácí slivovice (tam ale nechávám sjet vzorek v laboratoři na metanol 😂), víno, nebo třeba ručně dělaná ozdoba na stromeček. Naopak je divné dostat třeba domácí čalamádu, což se mi stalo a netroufla jsem si 🤣

• Citovat
  • Upravit
zlobivá_matka
11.12.21 21:58

Nejvíc mě potěší něco osobního od pacienta, třeba jedna fotografka mi přinesla své černobílé fotky zvířat, mám je doteď v kanceláři. Hezký praktický dárek je kalendář na zeď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová