Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takhle obecně mě napadají jen balíčky, třeba s kosmetikou..co má tchýně ráda, má nějaké zájmy? Těžko se radí, když o ní nic nevíme
nepotřebuje třeba něco do domácnosti? Nezmínila se o něčem, co by chtěla nebo někde viděla a líbilo se jí to? ![]()
Kdo je nevlastní tchyně? Nevlastní matka tvého manžela?
Záleží na vašem vztahu. Když mám podarovat někoho, o kom nevím ultra nic, dávám kosmetické balíčky (neutrální) nebo sladkosti (bonboniery, sklenička farmářského karamelu atp..). Hodnota podle vztahu. Láhev pouze pokud vím, že dotycny/a pije a co.
@Anonymní píše:
Dobrý den co máte pro svoji (nevlastní) tchyni v vánocům? Dneska mi oznámila že má pro mě Ježíška a já to nečekala. Tak aby taky něco dostala. Máte nějaký tip? Do vánoc zbývá už málo.
Nevlastní tchyni? To je co?
Koupila bych kosmetický balíček, vín, čokoládu ![]()
Kdo je nevlastni tchyne?
Napis o ni vic, jinak tezko poradit.
Taky mám „nevlastní tchyni“ (žena mého tchána). Už několik let s námi slaví Vánoce. Chce to vědět, co má ráda. My dáváme oblíbenou sladkost, dostala čepici, Thermo ponožky, láhev alkoholu.
Koupila jsem voňavé svíčky, páč kosmetiky má až moc
A takovou figurku andělíčka..ale taky už dál nevím.
Záleží, co má ráda, co se jí líbí. Nebo třeba hrníček s nějakým pěkným motivem?
Záleží, jaké máte vztahy, podle toho bych hledala i v cenové relaci.
Co má ráda, víš? Někomu udělá radost lahev dobrého alkoholu, jinému poukaz na masáž.
Kosmetický balíček je takové neurazí, nenadchne, k tomu bych přistoupila, až kdybych nic nevymyslela. I tak já bych radši koupila něco, co se dá sníst nebo vypít, než nějaký „sprcháč“, pokud tedy nevíš, že používá nějakou oblíbenou kosmetiku a koupíš přímo tu.
@Svetluska55 ano jeho otec má přítelkyni. Beru ji jako součást rodiny jako moji tchyni (ale pořád nevlastní). Budou se teprve brát. Mám k ní lepší vztah jak s jeho matkou takže s jeho matkou se nevídané nemá mě rád.
@JiříkMazlík píše:
Tchýně a uzený..![]()
Jakože knížku? Ta by byla fajn ![]()
@Mar__tanka1983 problém je, že je na spoustu věcí alergicka. Takže kosmetika není možná
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 problém je, že je na spoustu věcí alergicka. Takže kosmetika není možná
Zrovna tady na mě vyskočila reklama na skleničky nebo hrníčky s dvojitou stěnou - třeba na kafe nebo čaj. Takové 2 hrnky by ji urazit nemusely.
Pokud preferuje praktické dárky, tak třeba i kvalitnější utěrky, sadu naběraček atd.
Prohlídni nějaké ty stránky á-la 4Home, zelenadomacnost atd.
Nebo třeba „neutrální“ poukaz na pár peněz do Kauflandu.
@Anonymní píše:
Dobrý den co máte pro svoji (nevlastní) tchyni v vánocům? Dneska mi oznámila že má pro mě Ježíška a já to nečekala. Tak aby taky něco dostala. Máte nějaký tip? Do vánoc zbývá už málo.
my tchánovi a jeho nové ženě, takže taky nevlastní tchýně, dáváme hrnečky s fotkou vnuček