Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
dámy, stala se mi nemilá situace. Ve středu jsem měla jít na pracák, ale mně to úplně vypadlo z hlavy.
Co mám prosím dělat? Mám tam v pondělí jít a omluvit se?
Je to moje chyba, vím to. Nebudu se vymlouvat na blbou situaci a rodinné problémy, protože vím, že mě to neomlouvá. Co mám nyní dělat?
Moc Vám děkuji za radu.
No co nejdříve dát vědět a v pondělí tam zajít ![]()
A nebylo tu tohle téma již včera? ![]()
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
dámy, stala se mi nemilá situace. Ve středu jsem měla jít na pracák, ale mně to úplně vypadlo z hlavy.
Je to moje chyba, vím to. Nebudu se vymlouvat na blbou situaci a rodinné problémy, protože vím, že mě to neomlouvá. Co mám nyní dělat?
Moc Vám děkuji za radu.
V pondělí tam zavolat a domluvit se náhradní termín. Vážně se musíš ptát? ![]()
No šla bych tam a sypala si popel na hlavu. Ovšem jestli to bude co platné, nevím.
Takové důležité věci si prostě musíte hlídat.
@Kockazvysocan JA Zapomel tento týden 5× přijít do práce co mám dělat 🤣
Měla jsem jít ve středu, ale zapomněla jsem na to.
Jsem si to omylem posunula. Půjdu tam a omluvím se hned v pondělí.
Nejspíš tě vyřadí. Do práce taky nesmíš zapomenout přijít. Krom toho tohle téma tu bylo za poslední týden snad 3×.
@Mia2020 píše:
Měla jsem jít ve středu, ale zapomněla jsem na to.
Jsem si to omylem posunula. Půjdu tam a omluvím se hned v pondělí.
Paní zprostředkovatelka, ke které chodíte, už ten zmeškaný termín pravděpodobně posunula jinam…úředníci, která vyhazuje z pracáku „nespolehlivé“ uchazeče o zaměstnání.
Musela byste mít vážný důvod pro zmeškani termínu doloženy na papíře…napr od lékaře ošetřování člena rodiny, nemoc, pracovní schůzka v čase termínu (ale toto se hlásí a omlouvá dopředu).
Nevím, jestli vezmou obyčejnou omluvu, když už jste ve správním řízení o vyřazení z pracáku.
Příspěvek upraven 11.12.21 v 12:46
Chce po státu peníze a zapomene na hlavní povinnost? Vyřadit.
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
Moc Vám děkuji za radu.
Sankční vyřazení na půl roku, takže jít do práce nebo můžeš být doma a platit si zdravotní pojištění - to je povinné.
@jejjej píše:
Paní zprostředkovatelka, ke které chodíte, už ten zmeškaný termín pravděpodobně posunula jinam…úředníci, která vyhazuje z pracáku „nespolehlivé“ uchazeče o zaměstnání.
Musela byste mít vážný důvod pro zmeškani termínu doloženy na papíře…napr od lékaře ošetřování člena rodiny, nemoc, pracovní schůzka v čase termínu (ale toto se hlásí a omlouvá dopředu).
Nevím, jestli vezmou obyčejnou omluvu, když už jste ve správním řízení o vyřazení z pracáku.Příspěvek upraven 11.12.21 v 12:46
To je takovej fofr?
Já v životě na pracáku nebyla, tak to neznám. Ale jedině dobře
@mojara píše:
Sankční vyřazení na půl roku, takže jít do práce nebo můžeš být doma a platit si zdravotní pojištění - to je povinné.
a výchovné.
@JiříkMazlík píše:
Tak to máš taky vážný problém ![]()
@JiříkMazlík píše:
Beztak děláš na HO ![]()