Otěhotnění přes kapičky lásky a prsty

10.12.21 20:59

Otěhotnění přes kapičky lásky a prsty

Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět přes kapsičky lásky na prstech. Dělala jsem přítele rukou k ejakulaci nedošlo a následně jsem si malíček do pochvy jen trochu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8664
10.12.21 21:04
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět přes kapsičky lásky na prstech. Dělala jsem přítele rukou k ejakulaci nedošlo a následně jsem si malíček do pochvy jen trochu. Děkuji

už zase? podobný diskuze jsou tu snad každej den :roll: jednou je to sperma na kalhotech, podruhé malíček od kapiček lásky? Ne, takhle fakt neotěhotníš, ale vzhledem k počtu založených diskuzí se z toho asi do budoucna solidně zcvokneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
10.12.21 21:17
@BrnackaM píše:
už zase? podobný diskuze jsou tu snad každej den :roll: jednou je to sperma na kalhotech, podruhé malíček od kapiček lásky? Ne, takhle fakt neotěhotníš, ale vzhledem k počtu založených diskuzí se z toho asi do budoucna solidně zcvokneš.

také jsem to chtěla napsat,
a už zcvokla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 21:22

@stinga ptám se tu poprvé na toto téma

• Citovat
  • Upravit
76918
10.12.21 21:28
@Anonymní píše:

no pokud ti budu věřit, tak nechápu, proč sis strkala malíček do pochvy trošku?
ale dobře - otěhotnět tak nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.12.21 21:29
@Anonymní píše:

jasně. A tu o červené karkulce později. Nastuduj si něco o tom, jak vůbec dojde k otěhotnění a pak zakládej diskuze. A možná se pro začátek vyprdni na nějakej sexuální život, protože tady ty tvoje obavy tě fakt dovedou akorát do hrobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.21 21:41

..následně jsem si malíček do pochvy jen trochu :lol: :lol: to mě zabilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
10.12.21 21:44

A příští téma bude…přítel včera souložil s kamarádkou, ale prý při ejakulaci myslel na mě. Holky, můžu být těhotná ;)?

• Citovat
  • Upravit
56505
10.12.21 21:45
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět přes kapsičky lásky na prstech. Dělala jsem přítele rukou k ejakulaci nedošlo a následně jsem si malíček do pochvy jen trochu. Děkuji

Za devět měsíců se ti narodí mimísek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
10.12.21 21:48

Zakladatelko, těhotenství je málo pravděpodobné, ale příště si ten malíček radši do zadku jen trochu… to bude bezpečnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
10.12.21 21:49

@ontarova.stara A může??? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.21 00:41

Že tě to furt baví se ptát na takové kraviny… Nechceš radši rovnou teda otěhotnět? Vím, že tě to děsí, ale zas… 9 měsíců by ses nemusela u sexu nervovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
11.12.21 00:43
@Barevné klubíčko píše: Že tě to furt baví se ptát na takové kraviny… Nechceš radši rovnou teda otěhotnět? Vím, že tě to děsí, ale zas… 9 měsíců by ses nemusela u sexu nervovat :lol: :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
11.12.21 10:40
@Barevné klubíčko píše: Že tě to furt baví se ptát na takové kraviny… Nechceš radši rovnou teda otěhotnět? Vím, že tě to děsí, ale zas… 9 měsíců by ses nemusela u sexu nervovat :lol: :lol:

Výborný nápad a pak že emimino nevyřeší tvé problémy. Pche! Pokaždé se najde jeden vizionář s otevřenou myslí, který napne mozek, problém rozklíčuje a navrhne efektivní řešení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová