Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět přes kapsičky lásky na prstech. Dělala jsem přítele rukou k ejakulaci nedošlo a následně jsem si malíček do pochvy jen trochu. Děkuji
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět přes kapsičky lásky na prstech. Dělala jsem přítele rukou k ejakulaci nedošlo a následně jsem si malíček do pochvy jen trochu. Děkuji
už zase? podobný diskuze jsou tu snad každej den
jednou je to sperma na kalhotech, podruhé malíček od kapiček lásky? Ne, takhle fakt neotěhotníš, ale vzhledem k počtu založených diskuzí se z toho asi do budoucna solidně zcvokneš.
@BrnackaM píše:
už zase? podobný diskuze jsou tu snad každej denjednou je to sperma na kalhotech, podruhé malíček od kapiček lásky? Ne, takhle fakt neotěhotníš, ale vzhledem k počtu založených diskuzí se z toho asi do budoucna solidně zcvokneš.
také jsem to chtěla napsat,
a už zcvokla
@Anonymní píše:
@stinga ptám se tu poprvé na toto téma
no pokud ti budu věřit, tak nechápu, proč sis strkala malíček do pochvy trošku?
ale dobře - otěhotnět tak nemůžeš
@Anonymní píše:
@stinga ptám se tu poprvé na toto téma
jasně. A tu o červené karkulce později. Nastuduj si něco o tom, jak vůbec dojde k otěhotnění a pak zakládej diskuze. A možná se pro začátek vyprdni na nějakej sexuální život, protože tady ty tvoje obavy tě fakt dovedou akorát do hrobu.
..následně jsem si malíček do pochvy jen trochu
to mě zabilo
A příští téma bude…přítel včera souložil s kamarádkou, ale prý při ejakulaci myslel na mě. Holky, můžu být těhotná
?
@Anonymní píše:
Za devět měsíců se ti narodí mimísek. ![]()
Zakladatelko, těhotenství je málo pravděpodobné, ale příště si ten malíček radši do zadku jen trochu… to bude bezpečnější ![]()
Že tě to furt baví se ptát na takové kraviny… Nechceš radši rovnou teda otěhotnět? Vím, že tě to děsí, ale zas… 9 měsíců by ses nemusela u sexu nervovat
![]()
@Barevné klubíčko píše: Že tě to furt baví se ptát na takové kraviny… Nechceš radši rovnou teda otěhotnět? Vím, že tě to děsí, ale zas… 9 měsíců by ses nemusela u sexu nervovat![]()
@Barevné klubíčko píše: Že tě to furt baví se ptát na takové kraviny… Nechceš radši rovnou teda otěhotnět? Vím, že tě to děsí, ale zas… 9 měsíců by ses nemusela u sexu nervovat![]()
Výborný nápad a pak že emimino nevyřeší tvé problémy. Pche! Pokaždé se najde jeden vizionář s otevřenou myslí, který napne mozek, problém rozklíčuje a navrhne efektivní řešení.