Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj potřebovala bych poradit ohledně HA a menstruace. Antikoncepci beru už skoro rok. Krvácení přišlo vždy 3-4 den v pauze. Mám ji dost silnou aspoň 4-5 dní. Tento měsíc menstruace přišla 4 den a byla silná 2 dny dneska je to 3.den a je slabší. Tento měsíc jsem neudělala snad žádnou chybu. Neměla antibiotika, nezvracela a ani neměla průjem. Ani jsem nezapomněla. Mám se obávat těhotenství? Je to divný že silná byla jen 2 dny a teď už nic. S přítelem používáme i někdy kondom a nebo přerušku. Prosím o radu děkuji. ![]()
@komarkova19 píše:
Ahoj potřebovala bych poradit ohledně HA a menstruace. Antikoncepci beru už skoro rok. Krvácení přišlo vždy 3-4 den v pauze. Mám ji dost silnou aspoň 4-5 dní. Tento měsíc menstruace přišla 4 den a byla silná 2 dny dneska je to 3.den a je slabší. Tento měsíc jsem neudělala snad žádnou chybu. Neměla antibiotika, nezvracela a ani neměla průjem. Ani jsem nezapomněla. Mám se obávat těhotenství? Je to divný že silná byla jen 2 dny a teď už nic. S přítelem používáme i někdy kondom a nebo přerušku. Prosím o radu děkuji.
Díky antikoncepci se prostě krvácení zeslabuje. Není z čeho krvácet. Výstelka je nízká.