Zapomněla jsem jít na pracák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101919
12.12.21 08:56
@Pears206 píše:
Pokud by se potvrdil covid, tak hygiena může zajistit, aby PN byla vystavena až 30 dní zpětně, lékař 3 dny. Taky jsem to řešila, když jsem čekala na test.
Ale to není tento případ, jen, že to tu bylo zmíněno.

Jasně to muze, případně u jineho vážného duvodu muze vystavit pn i primo ossz a tam mam pocit omezení neni vůbec, ale to se používá tak když nekoho privezou v bezvědomí a nemaji potřebné udaje. Nebo treba když se az pri vyřizování ppm zjisti, ze na ni neni narok a tehotna predtim byla na pn, tak se zpětně nastavuje jeji pokracovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
12.12.21 08:58
@Pears206 píše:
Není to náhodou 3 pracovní dny? Na pracáku jsem nikdy nebyla, ale říkal mi to někdo, kdo tam pracuje.

Myslis jako, ze o vikendu jsi zdravá :mrgreen: ne pro neschopenku jsou to prostě 3 kaledarni dny. Ono je to hlavně kvuli smenujicim, aby mohli v pondělí resit páteční odpolední problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
12.12.21 09:00
@j.a.n.i1 píše:
Myslis jako, ze o vikendu jsi zdravá :mrgreen: ne pro neschopenku jsou to prostě 3 kaledarni dny. Ono je to hlavně kvuli smenujicim, aby mohli v pondělí resit páteční odpolední problém.

Nene, myslím donést tu omluvenku na pracák. Říkala, že tam musí být takové datum, aby to odpovídalo 3 pracovním dnům předem. Což vyjde, pokud přinese omluvenku s pondělním datem, ale musí tam být napsáno, že měla problém už ve středu. Nebo středeční datum a přinese v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
12.12.21 09:05
@Pears206 píše:
Nene, myslím donést tu omluvenku na pracák. Říkala, že tam musí být takové datum, aby to odpovídalo 3 pracovním dnům předem. Což vyjde, pokud přinese omluvenku s pondělním datem.

Jo, takhle, tak to netusim, presne podminky up me nikdy nezajímali, nicméně pokud doktor muze psat neschopenku max 3 dny zpet, tak pochybuju, ze bude nadšeně psat potvrzeni pro up na 5 dni zpet, i pokud tak ten dotycny muze dones ten papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.12.21 09:09
@j.a.n.i1 píše:
@Kelsey No, pockej, 3 dny zpet od pondělka ale fakt neni středa ;)

Jo jasně. Pardón. Mi nedošlo, že se vlastně počítá i víkend. Počítala jsem pouze pracovní dny v týdnu :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
12.12.21 20:19
@j.a.n.i1 píše:
@Mína91 Fajn, tak nechod od středy do prace a v pondělí naklusej k doktorce, ze ti bylo strašně špatně a at ti vystaví od te stredy neschopenku. A uvidime, co ti řekne. A az te s tim posle do haje, tak ji muzes rict do oci, ze doufas, ze je jen frustrovaná nebo přepracovaná.

Můžeš mi, prosím, prozradit důvod, proč bych toto měla dělat? 8o :mrgreen: Jak souvisí to, že se zakladatelka nedostavila na pracák s plněním mých pracovních povinností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
12.12.21 20:29
@bobulka88 píše:
Tvuj text chapu velmi dobre, radis podvadet. Rad tady dostala na nekolika strankach a ty radis podvadet a jeste ji radis, aby s tim otravovala doktora. No potes koste, jestli takhle radis vsude, lemply a podvodniky nikdo nema rad :jazyk:

Ještě že zamindrákované bobulky všichni milují. Nedokážeš pochopit ani jednoduché sdělení, chovat se slušně také neumíš, tak doufám, že jsi ve skutečnosti trollík, který pracuje u pásu. Diskuse s tebou je opravdu obohacující. Zkus se s tím pochlubit kolegům na nějakém kongresu, že volný čas trávíš urážením lidí na emiminu, to je pro lékaře jistě tradiční koníček. Stále doufám, že kecáš, jinak bych se bála jít k doktorovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
12.12.21 20:30
@Mína91 píše:
Můžeš mi, prosím, prozradit důvod, proč bych toto měla dělat? 8o :mrgreen: Jak souvisí to, že se zakladatelka nedostavila na pracák s plněním mých pracovních povinností?

No, aby sis na vlastní kuzi zazila reakci te doktorky a mohla mit ty hloupe kecy, ktere tu pises i z oci do oci. To uz nebudes takovej king, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
12.12.21 20:36
@j.a.n.i1 píše:
No, aby sis na vlastní kuzi zazila reakci te doktorky a mohla mit ty hloupe kecy, ktere tu pises i z oci do oci. To uz nebudes takovej king, co.

Holka, ty máš fakt dost. Když se člověk pustí do hádky s blbcem a trvá to dlouho, hádají se pak blbci dva. Proto končím :mavam: Že radši nepečeš cukroví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
12.12.21 20:39
@Mína91 píše:
Holka, ty máš fakt dost. Když se člověk pustí do hádky s blbcem a trvá to dlouho, hádají se pak blbci dva. Proto končím :mavam: Že radši nepečeš cukroví :mrgreen:

Ze ho raději nepeces ty, misto radit hloupy podvod nekomu, kdo od začátku dava najevo, ze podvadet nehodlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.21 20:54

Zítra zavolej doktorce, fňuk, že jsi od středy měla horečky a skoro o sobě nevěděla, fňuk, popiš covid a řekni, že ti bylo tak zle, ani na nohy jsi se nemohla postavit, fňuk a prostě jsi nemohla jít ani na pracák, ani zavolat, všechno se s tebou točilo, jak ti bylo zle, fňuk, fňuk..pomožté mi paní dochtor a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
5571
12.12.21 21:08
@Mína91 píše:
Holka, ty máš fakt dost. Když se člověk pustí do hádky s blbcem a trvá to dlouho, hádají se pak blbci dva. Proto končím :mavam: Že radši nepečeš cukroví :mrgreen:

ty jsi nějaký mimoň nebo co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
13.12.21 07:55
@Mína91 píše:
Ještě že zamindrákované bobulky všichni milují. Nedokážeš pochopit ani jednoduché sdělení, chovat se slušně také neumíš, tak doufám, že jsi ve skutečnosti trollík, který pracuje u pásu. Diskuse s tebou je opravdu obohacující. Zkus se s tím pochlubit kolegům na nějakém kongresu, že volný čas trávíš urážením lidí na emiminu, to je pro lékaře jistě tradiční koníček. Stále doufám, že kecáš, jinak bych se bála jít k doktorovi :mrgreen:

Si po sobe precti, co tu pises. Kdo koho urazi. A doktor nestudoval pro to, aby psal vymysleny omluvenky pro pracak.
Mam si splnit nejakou povinnost? Tak ji splnim a nehledam vymluvy. Kdyz zapomenu, tak si sypu popel na hlavu a nesnazim se do svyho podvudku zatahnout dalsi lidi. Kdyz se nemuzu dostavit, tak se omluvim. Kdyz je to pro nemoc, zvednu aspon telefon a zavolam tomu straslivymu doktorovi, treba bobulce. Ona si to ta trapka nadatluje do pocitace a v pondeli s radosti napise omluvenku. Jinak smolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
13.12.21 19:17
@Mia2020 píše:
Mě to velmi mrzí, co se stalo, opravdu. V pondělí tam půjdu a omluvím se. Upřímně. Opravdu mi to je líto.

Pokud tě úřednice na pracáku nechá vyřadit, protože jsi nepřišla, tak komu se chceš omlouvat? Té úřednici? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
13.12.21 19:48

@Mia2020 Jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová