Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pears206 píše:
Pokud by se potvrdil covid, tak hygiena může zajistit, aby PN byla vystavena až 30 dní zpětně, lékař 3 dny. Taky jsem to řešila, když jsem čekala na test.
Ale to není tento případ, jen, že to tu bylo zmíněno.
Jasně to muze, případně u jineho vážného duvodu muze vystavit pn i primo ossz a tam mam pocit omezení neni vůbec, ale to se používá tak když nekoho privezou v bezvědomí a nemaji potřebné udaje. Nebo treba když se az pri vyřizování ppm zjisti, ze na ni neni narok a tehotna predtim byla na pn, tak se zpětně nastavuje jeji pokracovani.
@Pears206 píše:
Není to náhodou 3 pracovní dny? Na pracáku jsem nikdy nebyla, ale říkal mi to někdo, kdo tam pracuje.
Myslis jako, ze o vikendu jsi zdravá
ne pro neschopenku jsou to prostě 3 kaledarni dny. Ono je to hlavně kvuli smenujicim, aby mohli v pondělí resit páteční odpolední problém.
@j.a.n.i1 píše:
Myslis jako, ze o vikendu jsi zdraváne pro neschopenku jsou to prostě 3 kaledarni dny. Ono je to hlavně kvuli smenujicim, aby mohli v pondělí resit páteční odpolední problém.
Nene, myslím donést tu omluvenku na pracák. Říkala, že tam musí být takové datum, aby to odpovídalo 3 pracovním dnům předem. Což vyjde, pokud přinese omluvenku s pondělním datem, ale musí tam být napsáno, že měla problém už ve středu. Nebo středeční datum a přinese v pondělí.
@Pears206 píše:
Nene, myslím donést tu omluvenku na pracák. Říkala, že tam musí být takové datum, aby to odpovídalo 3 pracovním dnům předem. Což vyjde, pokud přinese omluvenku s pondělním datem.
Jo, takhle, tak to netusim, presne podminky up me nikdy nezajímali, nicméně pokud doktor muze psat neschopenku max 3 dny zpet, tak pochybuju, ze bude nadšeně psat potvrzeni pro up na 5 dni zpet, i pokud tak ten dotycny muze dones ten papír.
@j.a.n.i1 píše:
@Kelsey No, pockej, 3 dny zpet od pondělka ale fakt neni středa
Jo jasně. Pardón. Mi nedošlo, že se vlastně počítá i víkend. Počítala jsem pouze pracovní dny v týdnu
.
@j.a.n.i1 píše:
@Mína91 Fajn, tak nechod od středy do prace a v pondělí naklusej k doktorce, ze ti bylo strašně špatně a at ti vystaví od te stredy neschopenku. A uvidime, co ti řekne. A az te s tim posle do haje, tak ji muzes rict do oci, ze doufas, ze je jen frustrovaná nebo přepracovaná.
Můžeš mi, prosím, prozradit důvod, proč bych toto měla dělat?
Jak souvisí to, že se zakladatelka nedostavila na pracák s plněním mých pracovních povinností?
@bobulka88 píše:
Tvuj text chapu velmi dobre, radis podvadet. Rad tady dostala na nekolika strankach a ty radis podvadet a jeste ji radis, aby s tim otravovala doktora. No potes koste, jestli takhle radis vsude, lemply a podvodniky nikdo nema rad
Ještě že zamindrákované bobulky všichni milují. Nedokážeš pochopit ani jednoduché sdělení, chovat se slušně také neumíš, tak doufám, že jsi ve skutečnosti trollík, který pracuje u pásu. Diskuse s tebou je opravdu obohacující. Zkus se s tím pochlubit kolegům na nějakém kongresu, že volný čas trávíš urážením lidí na emiminu, to je pro lékaře jistě tradiční koníček. Stále doufám, že kecáš, jinak bych se bála jít k doktorovi ![]()
@Mína91 píše:
Můžeš mi, prosím, prozradit důvod, proč bych toto měla dělat?![]()
Jak souvisí to, že se zakladatelka nedostavila na pracák s plněním mých pracovních povinností?
No, aby sis na vlastní kuzi zazila reakci te doktorky a mohla mit ty hloupe kecy, ktere tu pises i z oci do oci. To uz nebudes takovej king, co.
@j.a.n.i1 píše:
No, aby sis na vlastní kuzi zazila reakci te doktorky a mohla mit ty hloupe kecy, ktere tu pises i z oci do oci. To uz nebudes takovej king, co.
Holka, ty máš fakt dost. Když se člověk pustí do hádky s blbcem a trvá to dlouho, hádají se pak blbci dva. Proto končím
Že radši nepečeš cukroví ![]()
@Mína91 píše:
Holka, ty máš fakt dost. Když se člověk pustí do hádky s blbcem a trvá to dlouho, hádají se pak blbci dva. Proto končímŽe radši nepečeš cukroví
Ze ho raději nepeces ty, misto radit hloupy podvod nekomu, kdo od začátku dava najevo, ze podvadet nehodlá.
Zítra zavolej doktorce, fňuk, že jsi od středy měla horečky a skoro o sobě nevěděla, fňuk, popiš covid a řekni, že ti bylo tak zle, ani na nohy jsi se nemohla postavit, fňuk a prostě jsi nemohla jít ani na pracák, ani zavolat, všechno se s tebou točilo, jak ti bylo zle, fňuk, fňuk..pomožté mi paní dochtor a uvidíš.
@Mína91 píše:
Holka, ty máš fakt dost. Když se člověk pustí do hádky s blbcem a trvá to dlouho, hádají se pak blbci dva. Proto končímŽe radši nepečeš cukroví
ty jsi nějaký mimoň nebo co? ![]()
@Mína91 píše:
Ještě že zamindrákované bobulky všichni milují. Nedokážeš pochopit ani jednoduché sdělení, chovat se slušně také neumíš, tak doufám, že jsi ve skutečnosti trollík, který pracuje u pásu. Diskuse s tebou je opravdu obohacující. Zkus se s tím pochlubit kolegům na nějakém kongresu, že volný čas trávíš urážením lidí na emiminu, to je pro lékaře jistě tradiční koníček. Stále doufám, že kecáš, jinak bych se bála jít k doktorovi
Si po sobe precti, co tu pises. Kdo koho urazi. A doktor nestudoval pro to, aby psal vymysleny omluvenky pro pracak.
Mam si splnit nejakou povinnost? Tak ji splnim a nehledam vymluvy. Kdyz zapomenu, tak si sypu popel na hlavu a nesnazim se do svyho podvudku zatahnout dalsi lidi. Kdyz se nemuzu dostavit, tak se omluvim. Kdyz je to pro nemoc, zvednu aspon telefon a zavolam tomu straslivymu doktorovi, treba bobulce. Ona si to ta trapka nadatluje do pocitace a v pondeli s radosti napise omluvenku. Jinak smolik.
@Mia2020 píše:
Mě to velmi mrzí, co se stalo, opravdu. V pondělí tam půjdu a omluvím se. Upřímně. Opravdu mi to je líto.
Pokud tě úřednice na pracáku nechá vyřadit, protože jsi nepřišla, tak komu se chceš omlouvat? Té úřednici? ![]()