Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My mame doma toto odrazedlo na doma.
https://www.mall.cz/…-chicco-loco
Je to TOP hracka uz od roka, ted jsou synovi dva a pul a hraje si s tim denne. Ma to pod sedackou ulozny prostor, porad tam neco naklada a prevazi.
V roce ho bavily hlavne ty packy, volant a takove mackatko, ktere kdyz se na tom zmackne, tak se v tom toci koralky.
Ma to i syn od sestrenice, uplne stejne a take si s tim vyhraje od roka az ted do 4 let.
Jinak asi jakakoliv multifunkcni kostka, ty deti tohoto veku miluji. Ale ty vydrzi jen par mesicu.
Treba tahle kostka je super
https://www.priceorcan.cz/…nkcni-kostka?…
Tu mame doma a kolem toho roku si s ni hral porad.
A koukam, ze to nase odrazedlo uz se nevyrabi. Ale toto je skoro stejne, jen jiny model.
@tereza555 my vsem jednoletym v okoli nosili hru “zatloukani koliku kladivkem”, je i modifikace s ulickami a kdyz propadnou, padnou na xylofon a vypadnou dolu.
U vsech deti letely vsechny ty sofistikovane hraci kostky, plysaci bokem a venovali se jen zatloukani.
Náš malý(10 měsíců) miluje pejska od Fisher Price,zpívá, počítá…plánujeme mu koupit Beat Bo,je to o té samé značky takový tancující mimozemšťan,ale cena je vyšší. Ale u nás by stejně nejlepší hračka byl ovladač či telefon,kdyby mu ho ta zla máma s tátou půjčili..
![]()
@Aduš8 píše:
Náš malý(10 měsíců) miluje pejska od Fisher Price,zpívá, počítá…plánujeme mu koupit Beat Bo,je to o té samé značky takový tancující mimozemšťan,ale cena je vyšší. Ale u nás by stejně nejlepší hračka byl ovladač či telefon,kdyby mu ho ta zla máma s tátou půjčili..![]()
Pejsek je super,syn ho dostal k 1 narozeninam take,je to už 13 let a pejska máme stále fungujícího,stále má své místo v pokojíku i když si s ním už nikdo nehraje.
.. syn dostal k 1.narozeninám mimo jiné sklápěcí Tatru, byl nadšený, ale to už je retro ..
@tereza555 u nás nejoblíbenější hračka u obou detí je takové autícko , jezdí na něm doted denne, syn 4, dcera 2 ![]()
a to jsme ho kupovali bazarove, nevedela jsem , zda bude o nej takový zájem ![]()
bazar
@Limi123 moc děkuji za radu, dárek měl obrovský úspěch, zakoupila jsem tu hraci kostku
ted pomalu vymýšlet neco k Vánocům
![]()
@tereza555 píše:
@Limi123 moc děkuji za radu, dárek měl obrovský úspěch, zakoupila jsem tu hraci kostku![]()
ted pomalu vymýšlet neco k Vánocům
![]()
Tak to jsem rada, ze ma uspech ![]()
já jsem koupila nejake pekne hračky, dudliček a lahvičku na eshopu stylovyprcek cz ![]()