Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky ![]()
Sice už je po svátcích a většina z nás si asi odfrkla, že nákupní horečka je za námi. ![]()
Já jsem ale momentálně celkem v krizové situaci, jelikož má můj šéf tento týden v sobotu narozeniny (26 let) a já pro něj zatím nic nemám. Horší je i to, že jsem zatím jediný jeho zaměstnanec a noví lidi, kteří by se (pokud by chtěli) složit na dárek, budou nastupovat až v únoru
![]()
ŠéF mi taky vždycky dá ke svátku, na Vánoce nebo narozeniny nějakou drobnost, nebo víno apod.
Můžu do dárku vrazit max 200Kč.
Což myslím že není úplně hodně.. On je člověk co je hodně aktivní a dopřává si ve všem kvalitní věci..
Btw takové ty dárky na netu mi přijdou spíš kýčovité.. Jediné co mně zatím napadlo tak je něco do kanclu, jenže on všechno má ![]()
Jestli některou z vás něco napadá budu vděčná. ![]()
@lavazza2 koupila bych láhev vina nebo bonbóny (třeba lindt, ty jsou dobry a drahy)
Také se přimlouvám k vínu, nebo lepší bonboniéře. Popřípadě nějaké sada čajů, ten náš je pije často ![]()
Dvě stovky na kvalitní víno asi bude mít málo, teda mě by stačilo, ale šéfovi nevím. Radši bych byla pro ty bonbóny, lindt jsou výborné, nebo mám taky ráda ferrero
@fikovka To je právě ten problém, šéf čaje miluje, ale já mu už k Vánocům teďkom dávala sadu tří nějakých lepších čajů i s hrnečkem
ale nápad je to dobrej ![]()
@terrka83 @sisk Zkusím mrknout u nás v obchodě, za dvě stovky bych nějakou bonbonšku snad sehnala, max 250
![]()
Taky bych to viděla na nějakou lepší čokoládu nebo bonbóny - třeba ručně dělané pralinky, ca 20 Kč za jednu, když ti to pěkně zabalí, dárek jak vyšitej…
Ty jo, jak se začne mluvit o lindtu, hned mi začnou téct sliny
![]()
@lavazza2 Pkud umíš vybrat, tak dobré víno do 200 koupíš. Zkus třeba vinařství Žůrek, tam neuděláš chybu. Do dvou stovek se vejde.
Jinak dobrá čokoláda také nemůže urazit.
Nic do kanceláře nedávej, většina šéfů nemá ráda dary, co jim připomínají práci.
Já třeba od zaměstnanců nejvíc ocením, když udělají něc sami. Například upečou bábovku, donesou dobré kafe z espresobaru, udělají mi domácí marmeládu apod.
Na víno jako dárek se mi 200kč zdá málo, jsem kupovala na Vánoce a začínala jsem tak kolem těch 250/300kč. Takže za mě pralinky, jestli jí čokoládu nebo dražší sypaný čaj. S tím čajem, dobře se nakupuje v čajovně, jestli máš v dosahu.
@Saatine první rada je docela drsná
aletřeba náš by se asi i zasmál
@Nowuka2 Super nápad než kupovat klasickou bonboniéru v obchodě.. Uvažuju, že šéf ujíždí na zdravé výživě, takže se zítra zastávím asi do krámku co mám kousek od práce a nechala mu něco zabalit nebo udělat třeba i tam.. ![]()