Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Očekávala bych, že dárek za Vás oba koupí/donese především přítel. S ohledem na vkus a přání oslavenkyně.
@Svistice píše:
Očekávala bych, že dárek za Vás oba koupí/donese především přítel. S ohledem na vkus a přání oslavenkyně.
@Svistice píše:
Přesně tak. Jestli sestřenici znám, tak bych zkusila trochu pomoct s výběrem. Ale obvykle pár dává jen jeden dárek.
Taky bych to nechala primárně na partnerovi, eventuelně pomohla s výběrem, pokud by chtěl kupovat něco „dámského“ - kosmetiku, parfém apod.
Nebo bych to vyřešila dárkovým poukazem do místa, o kterém víš, že tam dotyčná ráda chodí- oblečení, boty, kosmetické služby a tak…
@Svistice píše:
Jo tohle mi taky říkal, jen mi bylo blbý přijít tz. „na prázdno“
My s přítelem kupujeme teda 2 dárky ale společně, abychom prostě pri prani meli pak co dat do ruky a neprali na prázdno ![]()
@jessienovakova píše:
Jo tohle mi taky říkal, jen mi bylo blbý přijít tz. „na prázdno“
Jak na prázdno? Budete mít pro ní společný dárek ne? Můžete koupit kytku a něco a každý předat část ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit jak se zachovat ohledně pozvání na oslavu narozenin sestřenice přítele. Co byste ji na mém místě koupili? (S přítelem jsme spolu půl roku)
Co jí kupuje partner? nic extra bych nedávala. Stejně tam jsi jen jako doprovod ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit jak se zachovat ohledně pozvání na oslavu narozenin sestřenice přítele. Co byste ji na mém místě koupili? (S přítelem jsme spolu půl roku)
Květinu. Přítel zná sestřenku déle, ať to v myslí on.
To koupi pritel. Az ji pujdete prat, on preda kvetinu a ty darek, co koupil.
Ahoj,