Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Budu ráda když mi napíšete váš názor na mé vybrané šaty a podělíte se i o své fotečky.
Příspěvek upraven 10.08.20 v 20:49
Mě se nelíbí, obruč by to zabila úplně. Co má společného datum se šatama?
Já bych taky volila jiné. Více s rukávy, máte silnější ruce, tak by se to skrylo. A asi bych volila více obycejnejsi, volnější. Ale je to na Vás, já si taky prosadila své šaty a teď už bych vybrala jiné ![]()
@Jarýsek87
Měla bys mít podprdu, co budeš mít pak v šatech.
A krajku na silný vršek bys mít neměla. Zbytečně přidává kila.
Příspěvek upraven 10.08.20 v 18:46
Datum krásný
ale upřímně. Šaty se mi moc nelíbí. Přijde mi, že tě vzhledově zabíjí -(nevím jak to přesně napsat). Zkousela jsi třeba bez ramínek a třeba s ozdobným páskem? ![]()
Saty se mi nelibi, jsi v tom jak takovy valec. Chce to neco, co se bude hodit lip k postavě. Datum mate fajn no.
@Jarýsek87 píše:
Ahoj všem budoucím nevěstám. Naše datum je 10.10.2020 v 10h. na zámku Hrubý Rohozec. Dnes proběhla první návštěva svatebního salonu10.8. v 10h. Datum svatby vybral snoubenec ❤️️a dnešní datum zkoušení šatů se sešlo kvůli sestře (přijela až z Moravy). Budu ráda když mi napíšete váš názor na mé vybrané šaty a podělíte se i o své fotečky. Zkoušela jsem celkem čtyři šaty a tyhle mi padli nejlépe. Kytici si planuji podzimní… Holky, co říkáte na obruč? přidat k těm šatům a nebo ne? Ať se Vám vydaří Váš den D❤️️.Příspěvek upraven 10.08.20 v 18:39
Ty se hodně těšíš viď?
Popravdě se mi šaty moc nelíbí, fotku v jiných nemáš?
Šaty k tobě vůbec nesedí, podívala bych se ještě po jiných. Tyhle s tebe dělají takovou jak se říká matronu.
@Jarýsek87 Proč tak konkrétní údaje, máme dorazit?
Jen mi chybí, co budeme mít k obědu.
Jinak minimálně určitě bez té podprsenky.
Ty saty na tobe vypadaji hrozne mela jsi volit neco, co ti aspon trochu zakryje ty ruce..
@Jarýsek87 Za mě asi taky ne.
Přijdeš mně v nich hodně naducaná. A pokud budeš mít holé ruce, tak bych to zkusila doopálit.
Jinak moc nechápu, proč sem dávat fotku včetně obličeje a vypsat datum, místo a hodinu svatby. ![]()
@Jarýsek87 píše: Žádné, jen že se neplánovaně sešli samé 10
Tak aby ti z toho nehráblo, než se dočkáš
to přece musíš sama vidět, že jsi v těch šatech jak kredenc a ještě přemýšlet o obruči ![]()
Vedela si, ze jdes zkouset saty a vezmes si cernou poprsenku
Saty bych volila s rukavama na tvoje paze a ne urcite tyto ses v nich jak sud
Já si teda nemyslím, že větší paže se musí za každou cenu zakrývat. Ale tenhle typ minirukávků je úplně nejhorší řešení. ![]()