Svatba 10. 10. 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
11.8.20 18:14

Ewer Pretty svatební šaty

Tak holky, prosím o vaše názory na tyhle dvoje šaty :). Je tu vás víc co mi tenhle styl doporučuje, popravdě jsem dřív na ně hodně koukala ale zdáli se mi málo svatební :/. Říkám si zase lepší než být stažená v takových šatech s vázáním :/.

Příspěvek upraven 11.08.20 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.8.20 18:14
@terien píše: Že jako když to není šlehačka od shora dolů, tak to není ono? :mrgreen: naopak, nejsou tak trapně okoukaný

Přesně tak šlehačkové opravdu jsou většinou hrozný, stejně tak nechápu, proč se pomalu každá cpe do korzetu. Na to musí být postava a málokomu opravdu sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.8.20 18:17
@Jarýsek87 píše:
Mám ještě jednu zkoužku v jiném salonu tak třeba pořídím líp. Nesouhlasím s tím, že když má ženská silnější ruce tak se musí celá zahalit.

No to dá sice rozum, že ne celá zahalit, ale zahal to, co ti škodí a ukazuj ty hezké věci. Tyhle šaty to dělají obráceně. Ukážou světu tlusté paže a zakryjou dekolt = vytvoří z tebe totální kredenc. Zkus to obráceně, ruce zakrejt, prsa ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
11.8.20 18:18
@Jarýsek87 píše:
@Kriss Tina Že já do nich nešla :( a ani bych nemusela nikam jít zkoušet. Říkala jsem si, že jsou málo svatební?

Nejsou malo svatební, naopak ted se nosi spis jednoduchost nez nejake krajky, volany, a nesmysly od shora dolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 18:18

@terien To je fakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.20 18:22
@Jarýsek87 píše:
Tak holky, prosím o vaše názory na tyhle dvoje šaty :). Je tu vás víc co mi tenhle styl doporučuje, popravdě jsem dřív na ně hodně koukala ale zdáli se mi málo svatební :/. Říkám si zase lepší než být stažená v takových šatech s vázáním :/.Příspěvek upraven 11.08.20 v 18:16

Ty první jsou krásný, úplně top :palec: lehký materiál, zavinovací dekolt lichotí, rukávy to krásně zjemní, nevěsta v nich není „přeštíplá“, fakt moc hezký. Ty druhý mi přijdou takový naduclý, zase v tom vršku přidávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6367
11.8.20 18:26
@Jarýsek87 píše:
Tak holky, prosím o vaše názory na tyhle dvoje šaty :). Je tu vás víc co mi tenhle styl doporučuje, popravdě jsem dřív na ně hodně koukala ale zdáli se mi málo svatební :/. Říkám si zase lepší než být stažená v takových šatech s vázáním :/.Příspěvek upraven 11.08.20 v 18:16

Mně se moc líbí ty první. :palec: Ale uvidíš, co zdejší poradkyně - já se v tom moc nevyznám. :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.8.20 18:27
@Jarýsek87 píše:

Ty první jsem ti posílala o stránku dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.8.20 18:28
@Jarýsek87 píše:

Ty první jsou super. Určitě neváhej a zkus si je. Jenom pozor na jednu věc, občas je to přetřižení pod prsama zrádný a holky s velkým poprsím v tom vypadají jak kojné. Ale to uvidíš, každé postavě sluší něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.20 18:31
@Pruhovaný_mýval píše:
Ty první jsou super. Určitě neváhej a zkus si je. Jenom pozor na jednu věc, občas je to přetřižení pod prsama zrádný a holky s velkým poprsím v tom vypadají jak kojné. Ale to uvidíš, každé postavě sluší něco

Přesně, musí se to zkusit. Ale zdá se mi, že je předvádí jedna modelka a v těch druhých je jednou taková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.8.20 18:33
@Jarýsek87 píše:

Osobně bych si (mít tvou postavu) vybrala ty první a nechala si je u svadleny nějak lehce obzvláštnit. Třeba někam našít kaminky apod. dle tvého vkusu. Budeš pak mít krásný originál. Jaký bude účes?
Držím palce, ať vše klapne. Já měla nádhernou svatbu a přála bych, aby to vždycky vyšlo do posledního puntíku všem tak, jak si přejí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.8.20 18:35
@terien píše:
Přesně, musí se to zkusit. Ale zdá se mi, že je předvádí jedna modelka a v těch druhých je jednou taková

A to to ještě není žádná tlustice, ale holka s krásnou souměrnou postavou, co má tak 70kg max a ještě disponuje útlým pasem. Nerada bych zakladatelku nějak urazila, ale tipovala bych jí podle fotky tak 80 - 90 kg, a v těch druhých bude prostě zákonitě vypadat jako kombajn. Ta bílá plocha se musí něčím rozbít, ideálně svislým výstřihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
11.8.20 18:58

@Jarýsek87 jako podle mě to není žádná hrůza a věřím že i foto umí zkreslovat ale opravdu se mi líbí, ale asi vyzkoušej i jiné šaty abys věděla. Saty go home u vás poblíž nemáte? pry maji neskutečně velký výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
11.8.20 19:08
@Jarýsek87 píše:

První šaty jsou překrásné… :)

Elegantní, jemné, takové vznešené právě tou jednoduchostí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 19:12

@Tom-Jerry Viděla jsem děkuji 🌻. Ještě popřemýšlim jestli ty nebo ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek