Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak holky, prosím o vaše názory na tyhle dvoje šaty
. Je tu vás víc co mi tenhle styl doporučuje, popravdě jsem dřív na ně hodně koukala ale zdáli se mi málo svatební :/. Říkám si zase lepší než být stažená v takových šatech s vázáním :/.
Příspěvek upraven 11.08.20 v 18:16
@terien píše: Že jako když to není šlehačka od shora dolů, tak to není ono?naopak, nejsou tak trapně okoukaný
Přesně tak šlehačkové opravdu jsou většinou hrozný, stejně tak nechápu, proč se pomalu každá cpe do korzetu. Na to musí být postava a málokomu opravdu sedne.
@Jarýsek87 píše:
Mám ještě jednu zkoužku v jiném salonu tak třeba pořídím líp. Nesouhlasím s tím, že když má ženská silnější ruce tak se musí celá zahalit.
No to dá sice rozum, že ne celá zahalit, ale zahal to, co ti škodí a ukazuj ty hezké věci. Tyhle šaty to dělají obráceně. Ukážou světu tlusté paže a zakryjou dekolt = vytvoří z tebe totální kredenc. Zkus to obráceně, ruce zakrejt, prsa ukázat.
@Jarýsek87 píše:
@Kriss Tina Že já do nich nešlaa ani bych nemusela nikam jít zkoušet. Říkala jsem si, že jsou málo svatební?
Nejsou malo svatební, naopak ted se nosi spis jednoduchost nez nejake krajky, volany, a nesmysly od shora dolu ![]()
@Jarýsek87 píše:
Tak holky, prosím o vaše názory na tyhle dvoje šaty. Je tu vás víc co mi tenhle styl doporučuje, popravdě jsem dřív na ně hodně koukala ale zdáli se mi málo svatební :/. Říkám si zase lepší než být stažená v takových šatech s vázáním :/.Příspěvek upraven 11.08.20 v 18:16
Ty první jsou krásný, úplně top
lehký materiál, zavinovací dekolt lichotí, rukávy to krásně zjemní, nevěsta v nich není „přeštíplá“, fakt moc hezký. Ty druhý mi přijdou takový naduclý, zase v tom vršku přidávají.
@Jarýsek87 píše:
Tak holky, prosím o vaše názory na tyhle dvoje šaty. Je tu vás víc co mi tenhle styl doporučuje, popravdě jsem dřív na ně hodně koukala ale zdáli se mi málo svatební :/. Říkám si zase lepší než být stažená v takových šatech s vázáním :/.Příspěvek upraven 11.08.20 v 18:16
Mně se moc líbí ty první.
Ale uvidíš, co zdejší poradkyně - já se v tom moc nevyznám.
![]()
@Jarýsek87 píše:
Ty první jsem ti posílala o stránku dřív.
@Jarýsek87 píše:
Ty první jsou super. Určitě neváhej a zkus si je. Jenom pozor na jednu věc, občas je to přetřižení pod prsama zrádný a holky s velkým poprsím v tom vypadají jak kojné. Ale to uvidíš, každé postavě sluší něco
@Pruhovaný_mýval píše:
Ty první jsou super. Určitě neváhej a zkus si je. Jenom pozor na jednu věc, občas je to přetřižení pod prsama zrádný a holky s velkým poprsím v tom vypadají jak kojné. Ale to uvidíš, každé postavě sluší něco
Přesně, musí se to zkusit. Ale zdá se mi, že je předvádí jedna modelka a v těch druhých je jednou taková
@Jarýsek87 píše:
Osobně bych si (mít tvou postavu) vybrala ty první a nechala si je u svadleny nějak lehce obzvláštnit. Třeba někam našít kaminky apod. dle tvého vkusu. Budeš pak mít krásný originál. Jaký bude účes?
Držím palce, ať vše klapne. Já měla nádhernou svatbu a přála bych, aby to vždycky vyšlo do posledního puntíku všem tak, jak si přejí ![]()
@terien píše:
Přesně, musí se to zkusit. Ale zdá se mi, že je předvádí jedna modelka a v těch druhých je jednou taková
A to to ještě není žádná tlustice, ale holka s krásnou souměrnou postavou, co má tak 70kg max a ještě disponuje útlým pasem. Nerada bych zakladatelku nějak urazila, ale tipovala bych jí podle fotky tak 80 - 90 kg, a v těch druhých bude prostě zákonitě vypadat jako kombajn. Ta bílá plocha se musí něčím rozbít, ideálně svislým výstřihem.
@Jarýsek87 jako podle mě to není žádná hrůza a věřím že i foto umí zkreslovat ale opravdu se mi líbí, ale asi vyzkoušej i jiné šaty abys věděla. Saty go home u vás poblíž nemáte? pry maji neskutečně velký výběr…
@Jarýsek87 píše:
První šaty jsou překrásné… ![]()
Elegantní, jemné, takové vznešené právě tou jednoduchostí… ![]()
@Tom-Jerry Viděla jsem děkuji 🌻. Ještě popřemýšlim jestli ty nebo ty ![]()