Svatba 10. 10. 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15591
10.8.20 19:01

Máš to na sobě jak hadr. Absolutně ti tyhle šaty nesedí.
A k tomuto obruč? No to bude jak pěst na oko…
Hledala bych dál. A rozhodně něco k tvé postavě. Toto je spíš na hubenější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
10.8.20 19:03

Hele, zakladatelko, nechtěla by ses radši se svatební tematikou přesídlit na beremko? Tam je přece jenom eventuální kritika o něco opatrnější a nikdo ti tam neřekne na tvrďáka, že vypadáš jako kredenc.

Jinak k tématu, ty šaty jsou dost hrozný a obruč jim nepomůže. Ta krajka je taková humpolácká, sukýnka splihlá, živůtek asi o tři čísla větší a krabatí se. A Ideálně se poohlédni po šatech s výstřihem, pasem a rukávy. A co je důležitější než dyzajn? No přece padnoucí velikost. Něco takovýho by ti mohlo slušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.8.20 19:15
@Jarýsek87 píše:
Ahoj všem budoucím nevěstám. Naše datum je 10.10.2020 v 10h. na zámku Hrubý Rohozec. Dnes proběhla první návštěva svatebního salonu10.8. v 10h. Datum svatby vybral snoubenec ❤️️a dnešní datum zkoušení šatů se sešlo kvůli sestře (přijela až z Moravy). Budu ráda když mi napíšete váš názor na mé vybrané šaty a podělíte se i o své fotečky. Zkoušela jsem celkem čtyři šaty a tyhle mi padli nejlépe. Kytici si planuji podzimní… Holky, co říkáte na obruč? přidat k těm šatům a nebo ne? Ať se Vám vydaří Váš den D❤️️.Příspěvek upraven 10.08.20 v 18:39

Datum dobrý, taky jsme ho chteli, ale byl to čtvrtek, a my chtěli svatbu v pátek. Tak z toho nsjonec bylo 11.10.11:00. Přidám se, že šaty nejsou to pravé ořechové, myslím, že nejsou vůbec hezké, ani pro hubenější holky. Pokud ti tohle schvalily v salonu jako TOP, tak bych změnila salon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.20 19:17
@Pruhovaný_mýval píše:
Hele, zakladatelko, nechtěla by ses radši se svatební tematikou přesídlit na beremko? Tam je přece jenom eventuální kritika o něco opatrnější a nikdo ti tam neřekne na tvrďáka, že vypadáš jako kredenc.Jinak k tématu, ty šaty jsou dost hrozný a obruč jim nepomůže. Ta krajka je taková humpolácká, sukýnka splihlá, živůtek asi o tři čísla větší a krabatí se. A Ideálně se poohlédni po šatech s výstřihem, pasem a rukávy. A co je důležitější než dyzajn? No přece padnoucí velikost. Něco takovýho by ti mohlo slušet

Nesežene ve své velikosti šířku rukávu té krajky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.20 19:18

Rukáv bych nevolila krajkový. Raději obyčejný a pod rameno. Vem si tvarující prádlo. A pořádnou podprsenku. To udělá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36157
10.8.20 22:02

Ten vršek ti vůbec nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 05:35

Mám ještě jednu zkoužku v jiném salonu tak třeba pořídím líp. Nesouhlasím s tím, že když má ženská silnější ruce tak se musí celá zahalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
11.8.20 06:53

Určitě se se silnejsimi pažemi zahalit celá nemusíte, ale kamarádka má stejný problém, byla jsem sní vybírat šaty, vzala si jednoduché krásné s rukávy do půlky paže. Chce to zakrýt nedostatky a vysvihnout vaše prednosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 07:16

@Tamara86 Viděla jsem fotky když nevěsta měla rukávy do půlky a připadalo mi, že jí to ještě víc zvětšuje ramena :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
11.8.20 07:16

@Jarýsek87 chapu, ze ti v pujcovne saty vychvalili. Me v pujcovne zvladli navlict i do satu velikosti 36 a to jsem mela velikost 40-42, oni nejsou vubec soudny, vem s sebou treba kamosku a hlavne at je k tobe uprimna a nemae ti med kolem huby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.20 07:49
@Jarýsek87 píše:
Mám ještě jednu zkoužku v jiném salonu tak třeba pořídím líp. Nesouhlasím s tím, že když má ženská silnější ruce tak se musí celá zahalit.

Nemusí, ale přikrýt nedostatky a vyzdvihnout přednosti vypadá vždycky líp. Ve finále nemusíš mít ani spodní prádlo, je to tvoje věc. Tobe se ty šaty snad líbí 8o vkus a soudnost ti evidentně chybí, tak si sebou vem prosím tě někoho, kdo má lepší oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 07:52

@bobulka88 A to tam byla semnou i ségra :/. Zkoušela jsem čtyři šaty i s dlouhými rukávy ale připadala jsem si v nich jako v pytli :/. Původně jsem chtěla do jiného salonu kde jsem viděla reálné fotky nevěst a fakt jim to slušelo i když byli boubelky tak jsem si říkala, že bych mi tam mohli poradit. Ségra měla cestu kolem jinak bydlíme od sebe 250km tak jsem na rychlo zvolila tenhle salón :/. Nevíte jak je to ze zálohou? měla by mi jí paní vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 08:00

@terien Chtěla jsem slyšet i druhých názor. Chci být krásná na naší svatbě. Mě kritika nevadí jsem ráda za každý názor i když některé ženské si nevidí do pusy. Já se za sebe nestydím, jsem jaká jsem momentálně. Před třemi roky jsem vážila až o 25kg míň alr životní překážky si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
11.8.20 08:05

Upřímně holky, schovat silnější ruce do úzké bílé krajky je to nejhorší, co by zakladatelka mohla udělat.
To už spíš něco takovýho:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
11.8.20 08:13

Nebo třeba tyhle…
https://www.spolecenske-saty-martina.cz/…45252541.htm
prostě v jednoduchosti je krása…
Já sem taky taková těžkotonážní a já bych šla nejspíš do něčeho takového…
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný