Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máš to na sobě jak hadr. Absolutně ti tyhle šaty nesedí.
A k tomuto obruč? No to bude jak pěst na oko…
Hledala bych dál. A rozhodně něco k tvé postavě. Toto je spíš na hubenější…
Hele, zakladatelko, nechtěla by ses radši se svatební tematikou přesídlit na beremko? Tam je přece jenom eventuální kritika o něco opatrnější a nikdo ti tam neřekne na tvrďáka, že vypadáš jako kredenc.
Jinak k tématu, ty šaty jsou dost hrozný a obruč jim nepomůže. Ta krajka je taková humpolácká, sukýnka splihlá, živůtek asi o tři čísla větší a krabatí se. A Ideálně se poohlédni po šatech s výstřihem, pasem a rukávy. A co je důležitější než dyzajn? No přece padnoucí velikost. Něco takovýho by ti mohlo slušet
@Jarýsek87 píše:
Ahoj všem budoucím nevěstám. Naše datum je 10.10.2020 v 10h. na zámku Hrubý Rohozec. Dnes proběhla první návštěva svatebního salonu10.8. v 10h. Datum svatby vybral snoubenec ❤️️a dnešní datum zkoušení šatů se sešlo kvůli sestře (přijela až z Moravy). Budu ráda když mi napíšete váš názor na mé vybrané šaty a podělíte se i o své fotečky. Zkoušela jsem celkem čtyři šaty a tyhle mi padli nejlépe. Kytici si planuji podzimní… Holky, co říkáte na obruč? přidat k těm šatům a nebo ne? Ať se Vám vydaří Váš den D❤️️.Příspěvek upraven 10.08.20 v 18:39
Datum dobrý, taky jsme ho chteli, ale byl to čtvrtek, a my chtěli svatbu v pátek. Tak z toho nsjonec bylo 11.10.11:00. Přidám se, že šaty nejsou to pravé ořechové, myslím, že nejsou vůbec hezké, ani pro hubenější holky. Pokud ti tohle schvalily v salonu jako TOP, tak bych změnila salon
@Pruhovaný_mýval píše:
Hele, zakladatelko, nechtěla by ses radši se svatební tematikou přesídlit na beremko? Tam je přece jenom eventuální kritika o něco opatrnější a nikdo ti tam neřekne na tvrďáka, že vypadáš jako kredenc.Jinak k tématu, ty šaty jsou dost hrozný a obruč jim nepomůže. Ta krajka je taková humpolácká, sukýnka splihlá, živůtek asi o tři čísla větší a krabatí se. A Ideálně se poohlédni po šatech s výstřihem, pasem a rukávy. A co je důležitější než dyzajn? No přece padnoucí velikost. Něco takovýho by ti mohlo slušet
Nesežene ve své velikosti šířku rukávu té krajky.
Rukáv bych nevolila krajkový. Raději obyčejný a pod rameno. Vem si tvarující prádlo. A pořádnou podprsenku. To udělá dost.
Mám ještě jednu zkoužku v jiném salonu tak třeba pořídím líp. Nesouhlasím s tím, že když má ženská silnější ruce tak se musí celá zahalit.
Určitě se se silnejsimi pažemi zahalit celá nemusíte, ale kamarádka má stejný problém, byla jsem sní vybírat šaty, vzala si jednoduché krásné s rukávy do půlky paže. Chce to zakrýt nedostatky a vysvihnout vaše prednosti ![]()
@Tamara86 Viděla jsem fotky když nevěsta měla rukávy do půlky a připadalo mi, že jí to ještě víc zvětšuje ramena :/.
@Jarýsek87 chapu, ze ti v pujcovne saty vychvalili. Me v pujcovne zvladli navlict i do satu velikosti 36 a to jsem mela velikost 40-42, oni nejsou vubec soudny, vem s sebou treba kamosku a hlavne at je k tobe uprimna a nemae ti med kolem huby.
@Jarýsek87 píše:
Mám ještě jednu zkoužku v jiném salonu tak třeba pořídím líp. Nesouhlasím s tím, že když má ženská silnější ruce tak se musí celá zahalit.
Nemusí, ale přikrýt nedostatky a vyzdvihnout přednosti vypadá vždycky líp. Ve finále nemusíš mít ani spodní prádlo, je to tvoje věc. Tobe se ty šaty snad líbí
vkus a soudnost ti evidentně chybí, tak si sebou vem prosím tě někoho, kdo má lepší oko.
@bobulka88 A to tam byla semnou i ségra :/. Zkoušela jsem čtyři šaty i s dlouhými rukávy ale připadala jsem si v nich jako v pytli :/. Původně jsem chtěla do jiného salonu kde jsem viděla reálné fotky nevěst a fakt jim to slušelo i když byli boubelky tak jsem si říkala, že bych mi tam mohli poradit. Ségra měla cestu kolem jinak bydlíme od sebe 250km tak jsem na rychlo zvolila tenhle salón :/. Nevíte jak je to ze zálohou? měla by mi jí paní vrátit?
@terien Chtěla jsem slyšet i druhých názor. Chci být krásná na naší svatbě. Mě kritika nevadí jsem ráda za každý názor i když některé ženské si nevidí do pusy. Já se za sebe nestydím, jsem jaká jsem momentálně. Před třemi roky jsem vážila až o 25kg míň alr životní překážky si nevybereš.
Upřímně holky, schovat silnější ruce do úzké bílé krajky je to nejhorší, co by zakladatelka mohla udělat.
To už spíš něco takovýho:

Nebo třeba tyhle…
https://www.spolecenske-saty-martina.cz/…45252541.htm
prostě v jednoduchosti je krása…
Já sem taky taková těžkotonážní a já bych šla nejspíš do něčeho takového…
![]()