Svatba 10. 10. 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
11.8.20 08:15
@Jarýsek87 píše:
@bobulka88 A to tam byla semnou i ségra :/. Zkoušela jsem čtyři šaty i s dlouhými rukávy ale připadala jsem si v nich jako v pytli :/. Původně jsem chtěla do jiného salonu kde jsem viděla reálné fotky nevěst a fakt jim to slušelo i když byli boubelky tak jsem si říkala, že bych mi tam mohli poradit. Ségra měla cestu kolem jinak bydlíme od sebe 250km tak jsem na rychlo zvolila tenhle salón :/. Nevíte jak je to ze zálohou? měla by mi jí paní vrátit?

No, já byla v salonu na doporučení, kde má paní opravdu vkus a oko. Ale taky jsem si vzala kamarádku a fotky rozposlala ostatním. Určitě bych tam zavolala a domluvila se, ať ti zálohu vrátí. Myslím, že by to melo jít vzít zpět.

Neboj, něco vybereš. Zkus projít net a galerie jiných salonů. Třeba ti něco padne do oka. Jinak je dobré už mít vysoké boty s sebou a prádlo, které si plánuješ vzít. Nebo aspoň pevnou podprsenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15598
11.8.20 08:20
@Jarýsek87 píše:
@bobulka88 A to tam byla semnou i ségra :/. Zkoušela jsem čtyři šaty i s dlouhými rukávy ale připadala jsem si v nich jako v pytli :/. Původně jsem chtěla do jiného salonu kde jsem viděla reálné fotky nevěst a fakt jim to slušelo i když byli boubelky tak jsem si říkala, že bych mi tam mohli poradit. Ségra měla cestu kolem jinak bydlíme od sebe 250km tak jsem na rychlo zvolila tenhle salón :/. Nevíte jak je to ze zálohou? měla by mi jí paní vrátit?

Nemusí ji vracet. Záleží jen na její dobré vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 08:23

@P4ja Děkuji za rady ;). Seženu boty a podobně ať jsem připravená na další zkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
11.8.20 11:06

@Jarýsek87 vem si s sebou vic holek, ja brala segru a 3 kamosky, a kdyz se vsechny shodly, ze je to dobry, tak sem je vzala :mrgreen: zenska v salonu nemela moc soudnost, slo ji o to, mi nacpat nejdražší saty, aby na tom co nejvic trhla a ze v necem vypadam jak blb ji moc nezajimalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
11.8.20 11:21
@Jarýsek87 píše:
@P4ja Děkuji za rady ;). Seženu boty a podobně ať jsem připravená na další zkoušení.

Tyhle saty fakt ne. Pristi vyber s kratkymi rukavy, jednodussi, a hlavne, budes mit asi pekna prsa, tak je ukaz, a zdurazni pas. Takze schovat ruce, vypasovat pas, a ukazat prsa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
226
11.8.20 11:52

@sahrazad1 S kratšími rukávy a pak píšeš schovat ruce :D. Dávám ti za pravdu v mém případě to chce opravdu přednosti podzvyhnout a jiné zakrýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
11.8.20 11:56
@Jarýsek87 píše:
@sahrazad1 S kratšími rukávy a pak píšeš schovat ruce :D. Dávám ti za pravdu v mém případě to chce opravdu přednosti podzvyhnout a jiné zakrýt. [/citace

Je holt vedro :lol: ale ano, krátké rukavky, a prsa ven :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
11.8.20 12:24
@Jarýsek87 píše:
@Tamara86 Viděla jsem fotky když nevěsta měla rukávy do půlky a připadalo mi, že jí to ještě víc zvětšuje ramena :/.

Vypadá to rozhodně líp než ta krajka. Opravdu. Silné ruce neschováš nikdy. Ale tohle bych na sebe dobrovolně nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
11.8.20 12:51
@Kriss Tina píše:
@Jarýsek87 vem si s sebou vic holek, ja brala segru a 3 kamosky, a kdyz se vsechny shodly, ze je to dobry, tak sem je vzala :mrgreen: zenska v salonu nemela moc soudnost, slo ji o to, mi nacpat nejdražší saty, aby na tom co nejvic trhla a ze v necem vypadam jak blb ji moc nezajimalo :roll:

No, nevím jestli nápad si vzít sebou celou třídu holek je dobrý. Moje kamarádka rozeslala mých asi 8 fotek dalším kamarádkám a ani jedna nevybrala stejný šaty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
11.8.20 13:07

Hm. Myslím, že by ti slušely krátké svatebky s pořádnou kolovou sukní, pořádnou spodničkou, vrškem do V a krátkým rukávkem - ale jestli ho nechceš, nemusí nutně být. Ta krajka nahoře (když pominu zjevnou nekvalitu), tě opticky stlačuje dolů a dělá tě menší, což nepotřebuješ. Nehledě na to, co ti dělá šněrování vzadu nad zadkem.

Retro šaty s kolovou sukní ti udělají pas + „spodní část“ hodí do tvaru přesýpacích hodin, čímž vyrovnají objemnější vršek. Krajka se dá rafinovaně použít v nějakém detailu, takže o ní nepřijdeš. Je to velmi ženský styl a sluší snad všem velikostem. Jen se nesmí lpět na nějaké bůhví proč zažrané představě, že nevěsta = dlouhý krajkový tunel.

https://www.bellepoque.com/…a-line-dress?…

https://www.miabella.cz/…le-s-rukavy/

https://www.heartsandroseslondon.com/…-swing-dress

https://www.heartsandroseslondon.com/…-swing-dress

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.20 13:11
@Jarýsek87 píše:

Ty uz jsi za to dala zálohu?? To jsi nemusela tak spěchat, tuhle hrůzu by ti nikdo nevyfoukl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
11.8.20 13:22

@mamina2017 tak ono hlavně na fotce to kolikrat vypada jinak nez kdyz se v tom clovek projde v realite. A ja si zas rikam vic hlav, vic vi. Ale mit s sebou nekoho soudneho navic, tak takovou hruzu nevybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 13:23

@Kacise Ty první jsou krásný 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 13:25

@Kriss Tina Ta krajka byla opravdu nic moc kvalita :/ něco jsem na ní našla a paní říkala že to opraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 13:27

@Kriss Tina Je mi to taky líto :( od toho si člověk bere někoho aby mu poradil… Segre se to líbí ale určitě půjdu zkoušet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný