Koupit nebo ne?

Anonymní
9.8.20 14:53

Koupit nebo ne?

Ahoj, sestřenice bude mít narozeniny. A všem, dála seznam dárků které mají koupit. Ale na mém seznamu je dárek za 3000 kč. Mluvila jsem o tom s rodinou, a jím to příjde v pohodě. Nejsem žádná chudinka, s penězi na tom sem dobře. Ale nepřijde mi normální kupovat tak drahý dárek. Co byste dělali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
9.8.20 14:56

Tak pokud jste z hornich 10000 a takto to u vas funguje, tak koupim jako vsichni ostatni.

Ale jinal bych ji poslal do prde*le :D s tim jejim seznamem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003

Nelze koupit levnější variantu výrobku? :think: A přijde mi to hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815

Dala bych darek v podobne cenove relaci jako od ni dostavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
9.8.20 14:57

No mně nepřijde normální po někom vyžadovat dárek za 3000 8o ale teda nevím jak to u vás v rodině chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243

Každému dát seznam dárků, co mají koupit? To bych se teda styděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355

No kdyby to byla sestra/bratr tak bych asi nic neřekla, ale sestřenice… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
9.8.20 14:58

No přijde na to, jak drahé dárky si běžně dáváte? Jak jsi na tom finančně a jaké narozeniny to jsou.

Kdybych věděla, že mi taky dala dárek za tisíce, a zrovna neživořila, tak co by ne.

Nebo, kdyby se jednalo o kulatiny. A ona dělala oslavu na kterou bych šla, třeba i s doprovodem, tak tím tuplem jo.

Pokud by mi dávala dárky za pár stovek, nebyly to kulatiny nebo bych na to prostě neměla, tak ne no. Nebo, kdybych s ní neměla nějak extra vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
9.8.20 14:59

Jestli nejste kellnerovi, tak bych sestřenici poklepala na čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.8.20 15:00

Každému dala za úkol, co jí má koupit? Hustýýýý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.8.20 15:01
@Anonymní píše:
Ahoj, sestřenice bude mít narozeniny. A všem, dála seznam dárků které mají koupit. Ale na mém seznamu je dárek za 3000 kč. Mluvila jsem o tom s rodinou, a jím to příjde v pohodě. Nejsem žádná chudinka, s penězi na tom sem dobře. Ale nepřijde mi normální kupovat tak drahý dárek. Co byste dělali?

Pokud by byl ten seznam na jemném papíru, věděl bych, co s ním udělat. Nic jiného nezaslouží. Dárek je dárek, nikoli povinnost a už vůbec ne, aby mi někdo předepisoval sumu, za kterou mám něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
9.8.20 15:03

@Lucie_Sx Já to pochopila tak, že dostali seznam, ze kterého mají vybrat. Švagrová to dělá taky, že pošle seznam, co by chtěla nebo se jí hodilo.
Sice si taky kolikrát klepu na čelo co tam píše, ale aspoň se jí trefíme do vkusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
9.8.20 15:04
@Anonymní píše:

no a co jsi od ní dostala k narozeninám Ty? jestli dárek v podobné hodnotě tak ano. jestli Tě dala něco za pár stovek tak bych vybrala ve stejné ceně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15872
9.8.20 15:05

To dítě je solidní zmetek, pokud si takhle diktuje dary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
9.8.20 15:10

@matkabagristy Nejrozumnější názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie