Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pruhovaný_mýval Tak já extra velké naštěstí nemám tak by to mohlo být v pohodě ![]()
@Pruhovaný_mýval píše:
No to dá sice rozum, že ne celá zahalit, ale zahal to, co ti škodí a ukazuj ty hezké věci. Tyhle šaty to dělají obráceně. Ukážou světu tlusté paže a zakryjou dekolt = vytvoří z tebe totální kredenc. Zkus to obráceně, ruce zakrejt, prsa ukázat.
Chápu jak to myslíš
asi napřed zkusím ty co mi tady holky doporučili sama jsem tenkrát na ně koukala tak mi to akorát potvrdilo.
@Hořec píše:
Mně se moc líbí ty první.Ale uvidíš, co zdejší poradkyně - já se v tom moc nevyznám.
![]()
Děkuji za názor 🌻
@Tom-Jerry píše:
Ty první jsem ti posílala o stránku dřív.
Děkuji koukala jsem 🌻 už dřív jsem na ně koukala tak si mi to jen potvrdila 👍
@Pruhovaný_mýval píše:
Ty první jsou super. Určitě neváhej a zkus si je. Jenom pozor na jednu věc, občas je to přetřižení pod prsama zrádný a holky s velkým poprsím v tom vypadají jak kojné. Ale to uvidíš, každé postavě sluší něco
Tak kojná bych snad nevypadala 😀 mám velikost D tak snad to není tak hrozný ![]()
@Jarýsek87 a máš možnost je vyzkoušet? pokud ano, tak sem pak hoď fotku. Myslím, že horší kritiku než u těch původních, už nemůžeš čekat. A ty jsi evidentně v pohodě s kritikou a hned se neurážíš.
@Rachel_cz píše:
Osobně bych si (mít tvou postavu) vybrala ty první a nechala si je u svadleny nějak lehce obzvláštnit. Třeba někam našít kaminky apod. dle tvého vkusu. Budeš pak mít krásný originál. Jaký bude účes?
Držím palce, ať vše klapne. Já měla nádhernou svatbu a přála bych, aby to vždycky vyšlo do posledního puntíku všem tak, jak si přejí
O účesu ještě přemýšlím a nevím po zkušenostech jestli se mám s kadeřnici o tom radit
. Jelikož je mám na mikádo zkusila bych je vyčesat na jednu stranu a dát ozdobu ![]()
@Jarýsek87 píše:
Tak kojná bych snad nevypadala 😀 mám velikost D tak snad to není tak hrozný
Noo, vyzkoušej je dopředu, dobře ti radím
Taky mám velikost D a jsem i docela štíhlá a tenhle střih ze mě udělal chodící prsa. Za odhad hmotnosti se omlouvám = ty šaty fakt nejsou dobrá volba. Účes vol podle šatů. Bohaté šaty - hladký účes nebo naopak. Určitě ti to bude slušet
@mamina2017 píše:
@Jarýsek87 a máš možnost je vyzkoušet? pokud ano, tak sem pak hoď fotku. Myslím, že horší kritiku než u těch původních, už nemůžeš čekat. A ty jsi evidentně v pohodě s kritikou a hned se neurážíš.
Bylo mi to včera líto ale zamyslela jsem se
. Sama jsem viděla x nevěst plnoštíhlých a opravdu některé byli do toho nasoukane. Bohužel i štíhlé mají na sobě někdy zbytečně pytel ale co už hlavní je, že se cítí v nich dobře.
@Rachel_cz píše:
Osobně bych si (mít tvou postavu) vybrala ty první a nechala si je u svadleny nějak lehce obzvláštnit. Třeba někam našít kaminky apod. dle tvého vkusu. Budeš pak mít krásný originál. Jaký bude účes?
Držím palce, ať vše klapne. Já měla nádhernou svatbu a přála bych, aby to vždycky vyšlo do posledního puntíku všem tak, jak si přejí
Děkuji jsi milá
. Zkusila bych se pak poradit se švadlenou na nějakém doplňku. Jelikož mám kratší vlasy do mikáda tak něco podobného, koukni. Podělíš se o fotku jak ti to na svatbě slušelo? klidně do zpráv ![]()
@Jarýsek87 ono jde hlavně o to, že většinou má člověk nějakou představu a pak zjistí, že na něm je to nic moc. a vypadá dobře v tom v čem by nečekal. Kolegyně se vdávala, je takový sportovní typ, a nakonec skončila v korzetových šatech, kde měla holé záda až po zadek. A ty si ani nechtěla zkoušet. Já třeba měla představu o vlasech a moje kadeřnice mi řekla, že to rozhodně ne. Málo kdo z nás si může dovolit vše ![]()
@Pruhovaný_mýval píše:
Noo, vyzkoušej je dopředu, dobře ti radímTaky mám velikost D a jsem i docela štíhlá a tenhle střih ze mě udělal chodící prsa. Za odhad hmotnosti se omlouvám = ty šaty fakt nejsou dobrá volba. Účes vol podle šatů. Bohaté šaty - hladký účes nebo naopak. Určitě ti to bude slušet
Pod tenhle střih asi nejde moc podprsenka bez ramínek? Já jsem teď ráda, že jsem sem přišla se zeptat za váš názor. Koho jiného se chceš zeptat když známé, ségra a její kolegyně říkají v práci že mi to sluší
.
@Pruhovaný_mýval píše:
A to to ještě není žádná tlustice, ale holka s krásnou souměrnou postavou, co má tak 70kg max a ještě disponuje útlým pasem. Nerada bych zakladatelku nějak urazila, ale tipovala bych jí podle fotky tak 80 - 90 kg, a v těch druhých bude prostě zákonitě vypadat jako kombajn. Ta bílá plocha se musí něčím rozbít, ideálně svislým výstřihem.
Tak doporucuješ ty první? Já nejsem urážlivá ba naopak ráda si nechám poradit;).
@Jarýsek87 píše:
Tak kojná bych snad nevypadala 😀 mám velikost D tak snad to není tak hrozný
V dobrém salonu by ti je měli upravit, aby seděly, pokud to půjde samozřejmě. Ale určitě bych šla cestou jednodušších a opravdu se vyhla klasickému korzetu. Když už by musel být, tak aby nekončil přímo v pase do rovna, ale šel níž do špičky.
@Jarýsek87 píše:
Tak doporucuješ ty první? Já nejsem urážlivá ba naopak ráda si nechám poradit;).
Když nejsi žádná cimprdlína, tak se ještě jednou podívej na tu první fotku v původních šatech, jak to vypadá z profilu, který se odráží v zrcadle
v tom tě nemůžeme nechat jít ![]()