Svatba 10. 10. 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
11.8.20 20:27
@terien píše:
Když nejsi žádná cimprdlína, tak se ještě jednou podívej na tu první fotku v původních šatech, jak to vypadá z profilu, který se odráží v zrcadle :( v tom tě nemůžeme nechat jít ;)

Pak jsem tu hodila fotku dalších dvou šatů :). Raději se budu řídit heslem v jednoduchostí je krása. Já jsem v tomhle soudná a raději uberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.8.20 20:32
@mamina2017 píše:
@Jarýsek87 ono jde hlavně o to, že většinou má člověk nějakou představu a pak zjistí, že na něm je to nic moc. a vypadá dobře v tom v čem by nečekal. Kolegyně se vdávala, je takový sportovní typ, a nakonec skončila v korzetových šatech, kde měla holé záda až po zadek. A ty si ani nechtěla zkoušet. Já třeba měla představu o vlasech a moje kadeřnice mi řekla, že to rozhodně ne. Málo kdo z nás si může dovolit vše ;)

Hlavně jak celé noci koukáme a inspirujeme se a nakonec když nám ať šaty nesednou nebo účes nic nenaděláme :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.8.20 20:40
@Jarýsek87 píše:
Děkuji jsi milá :kytka:. Zkusila bych se pak poradit se švadlenou na nějakém doplňku. Jelikož mám kratší vlasy do mikáda tak něco podobného, koukni. Podělíš se o fotku jak ti to na svatbě slušelo? klidně do zpráv :kytka:

Zkusím se po nějaké kouknout a pošlu do zprávy. Účes jsem měla dost podobný tomu třetímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.8.20 20:47
@Jarýsek87 píše:
Pod tenhle střih asi nejde moc podprsenka bez ramínek? Já jsem teď ráda, že jsem sem přišla se zeptat za váš názor. Koho jiného se chceš zeptat když známé, ségra a její kolegyně říkají v práci že mi to sluší :think:.

jde, ale musí se koupit nějaká příčetná, aby nepadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.8.20 22:16
@Jarýsek87 píše:
@Tom-Jerry Dřív jsem koukala na Ewer Pretty inspirovala mě jedna globerka a strašně se mi líbily i tyhle, co myslíte? :)

Na silných rukách to nebude hezký. Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
13.8.20 07:30
@Jarýsek87 píše:
Tak holky, prosím o vaše názory na tyhle dvoje šaty :). Je tu vás víc co mi tenhle styl doporučuje, popravdě jsem dřív na ně hodně koukala ale zdáli se mi málo svatební :/. Říkám si zase lepší než být stažená v takových šatech s vázáním :/.Příspěvek upraven 11.08.20 v 18:16

ty první jsem ti posílala v tom odkazu asi na druhý stránce :mrgreen: takže za mě jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
13.8.20 07:39

Jestli můžu doporučit, tak salon Šatygohome, měla jsem odtamtud šaty na maturiťák, nechaly mě všechno vyzkoušet, prodavačky hrozně ochotné, nosily mi jich fakt mraky, i různý střihy, poradily a to jsem sebou měla švagrovou a mamku a nakonec se na jedněch shodly všechny. Jsou teda v Praze u O2 areny, ale mě tam stačilo jít jednou, vše domluvit, zaplatit a pak den před maturiťákem mi je přivezli domů a den po zase odvezli. :)

A mají celé jedno patro i svatebních, tak bych to zkusila tam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
13.8.20 12:30

@Jarýsek87
Z těch dvou, které jsi sem dala, jednoznačně ty první. Jsou krásné, jednoduché, elegantní. Takže dobrou podprsenku a vyzkoušet :-) Ale pozor, někdy tento typ šatů dělá těhotenské břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný