Dárek pro synova kamaráda - 12 let

415
13.6.25 06:11

Dárek pro synova kamaráda - 12 let

Zdravím všechny,

nemáte prosím tipy na nějaké dárky pro kluka 12 let?

Syn byl pozvaných na oslavu narozenin kamaráda ze skauta a neví, co mu koupit. Cena tak 300-500,– a musí to být něco, co se dá normálně sehnat. Už bychom to nestihli objednat z netu.

Díky moc. Já jsme bezradná. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85356
13.6.25 06:22

@Katalie Idealne se zeptat ho nebo rodicu, nikdy nekupuju nic naslepo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.6.25 06:25
@blumen píše: Více

Já ty rodiče vůbec neznám a kamaráda jen podle jména z vyprávění. Není to synův nejbližší kamarád, ale prostě kámoš ze skauta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8987
13.6.25 06:29

Zeptat se rodičů. Co má rád, jaké má koníčky. Taky se zeptej svého syna, jak kamaráda zná.
Můj syn třeba na většinu oslav bere vždycky dětské šáňo, něco dobrého a k tomu osobitější dárek, podle zájmu kamaráda. Jelikož teď frčí kartičky. Tak několik balíčků kartiček fotbalistů a poukaz do Sportisimo. Jelikož jde o kamaráda fotbalistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.6.25 06:35

U nas frci volnasky do kina, pokud máte poblíž, jeden nebo dva, dle financniho rozpětí. Pripadne poukaz na nakup do playstation store, (prodavaji je leckde, treba v PENNY marketu).
Pro skauta pripadne zavírací nůž, čelovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8987
13.6.25 06:39

Taky jsem chtěla napsat kino. Ovšem letní kina. Ty venkovní jsou lepší. Ale na ty se nedá předem sehnat lístek. Vlastním dětem bych udělala na počítači poukaz a k tomu peníze na ně. V létě obráží letní kina všude okolo nebo venkovní akce, kolotoče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22888
13.6.25 06:49

@Katalie a nemá možnost se ho ještě zeptat co má rád? Zavolat mu..Třeba čte, staví lego..

Nebo když je to skaut nějakou příručku do přírody :nevim:
Pokud nestíháte, lístky do kina, či někam jinam to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.25 06:50

V tomto věku to nechávám už na synovi :nevim: Když chce jít na oslavu, tak ať si namáhá mozeček, co má dotyčný rád a co by ocenil ;) Univerzální dárky typu lístky do kina, poukázka do knihkupectví/sportu apod. jsou spíš taková nouzovka podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4873
13.6.25 08:01

Lístky do kina, poukázku na „Robuxy“, lego Starwars - to teď frčí u nás :)
Ale nechala bych to na synovi - můj stejně starý si dárky pro kámoše taky už kupuje sám :nevim:
P. S: Syn bude mít 12 teď za chvíli a hrozně si přeje kaktus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.25 08:21
@vedma007 píše: Více

Můj už má na okně tři :lol: Asi nějaká móda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
13.6.25 09:07

Hra Kluster, je to sranda a kluky by mohla bavit 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
13.6.25 09:35

Také nekupuji nic naslepo, už jsem se poučila :) Normálně bych se zeptala jeho rodičů, aspoň budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
13.6.25 11:11

Tím, že se znají ze skauta bych se vydala tímhle směrem - asi bych nevolila přímo nůž, ale prostě něco, co se mu bude hodit na výpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
13.6.25 12:25

Já bych dala asi lístky do kina a nebo do nějakého obchodu at si sám něco koupí, naši synovci byli vždy rádi za poukázky do sportisima, decathlonu, atd.. Byli rádi, že si můžou sami něco vybrat na oblečení, sport atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
13.6.25 16:25

Ono je hezké zeptat se rodičů, ale ono nevíte co napsat už třetímu rodicovi natož někomu koho neznáte. Sama toto zažívám každý rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí