Darek pro učitele

19.12.22 13:03

Darek pro učitele

Ahoj, jsem žákyně deváté třídy, a je poslední den abych něco koupila za dárek svému oblíbenému učiteli. Ale chci být originální a nic mě nenapadá… sportuje takže něco sportovního? měla jsem v plánu nám koupit stejné náramky, ale přijde mi to blbé. Tak bych poprosila o názor nebo nějaký typ. Dekuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
502
19.12.22 13:15

Ahoj, moje sestra udělala učiteli balíček s různými,,mňaminkami,,…přijde mi to jako dobrý nápad.. dala mu tam myslím nějakou dárkovou,, krabičku,, se salámy, sýrové sušenky, čaj, a nějakou čokoládu. zabalila a vypadalo to moc pěkně… Já udělala na zš něco podobného a učitel čuměl a byl úplně v šoku že mu někdo dal dárek, udělalo mu to radost i tohle a to byl učitel tělocviku takže taky sportovec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.12.22 13:30

@Snizkovaa_d pokud sportuj, tak co nějaké dobroty ve formě proteinů? Drink, tyčinka a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.12.22 13:33

Nejlepší jsou jedlé dárky, to učitel sní a nepráší se na to někde na polici :D já dávám letos čajové kolekce a čokolády. Když je to sportovec, tak jak se psalo výš třeba nějaké zdravější mlsání, klidně třeba nějaké sušené ovoce, ořechy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
19.12.22 13:39

Viděla jsem náramek, který byl zároveň USB nebo vánoční čaj, vánoční kafe, Frolík má vánoční kávu v pěkné plechové doze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.22 13:43

Dárkový poukaz na nějaký běžecký závod (5-10 km; ne půl/maraton, to ať si plánuje sám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.22 13:44

@Eeelllaaa Dekuji strašně moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.12.22 14:21

Za mě jedině něco co se dá sníst/vypít…pokud sportuje, klidně něco zdravějšího.
Stejné náramky mi projde trochu dost úlet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.12.22 15:02

@Snizkovaa_d my se skládali celá třída, koupili jsme prase kasu z keramiky, všichni jsme se podepsali a napsali poděkování na lístek, hodilo se to do kasičky ( dole se to dalo vytáhnout postupně)
Učitel byl dojatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
19.12.22 16:55
Něco dobrého a trvanliveho k snědku se hodi vždy, případně se to vždy udá, pokud to dotyčný neji :lol:
@broskvová zmrzlina píše:
Dárkový poukaz na nějaký běžecký závod (5-10 km; ne půl/maraton, to ať si plánuje sám)

Poukaz jsem darovala jen jedinkrát v zivote, taky shodou okolnosti učiteli, a bylo to na konzumaci do podniku, kam ale prokazatelně téměř denně chodil a trávil s přáteli hodiny, což jsem věděla, protože jsem ho tam potkavala a chodila tam občas ja i mi spolužáci. Jinak jsou to podle me peníze vyhozené do vzduchu - nemá jistotu, ze to někam nezalozi, a nemá ani jistotu, ze ač je sportovec, ze zrovna této akce se bude chtít účastnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.22 10:23

@Semtex hmm, to máš pravdu. :think: Ještě by se pak z dárku stala otrava, kam to udat, to fakt není nej nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin