Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jsem žákyně deváté třídy, a je poslední den abych něco koupila za dárek svému oblíbenému učiteli. Ale chci být originální a nic mě nenapadá… sportuje takže něco sportovního? měla jsem v plánu nám koupit stejné náramky, ale přijde mi to blbé. Tak bych poprosila o názor nebo nějaký typ. Dekuji ![]()
Ahoj, moje sestra udělala učiteli balíček s různými,,mňaminkami,,…přijde mi to jako dobrý nápad.. dala mu tam myslím nějakou dárkovou,, krabičku,, se salámy, sýrové sušenky, čaj, a nějakou čokoládu. zabalila a vypadalo to moc pěkně… Já udělala na zš něco podobného a učitel čuměl a byl úplně v šoku že mu někdo dal dárek, udělalo mu to radost i tohle a to byl učitel tělocviku takže taky sportovec…
@Snizkovaa_d pokud sportuj, tak co nějaké dobroty ve formě proteinů? Drink, tyčinka a pod.
Nejlepší jsou jedlé dárky, to učitel sní a nepráší se na to někde na polici
já dávám letos čajové kolekce a čokolády. Když je to sportovec, tak jak se psalo výš třeba nějaké zdravější mlsání, klidně třeba nějaké sušené ovoce, ořechy…
Viděla jsem náramek, který byl zároveň USB nebo vánoční čaj, vánoční kafe, Frolík má vánoční kávu v pěkné plechové doze.
Dárkový poukaz na nějaký běžecký závod (5-10 km; ne půl/maraton, to ať si plánuje sám)
Za mě jedině něco co se dá sníst/vypít…pokud sportuje, klidně něco zdravějšího.
Stejné náramky mi projde trochu dost úlet ![]()
@Snizkovaa_d my se skládali celá třída, koupili jsme prase kasu z keramiky, všichni jsme se podepsali a napsali poděkování na lístek, hodilo se to do kasičky ( dole se to dalo vytáhnout postupně)
Učitel byl dojatý.
@broskvová zmrzlina píše:
Dárkový poukaz na nějaký běžecký závod (5-10 km; ne půl/maraton, to ať si plánuje sám)
Poukaz jsem darovala jen jedinkrát v zivote, taky shodou okolnosti učiteli, a bylo to na konzumaci do podniku, kam ale prokazatelně téměř denně chodil a trávil s přáteli hodiny, což jsem věděla, protože jsem ho tam potkavala a chodila tam občas ja i mi spolužáci. Jinak jsou to podle me peníze vyhozené do vzduchu - nemá jistotu, ze to někam nezalozi, a nemá ani jistotu, ze ač je sportovec, ze zrovna této akce se bude chtít účastnit ![]()
@Semtex hmm, to máš pravdu.
Ještě by se pak z dárku stala otrava, kam to udat, to fakt není nej nápad
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.