Dárek pro vedoucí
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dárek pro vedoucí
Zdravím, dříve jsem dárky nedávala,
ale vzhledem k tomu, že i mě dává něco malýho, tak je mi blbý jen potřást rukou hodně zdraví, štěstí,…
Je těžké něco vybrat, peněz má dostatek, takže já i těžší koupit něco čím ji neurazim a nebude to drahé, prostě maličkost.
![]()
A do toho drží dietu, takže nejí sladkosti, takže kvalitní bonboniera mi neprojde.
Jsem zoufalá.
Napadla mě moni krabička dárková s oříšky, ale nevím kde bych u nás sehnala nebo ve shopu.
Prosím, poraďte
![]()
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Propisku (nějakou v dárkové krabičce), hrníček ![]()
proč hned čokoládu..
- Citovat
- Upravit
Kytka nebo klidně i květina do kanceláře.. dárkové oříšky/ovoce… pokud pije víno, tak pěknou kvalitní sedmičku s dozdobením (pěkné to je se zdobením ze sušených kytek)…
hlavně žádné číčoviny na poličku na prach, to fakt nééé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba nějaké dárkové balení dobrého čaje?
Do kávy bych nešla, každý má dnes kávovar a jestli má prachy, tak si určo kupuje nějaké kvalitní a drahé, tam by ses nemusela trefit. To samé asi s tím vínem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba nealko víno (hroznovy most)? Dela se tak “frankovka”, je to normalne v pěkný vinný láhvi a moc dobre, sladké, bez alkoholu. Stojí stovku cca. Syn to nesl jako dárek paní ucitelce i druzinarce ![]()
Podle me je to pro ženu super neutrální dárek. Lepší než klasicky alkohol a muže si to vypít cely i sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krém na ruce bez parfemace - tenhle krém je úžasnej na zimu, nemastnej, neutrální dárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já, jako vedoucí, ocením taky kytičku
akorát je mi pak líto řezané kytičky vyhazovat (I když já radši jídlo
ale ona drží dietu..). Oříšky nebo mrazem sušené ovoce jsou dobrý nápad, nějaké hezké balení a u diety by vadit nemuselo. Záleží jakou drží.
- Citovat
- Upravit