Dárky děti 9 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11444
30.10.20 19:57

Mám tři kluky 10, 8, 6 let a dostanou lego (technic, city creator - sady, které si sami vyberou), magnetické stavebnice - nejstarší dostane ten novější Gravitrax plus asi nějaké rozšíření, ti mladší dostanou Geomag každý jednu sadu. Už něco máme doma a pořád si s tím hrají. Pak ještě garáž pro malého, každý dostane knížku (Harry Potter 3, Deník malého poseroutky, něco pro předškoláky), povlečení Minecraft, no a nějakou společenskou hru. Pak pár drobností typu kalendář apod. a bude to tak akorát. Možná ještě nějakou Nerfku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.11.20 11:57

Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci :kytka: :mavam:

Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky :srdce: :hug:
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.11.20 10:29

@Arboretka ahoj,máte nějaký ty brýle pro vr vybraný? Chtěla jsem na tlf a nějak se v tom ztrácím a nemůžu si vybrat. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
19.11.20 11:10
@Anonymní píše:
Kupuj věci užitečné a potřebné(oblečení, hygienu a tak)

Sprcháč a šampon kupuji na Vánoce max babičce, ale tu to aj potěší. Dítě určitě ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
19.11.20 11:24
@Arboretka píše:
@gulas.medovy super ten Think Creaitive děkuju. Prosím tě, chci se zeptat, kupila jsem takovou to modelovací hmotu, co na vzduchu uschne a ztvrdne. Prosím, když doma tvoříte, jaké barvy by byly nejlepší na následné barvení?

Už se zpožděním, ale nikdo ti neodpověděl, nejlepší na to jsou akrylové barvy. A nedávej to schnout přímo na topení, protože rychlým schnutím z jedné strany se to prohýbá nebo praská, dobré je to v průběhu schnutí obracet.
Dělala jsem s dětmi z téhle hmoty falešné perníčky - vykrajovátkama, natřeli jsme hnědou barvou a pak to děti bílou zdobily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 19:44

Poradíte dárek? Je to hrozně těžké. Me nápady nejde zrealizovat v dnešní době, protože to jsou věci, které chci vybrat s dítětem a vyzkoušet. Když se zeptám, tak prý nic nechce. Akorát mluví o mobilu, ale to asi nedopadne. Hádali by se s mladším a už by je pak nic jiného nezajimalo. Poslední mobil - starší, ale funkční, se hned rozbil. Co koupit - v dnešní době objednat? Hraček má hodně. Stejně tráví nejradši většinu času venku s kamarády. Budu ráda za jakékoliv tipy. Oblečení asi taky není žádné potřeba.

• Citovat
  • Upravit
16178
11.3.21 19:50
@Anonymní píše:
Poradíte dárek? Je to hrozně těžké. Me nápady nejde zrealizovat v dnešní době, protože to jsou věci, které chci vybrat s dítětem a vyzkoušet. Když se zeptám, tak prý nic nechce. Akorát mluví o mobilu, ale to asi nedopadne. Hádali by se s mladším a už by je pak nic jiného nezajimalo. Poslední mobil - starší, ale funkční, se hned rozbil. Co koupit - v dnešní době objednat? Hraček má hodně. Stejně tráví nejradši většinu času venku s kamarády. Budu ráda za jakékoliv tipy. Oblečení asi taky není žádné potřeba.

Co něco na ven, třeba nějaké zajímavé sportovní potřeby - lukostřelba (s přísavkovými šípy a pořádným terčem), slackline pro děti (jestli je kam připnout), různé branky s otvory na přesnost, hakisáky nebo věci a žonglování atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.3.21 19:56
@Anonymní píše:

tady jsem psala pred Vánoci clanek
https://www.emimino.cz/…nocni-14560/

muj tip je GRAVITRAX – skvělé znázorňující video na youtube od Pedrosgame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 20:00
@zrcadlo píše:
Co něco na ven, třeba nějaké zajímavé sportovní potřeby - lukostřelba (s přísavkovými šípy a pořádným terčem), slackline pro děti (jestli je kam připnout), různé branky s otvory na přesnost, hakisáky nebo věci a žonglování atd.

Dík moc za tipy. Jde o holku. Myslím, že lukostřelba by nezaujala. Žonglování taky nezájem. Slackline není kam připnout a viděla bych to tak jednou dvakrát, pak s kamarádama poblbnout a konec.

• Citovat
  • Upravit
29577
11.3.21 20:03
@Anonymní píše:

mobil. Co jiného. Levnější, ale funkční. U naší matyldy měníme co rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 20:09
@berry4 píše:
mobil. Co jiného. Levnější, ale funkční. U naší matyldy měníme co rok.

A jaky bys mi doporučila? Mně se fakt nechce. Nepotřebuje ho. Půjčují si občas na hru. Ale vidim tu závislost. Jedna babička jim ho půjčuje a pak je tam nic jiného nezajímá. Když bude mít starší mobil, mladší bude vysilovat, protože má nakročeno k závislosti ještě víc. Nějaký starší funkční tady vyhrabeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.21 20:10
@Káťa19 píše:
tady jsem psala pred Vánoci clanek
https://www.emimino.cz/…nocni-14560/muj tip je GRAVITRAX – skvělé znázorňující video na youtube od Pedrosgame

Nic z těch tipů jsem nevybrala. :,( Hodně toho máme.

• Citovat
  • Upravit
21680
11.3.21 20:13
@Anonymní píše:

https://youtu.be/J_C8Y98KTYU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
11.3.21 20:17
@Anonymní píše:

Vysílačky? Naše děti to docela bavilo a často se k nim vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5693
11.3.21 20:27

U nás obě děti dostaly k 9.narozeninám nový mobil, svůj první nový, do té doby měly starší po nás. Pokud nemá svůj ani starý, už je to v tomhle věku docela „společenský hendikep“. Čas na mobilu se dá omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný