Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
už se tu v několika diskuzích zmiňovaly blížící se vánoce a já jsem také začala už přemýšlet nad dárky.
Vůbec ale vůbec nemám tušení, co koupit naší Elišce. Příští rok půjde do školy a tak bych uvítala nějaké fajn tipy. Hodně si spolu hrajeme (Člověče nezlob se, karty…), tak mě třeba napadla nějaká společenská hra - neznáte nějakou dobrou a vhodnou k tomuto věku? Nebo co vlastně kupujete dětem vy? Díky moc za každý váš nápad. ![]()
Ahoj, moje děti mají 7 a 5 let a obě jsou zamilované do MONOPOLY junior . Kupuješ kolotočové atrakce, pak každému kdo na ně vstoupí musí zaplatit za svezení, máš tam spoustu překvapení.
Sice to u nás je pak jak na burze „zaplať“ , ale bavíme se u toho celá rodina
šárka
Kamarádka byla nadšená ze hry Activity - z verze original.
Ale mají i junior:
http://www.ostrovpokladu.cz/…ctivity-deti
V obchodech jsou málo kdy k vidění, viděla jsem ji snad jen v Intersparu.
Nanka
Ahoj, my máme strašně rádi hru Z pohádky do pohádky. Taky máme předškoláka, takže dostane aktovku a penál, ale nic jinýho mě nenapadá, tak budu číhat na tipy.
Holky, díky za tipy.
Taky už jsem uvažovala, že bych ji koupila třeba aktovku nebo tak něco, ale já si pořád nejsem jistá, jestli ji nedám o rok později. Ve školce ji sice učitelka moc chválí, jak je pozorná a že by do školy mohla klidně teď, ale já tak nějak váhám.
Ale další tipy rozhodně ještě uvítám. ![]()
Mojemu 7 letemu kupujem kuličkovku lego plastové vojáčky a strašně si přeje opravdový nuž jako má táta ale moc se mi to nechce kupovat tatínek samozdřejmě už začal vybírat zbraně kuličkovy a o noži se taky pořád baví ale mě to jako vhodný darek pro 7 letého vůbec nepříjde
. Zato moje pěti letá si přeje barbínku mořskou panu vílu prinzeznovské šaty korunku atd) takže tam problén není. Jinak další oblečení a ruzne blbinky budu dokupovat zítra ![]()