Daroval by nám někdo sperma?

Anonymní
23.9.21 00:42

Daroval.by nám někdo sperma? :)

Dobrý den jsem mladý FTM muž a mám starší přítelkyni, ale jsme zajištěný a milující pár co má naprosto fungující vztah.Moc si přejeme miminko, protože to jediné nám brání ve štěstí, ale bohužel já ho mé partnerce dát nemohu, proto se obracím s prosbou na vás a zkusíme své štěstí právě tady, zda by nám někdo nepomohl s dárcovstvím spermatu. :) Přejeme si zůstat oboustranně v anonymitě, nechceme aby byl dárce zapsán v rodném listě a nic podobného, chceme pouze darované sperma bez dalších závazků. Miminko si chceme udělat spolu v soukromí, opravdu by šlo jen o předání a darování materiálu nic víc. Za případné nabídky budeme moc rádi. Děkujeme. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
23.9.21 00:45

A co vám brání jít do Car a použít sperma dárce oficiální cestou?

Na tohle by kyvnul jen totální blázen

• Citovat
  • Upravit
Uslava
23.9.21 04:52
@ludmilaadamkova píše:
A co vám brání jít do Car a použít sperma dárce oficiální cestou?Na tohle by kyvnul jen totální blázen

Peníze?

• Citovat
  • Upravit
15332
23.9.21 06:15

Chtějí dítě, jsou zajištění a nemají prachy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
23.9.21 06:34

Tady něco hodně smrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
23.9.21 06:55

Bežte do centra asistované reprodukce, tam to bude opravdu anonymní a prověřeno po zdravotní stránce.

• Citovat
  • Upravit
53518
23.9.21 07:01
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem mladý FTM muž a mám starší přítelkyni, ale jsme zajištěný a milující pár co má naprosto fungující vztah.Moc si přejeme miminko, protože to jediné nám brání ve štěstí, ale bohužel já ho mé partnerce dát nemohu, proto se obracím s prosbou na vás a zkusíme své štěstí právě tady, zda by nám někdo nepomohl s dárcovstvím spermatu. :) Přejeme si zůstat oboustranně v anonymitě, nechceme aby byl dárce zapsán v rodném listě a nic podobného, chceme pouze darované sperma bez dalších závazků. Miminko si chceme udělat spolu v soukromí, opravdu by šlo jen o předání a darování materiálu nic víc. Za případné nabídky budeme moc rádi. Děkujeme. :)

To chceš riskovat nemocné dítě, nakazit partnerku pohlavní chorobou a vzít si sperma od cizího chlapa? Jako opravdu chceš dostat do ruky kelimek, kam se vypotí cizí chlap a nalít ho do své ženy? 🙄

Člověk, co tohle udělá, musí být hodně zoufalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
23.9.21 07:31

Tipovala bych, že „FTM muž“ nebude mít v občance muž, takže na CAR můžou zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.9.21 07:35

Já bych vám dala. Ale zadny nemám. :mrgreen:

Co je FTM muž? Takový ten co předtím muž nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
23.9.21 07:36
@debra.morgan píše:
Co je FTM muž? Takový ten co předtím muž nebyl?

female to male
jo, takový ten… biologická žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.21 07:51
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem mladý FTM muž a mám starší přítelkyni, ale jsme zajištěný a milující pár co má naprosto fungující vztah.Moc si přejeme miminko, protože to jediné nám brání ve štěstí, ale bohužel já ho mé partnerce dát nemohu, proto se obracím s prosbou na vás a zkusíme své štěstí právě tady, zda by nám někdo nepomohl s dárcovstvím spermatu. :) Přejeme si zůstat oboustranně v anonymitě, nechceme aby byl dárce zapsán v rodném listě a nic podobného, chceme pouze darované sperma bez dalších závazků. Miminko si chceme udělat spolu v soukromí, opravdu by šlo jen o předání a darování materiálu nic víc. Za případné nabídky budeme moc rádi. Děkujeme. :)

FTM není papírově muž, aby mohl jít oficiálně do CAR? Máš to zjištěné? Pak byste se ěpoohlédnout po zahraniční klinice, pokud to u nás nejde. Tady těžko nějakého dárce najdete, chlapů je tu pomálu :)
Nedávno jsem někde doporučovala Dánsko. Tam to jde.

• Citovat
  • Upravit
15867
23.9.21 07:57

Běžte do adopce, ta smysl má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
23.9.21 08:10
@Russet píše:
To chceš riskovat nemocné dítě, nakazit partnerku pohlavní chorobou a vzít si sperma od cizího chlapa? Jako opravdu chceš dostat do ruky kelimek, kam se vypotí cizí chlap a nalít ho do své ženy? 🙄Člověk, co tohle udělá, musí být hodně zoufalý.

Ale v soukromí, při svíčkách a s romantickou hudbou v pozadí :D To je bizár zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
23.9.21 09:15

Běžte do centra asistované reprodukce v zahraničí..tam vám to bez problému udělají..jako vzít si sperma od cizího chlapa, když neznáte anamnézu, to je dobrá sebevražda.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.9.21 09:19
@Anonymní píše:

Jak se „v soukromí“ dělá miminko z cizího spermatu? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital