Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co vám brání jít do Car a použít sperma dárce oficiální cestou?
Na tohle by kyvnul jen totální blázen
@ludmilaadamkova píše:
A co vám brání jít do Car a použít sperma dárce oficiální cestou?Na tohle by kyvnul jen totální blázen
Peníze?
Bežte do centra asistované reprodukce, tam to bude opravdu anonymní a prověřeno po zdravotní stránce.
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem mladý FTM muž a mám starší přítelkyni, ale jsme zajištěný a milující pár co má naprosto fungující vztah.Moc si přejeme miminko, protože to jediné nám brání ve štěstí, ale bohužel já ho mé partnerce dát nemohu, proto se obracím s prosbou na vás a zkusíme své štěstí právě tady, zda by nám někdo nepomohl s dárcovstvím spermatu.Přejeme si zůstat oboustranně v anonymitě, nechceme aby byl dárce zapsán v rodném listě a nic podobného, chceme pouze darované sperma bez dalších závazků. Miminko si chceme udělat spolu v soukromí, opravdu by šlo jen o předání a darování materiálu nic víc. Za případné nabídky budeme moc rádi. Děkujeme.
To chceš riskovat nemocné dítě, nakazit partnerku pohlavní chorobou a vzít si sperma od cizího chlapa? Jako opravdu chceš dostat do ruky kelimek, kam se vypotí cizí chlap a nalít ho do své ženy? 🙄
Člověk, co tohle udělá, musí být hodně zoufalý.
Tipovala bych, že „FTM muž“ nebude mít v občance muž, takže na CAR můžou zapomenout.
Já bych vám dala. Ale zadny nemám. ![]()
Co je FTM muž? Takový ten co předtím muž nebyl?
@debra.morgan píše:
Co je FTM muž? Takový ten co předtím muž nebyl?
female to male
jo, takový ten… biologická žena
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem mladý FTM muž a mám starší přítelkyni, ale jsme zajištěný a milující pár co má naprosto fungující vztah.Moc si přejeme miminko, protože to jediné nám brání ve štěstí, ale bohužel já ho mé partnerce dát nemohu, proto se obracím s prosbou na vás a zkusíme své štěstí právě tady, zda by nám někdo nepomohl s dárcovstvím spermatu.Přejeme si zůstat oboustranně v anonymitě, nechceme aby byl dárce zapsán v rodném listě a nic podobného, chceme pouze darované sperma bez dalších závazků. Miminko si chceme udělat spolu v soukromí, opravdu by šlo jen o předání a darování materiálu nic víc. Za případné nabídky budeme moc rádi. Děkujeme.
FTM není papírově muž, aby mohl jít oficiálně do CAR? Máš to zjištěné? Pak byste se ěpoohlédnout po zahraniční klinice, pokud to u nás nejde. Tady těžko nějakého dárce najdete, chlapů je tu pomálu ![]()
Nedávno jsem někde doporučovala Dánsko. Tam to jde.
@Russet píše:
To chceš riskovat nemocné dítě, nakazit partnerku pohlavní chorobou a vzít si sperma od cizího chlapa? Jako opravdu chceš dostat do ruky kelimek, kam se vypotí cizí chlap a nalít ho do své ženy? 🙄Člověk, co tohle udělá, musí být hodně zoufalý.
Ale v soukromí, při svíčkách a s romantickou hudbou v pozadí
To je bizár zase…
Běžte do centra asistované reprodukce v zahraničí..tam vám to bez problému udělají..jako vzít si sperma od cizího chlapa, když neznáte anamnézu, to je dobrá sebevražda.. ![]()
@Anonymní píše:
Jak se „v soukromí“ dělá miminko z cizího spermatu?
![]()
Dobrý den jsem mladý FTM muž a mám starší přítelkyni, ale jsme zajištěný a milující pár co má naprosto fungující vztah.Moc si přejeme miminko, protože to jediné nám brání ve štěstí, ale bohužel já ho mé partnerce dát nemohu, proto se obracím s prosbou na vás a zkusíme své štěstí právě tady, zda by nám někdo nepomohl s dárcovstvím spermatu.
Přejeme si zůstat oboustranně v anonymitě, nechceme aby byl dárce zapsán v rodném listě a nic podobného, chceme pouze darované sperma bez dalších závazků. Miminko si chceme udělat spolu v soukromí, opravdu by šlo jen o předání a darování materiálu nic víc. Za případné nabídky budeme moc rádi. Děkujeme.