Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holciny mám dotaz. V pátek jdu na KET a mám si zavádět ultrogestan. Jelikož po něm spinim, tak jako asi každá, tak nevím jestli si ho zavést nebo lepší zapít? Je mi blbé tam jít a mít špinavou… ![]()
Ahoj já mám sice amelgen nicméně jsem normálně ráno zavedla jako vždycky bylo mi to i řečeno v caru. Spíš aby ti nebylo špatně potom přece jen dělá to nevolnosti.
![]()
@Bohunka87 nevím jaké máš dávkování ale já když užívam utrogestan kvuli ms tak ani tak moc to neteče (dávkování 1-0-1), před ketem užívám amelgen a ten teče jak blázen, (samo se před sprchuji) oni to stejně oplachujou a jelikož kety mám vždy až po obědě, a na oběd mám utrogestan (ten mám ale celou dobu v poledne horem) záleží co ti řekl dr bo sestra
@Bohunka87 píše:
Holciny mám dotaz. V pátek jdu na KET a mám si zavádět ultrogestan. Jelikož po něm spinim, tak jako asi každá, tak nevím jestli si ho zavést nebo lepší zapít? Je mi blbé tam jít a mít špinavou…
Utrogestan se zavádí, prý je blbě snášen. Špínu neřeš. Porod taky není zrovna nejčistší záležitost.
Normálně si ho zaveď a neřeš. Utrogestan dávají snad všem klientkám, takže se divit určitě nebudou.
@Zetmi beru 4 ráno a 4 večer takže spinim docela dost. Ale je pravda, že tam jdu až na 11.30 takže to nejhorší osprchuju.
To je pravda, ale já to myslela hlavně pro můj pocit ať si nepripadam blbě ![]()