Darované spermie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1912
26.7.18 06:29

Darované spermie

Ahoj holky, s manželem jsme byli v CAR a zjistilo se, že on má azoospermie, že tam nemá ani jednu jedinou živou. Hodně jsme to pak probírali a došli k závěru, že nejlepší bude anonymní dárce spermatu. Rada bych, kdyby jste některá věděla co nejvíc podrobnosti, kolik se za to platí atp., nejlíp kdo to má fakt za sebou :)Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11851
26.7.18 07:31

@allluck ja bych se nevzdávala a objednala se k andrologovi na zjisteni priciny te azoospermie
Hodne stesti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.18 07:36

Cena se odlišuje od CARu. My za každou dávku platili 500Kč, ale slyšela jsem i o 3000Kč. Info stará 15let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.18 08:06

@allluck
My platili 2200 za kazdou davku (pred 5 lety, ale divala jsem se, ze se cena nezmenila). Mame dva krasne chlapce. Vsichni rikaji jak jsme si to rozdelili… Prvni se podoba muzi a druhy me :D . Meli jsme 4× IUI a nic, zadarilo se az z IVF.

• Citovat
  • Upravit
1912
27.7.18 06:44

Mě právně napsali, že IUI ani neudělají, že by se rovnou muselo udělat IVF, jelikož prý dárců je nedostatek. Já mám hlavně i polycystické vaječníky, takže by to stejně ani jinak nešlo. Jinak díky za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
14.8.18 20:26

Tak hlásím,ze jsme včera byli v CARU,řekli jsme,ze chceme jít do darovaných spermii,doktorka zavolala do laborky a hned nám jednoho zamluvila. Já byla totálně v šoku 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: myslela jsem,ze to potrvá trosku dyl,proste ten dárce má jako manžel modré oči a hnědé vlasy. Od září budu brát injekce a cyklus se rozjede. Docela se i začínám těšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
14.8.18 20:41

@allluck tak na co čekat? ;) Ať to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
14.8.18 20:49
@mamina2017 píše:
@allluck tak na co čekat? ;) Ať to dobře dopadne..

To jooo :) akorát ze teď mám sadru,natahla jsem si vazy na noze,jinak už by to bylo teď v srpnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.8.18 20:57
@allluck píše:
Tak hlásím,ze jsme včera byli v CARU,řekli jsme,ze chceme jít do darovaných spermii,doktorka zavolala do laborky a hned nám jednoho zamluvila. Já byla totálně v šoku 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: myslela jsem,ze to potrvá trosku dyl,proste ten dárce má jako manžel modré oči a hnědé vlasy. Od září budu brát injekce a cyklus se rozjede. Docela se i začínám těšit :)

Tak do toho bych nešla, když to dítě nebude biologicky manželovo, budeš mít vlastně dítě s cizích chlapem, o kterém víš jen to, jak vypadá, ale pokud to máte v hlavě oba srovnané, no, je to těžká zkouška, hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
9492
14.8.18 21:02

@allluck nevzdávala bych to tak rychle. Běží zde diskuse Azospermie a přesto těhotná, stojí za to si jí přečíst několik listů zpět. I neřešitelné případy šly vyřešit přes odběr spermií v narkoze. Záleží kolik vám je oboum let a jak máte času na IVF, zda vás už třeba netlačí hraniční věk na pojišťovnu. Já bych určitě absolvovala návštěvu u androloga a pak se rozhodla podle výsledků zda dárcovství ano či pokusit se získat vlastní genetický materiál přes TESE nebo MESA. Je to obrovská zkouška pro každý vztah, někdy přijdou výčitky, že člověk jakoby zklamal, apod. chlapi to zvlášť špatně psychicky nesou. Chce to opravdu si to vše pořádně rozmyslet a nejprve využít všech možných vyšetření a pak udělat ten zásadní krok. V každém případě přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
14.8.18 21:25

My už to ale vyřešené máme. Manžel to proste odmítá,anrologa aspod. Já sama jsem adoptovana a nikdy by mě nenapadlo,ze moji rodiče nejsou moji. Chlap to vše podstupovat nechce a vím,ze kdybych ho do toho nutila,tak by to byl začátek konce. Hodiny jsme to probírali a přišli na tenhle výsledek. Těšíme se na to oba. Doufáme,ze vše vyjde,jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
14.8.18 21:33

@allluck pokud to je tak jak píšeš a manžel je s tím skutečně psychicky vyrovnán, a jiná alternativa pro něj není přípustná, tak hodně štěstí, ať se brzy zadaří a držíte v náručí váš uzlíček štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
15.8.18 05:05
@Jedna babička píše:
@allluck pokud to je tak jak píšeš a manžel je s tím skutečně psychicky vyrovnán, a jiná alternativa pro něj není přípustná, tak hodně štěstí, ať se brzy zadaří a držíte v náručí váš uzlíček štěstí.

Mockrát dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital