Darování vajíček a OHSS

Anonymní
23.7.21 15:24

Darování vajíček a OHSS

Ahoj všem. Včera jsem byla na odběru vajíček za účelem dárcovství. Folikul se odebralo cca 30, dnes jsem hrozně nafouklá, ale zároveň opravdu cítím, jak mi pracují střeva. Břicho mě docela bolí, ale né nějak extra. Hodně piju cca 4 litry denně a dávám si Protifar jako zdroj bílkoviny. Chtěla jsem se tedy zeptat, hrozí tady OHSS nebo je to prostě ok, že po tolika vajíček to prostě bolet nějaký čas bude, než přijde třeba ms? Dost mě to tlačí kolem žaludku až do pravého podžebří, ale nechci zas hned plašit, když jsem den po odběru. Jinak se cítím fajn, ikdyž i dost bolí záda, ale to s tím snad nijak nesouvisí(???) Bylo by fajn, kdyby se ozvala nějaká žena, která též darovala s podobným počtem folikul a jak se cítila…všem předem dekuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
23.7.21 15:34

Podle mě se ti rozjíždí hyperstimulák. Hodně pij a jez bílkoviny. Pokud by se situace nezlepšila tak určitě kontaktuj CAR, kde jsi byla na odběru.
Snad ti bude brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.