Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den,
protože máme za sebou neúspěšné pokusy IUI v Sanusu v Hradci Králové a jediná možnost lékařů, jak nám dopomoci k vytouženému miminku, je už jen IVF, chtěla bych znát Vaše názory na jak kliniku Sanus, tak Arletu v Kostelci. Mám v Sanusu svojí gynekoložku, proto jsem začala chodit tam, ale teď si nejsem jistá, jestli to tam na mě není moc fabrika. Moc prosím o Vaše recenze, abych se mohla rozhodnout
Děkuji
@Karolína2020 nemam zkusenosti k Sanusu v HK, ale predpokladam ze pojedou podobne postupy jako v Pce. Bohuzel po 2× IUI a 2× IVF jsme s manzelem odesli. O tom, aby nam udelali vsechna potrebna vysetreni, jsme si mohli nechat zdat.
Co si clovek nenastuduje pres internet a pripadne diskuze nedostane.
Imunologie u nas pry zbytecna.. na nove klinice byla udelana obratem pri prichodu a zjistena zvysena reakce na partnerovo sperma. Tedy jasny problem proc to neslo.. Zaroven vysetrena ureoplasma a pozitivni vysledek u obou, to partnerovi vyrazne ovlivnilo vysledek spermiogramu.
Po prvni minimalni stimulaci se nam zadarilo. Bohuzel u nas je problem i se spatnou kvalitou vajicek, takze ZT pro spatny vyvoj. Ale jiz jsme konecne videli vysledek a pozitivni test!!! ![]()
Hodne se rozmyslete, zda nebude lepsi zahodit pohodli a minimalni dojizdeni za kvality vzdalenejsi kliniky. Doporucuji navstivit vice center a udelat si svuj obrazek, kde to jak funguje. ![]()
Nemám teda osobní zkušenost ani s jedním, ale když jsme tuto možnost řešili, tak nám více lidí (včetně doktora z FN) doporučovali Kostelec. Určitě bych to tam zkusila. Přeji hodně štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.