KET červenec 2021

• Fotoalbum (83)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1097
13.7.21 14:21

KET červenec 2021

Ahoj holky :mavam:,

je tady nějaká, kterou čeká v příštím týdnu nebo klidně i déle KET? Já jsem se dneska dozvěděla, že je ideální čas, takže jdu v úterý, bude to v nativu. Od zítra píchnu Ovitrelle a pak už další dny Utrogestan a píchat Clexane.
Jak se těšíte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
13.7.21 21:45
@Gedžitka22 píše:
Ahoj holky :mavam:,je tady nějaká, kterou čeká v příštím týdnu nebo klidně i déle KET? Já jsem se dneska dozvěděla, že je ideální čas, takže jdu v úterý, bude to v nativu. Od zítra píchnu Ovitrelle a pak už další dny Utrogestan a píchat Clexane.
Jak se těšíte? :D

Ahoj.Moc držím palečky. Ja byla včera. Ja taky mám Utrogestan, estrofem, prednison a ještě si píchám Clexane.Moc moc držím palečky ✊ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.7.21 08:19

@zlobidlo děkuju, to já tobě samozřejmě taky :kytka: A kolikadenní embryjko máš?
My 6ti denní, co prošlo i PGD, tak doufám, že to bude silák, ten náš mrňousek :andel:
Já popravdě v KET teď ani nedoufala, nakonci června jsem začala s Estrofenem, ale kvůli velkému krvácení jsem musela vysadit a řekli mi, že tenhle měsíc nic. Včera jsem byla na kontrole v mém CAR a primářka hned, že už je vše v pořádku, sliznice je 9,5 mm, jsem těsně před ovulací, tak by byla škoda to nevyužít :D Takže dneska píchám 1. Ovitrelle.

Připravovala ses nějak na KET? Nebo máš i teď po něm nějaký klidový režim, nebo třeba popíjíš nějaké čaje, jíš ananas…? Omlouvám se, za takové otázky, ale chci se u někoho inspirovat a udělat vše pro to, aby to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.7.21 09:16

Ahoj taky bych měla mít KET pokud sliznice doroste. Mám řízený cyklus náplastmi estrahexal, v pondělí sem byla na ultrazvuku a sliznice nebyla dostatečně vysoká tak mám přijet zítra na druhý ultrazvuk, tak doufám že sliznice doroste 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.7.21 09:22

@Ejminka11 Tak to moc držím palce, aby dorostla ;) To je tvůj první KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.7.21 09:51

@Gedžitka22 děkuji 😊, nene už 6ty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.7.21 09:53

@Ejminka11 A podařil se alespoň nějaký? To je síla…6 KETů…jsi hrdinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.7.21 13:22

Ahoj holky, já jdu v pondělí, v řízeném cyklu. Bude to první KET, ET nemohl být kvůli HSS. Nějak se na to ale vůbec necítím…😔 já se hrozně těšila na ET, byla jsem na to tak psychicky nastavená, odpočatá a teď…ani nevím, možná jsou to ty hormony, ale jsem nějaká zdeptaná… Máme jenom dvě zamražené embrya…

Momentálně jsem právě v jednom kole, pořád v práci, po KET mám volno, tak to budu doma oddychovat. Ale spíš proto, že mám práci dost psychicky náročnou a trpím na migrény.

Tak snad si to v ty hlavě do pondělí dám do pořádku, chci pro to udělat vše a vím, že to nastavení mysli je důležité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.7.21 13:30

@Betisek1 Jéé, tak to budeme testovat nějak podobně :D Moc držím palce. Z té nálady si nic nedělej, ty hormony jsou vážně nápor a tělo blázní. Ale říkej si, že si to tam půjdeš v pondělí užít a alespoň si pořádně odpočineš ;)
2 mrazáčky jsou krásné, my máme jen tohle jedno, tak moc doufám, že se mu bude u mě líbit :andel:
Jen mě tedy překvapilo, že mám Ovitrelle píchnout 1. dneska, další v podnělí a 3. sobotu. To asi, abych netestovala brzo a aby byl výsledek pořád ovlivněný tou injekcí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.7.21 14:08

Joo budeme testovat stejně 😊 pokud teda dovtedy u mně nedorazí menzes, jdu na KET 20.den cyklu a cyklus mám 30dni cca. Ale možná to teď budu mít rozhozene z hormonů, uvidíme 🤷‍♀️

Jooo já mám teď ještě pracovní povinnosti, pak přes víkend cestování 6hodin k rodině na oslavu, na kterou si mi vůbec nechce (protože se mně všichni ptají, kdy bude mimi a já jsem už na tu otázku alergická 😅) a pak od pondělí už prostě jenom klid. Mám nachystané knížky, stažené filmy, budu chodit na procházky s pejskama do lesa, prostě úplný Zen 🤣 To by bylo, aby to neklaplo 🤣

Jinak jsem zvědavá, kdy budu testovat, jestli vydržím těch 14 dní 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.7.21 14:19
@Gedžitka22 píše:
@zlobidlo děkuju, to já tobě samozřejmě taky :kytka: A kolikadenní embryjko máš?
My 6ti denní, co prošlo i PGD, tak doufám, že to bude silák, ten náš mrňousek :andel:
Já popravdě v KET teď ani nedoufala, nakonci června jsem začala s Estrofenem, ale kvůli velkému krvácení jsem musela vysadit a řekli mi, že tenhle měsíc nic. Včera jsem byla na kontrole v mém CAR a primářka hned, že už je vše v pořádku, sliznice je 9,5 mm, jsem těsně před ovulací, tak by byla škoda to nevyužít :D Takže dneska píchám 1. Ovitrelle.Připravovala ses nějak na KET? Nebo máš i teď po něm nějaký klidový režim, nebo třeba popíjíš nějaké čaje, jíš ananas…? Omlouvám se, za takové otázky, ale chci se u někoho inspirovat a udělat vše pro to, aby to vyšlo :kytka:

Děkuji moc.Ja taky měla 6 denní. No já už jsem 2 měla ET kde jsem otěhotněla. Prvni jsem čekala dvojčátka a v 5 měsíci potratila kvůli Covidu.Pak jsem nebyla 4KET a nic. V únoru celé od znova.Opet ET já otehotnila a 5 týdnů samovolný potrat 😭.A teď už mám 2 KET.Je to mazec.No čaje nepiju ale jedla jsem před i po Ananas. A ještě po transferu jsme se zastavili v MC Donald's :).Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.7.21 14:23
@zlobidlo píše:
Děkuji moc.Ja taky měla 6 denní. No já už jsem 2 měla ET kde jsem otěhotněla. Prvni jsem čekala dvojčátka a v 5 měsíci potratila kvůli Covidu.Pak jsem nebyla 4KET a nic. V únoru celé od znova.Opet ET já otehotnila a 5 týdnů samovolný potrat 😭.A teď už mám 2 KET.Je to mazec.No čaje nepiju ale jedla jsem před i po Ananas. A ještě po transferu jsme se zastavili v MC Donald's :).Tak uvidíme.

A tak po každém jsem vždy ležela 3-5 dní a nevyšel. Ted jsem řekla že zkusím jinak. Lezela jsem v den transferu. A teď už se snažím fungovat.Ale opatrně. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.7.21 14:29

@Betisek1 Já mám KET 26.DC, ale je pravda, že se mi tenhle cyklus hodně posunula ovulace, takže já mám ovulaci 20.DC a transfer bude tedy přesně za těch 6 dní. Tohle bych asi neřešila, ti doktoři vědí, co dělají ;)

Ty řeči o dětech jsou hrozné, to by se mělo zakázat. Nás už se naštěstí neptají. Máme za sebou 3 potraty z přirozeného těhotenství, tak vědí, že je to citlivé téma. Tohle je první IVF.

Přesně, knížky, filmy, Netflix už je taky připravený a snad nebude ani takové vedro :D
To vydržíme, alespoň za pokus to stojí, netestovat dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.7.21 14:31

@zlobidlo Moc mě mrzí tak špatné zkušenosti :( To by se nemělo dít. Ale teď buď hlavně pozitivní, dobře to dopadne ;)

Tak Mekáče mi ještě nikdo neradil :D ale je fakt, že jejich milkshake nemá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.7.21 14:35
@Gedžitka22 píše:
@zlobidlo Moc mě mrzí tak špatné zkušenosti :( To by se nemělo dít. Ale teď buď hlavně pozitivní, dobře to dopadne ;)Tak Mekáče mi ještě nikdo neradil :D ale je fakt, že jejich milkshake nemá chybu.

Já už zkoušela když jsem byla na ET a vyšel. Tak uvidíme. No snažím se myslet pozitivně. Uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.