Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Primulka01 ahoj
jasne, ze se pridej. Tak uz je to tady. A jak se citis? Ja verim, ze po tom PGT to vazne vyjde
Ted hlavne odpocivej a i kdyz je to v tom horku neprijemne, zkus pit caj a jist tepla jidla, ono to vazne pomaha
moc drzim palce.
@Pampeliska89 @Gedžitka22 @Primulka01
Holky já jdu v pondělí na KET, tak budeme testovat cca podobně 😊 jsem ráda, že v tom nejsem sama 😊 tak ať nám to všem vyjde 🙏 🍀
@Betisek1 at to vyjde, dej pak vedet, jak se citis
drzim palce ![]()
@Gedžitka22 Cítím se stejně jako před KETem
Jen mě bolí hlava, ale to mě pobolívala i včera, tak nevím. Možná z toho Utrogestanu?
Taky chci věřit tomu, že to PGT k něčemu bylo a bojovníčci zabojují ![]()
Teplá jídla? To jsem ještě neslyšela, jdu na to- dnes vaří večeři manžel (je zlatý, ale na vaření moc není, tak uvidíme) ![]()
@Gedžitka22 @Pampeliska89 @Betisek1 Všem moc držím palečky, ať ten “náročný maraton” skončí vesele 🙏
@Janča3030 no tak tim padem neni o cem…gratuluju, jen at sili
![]()
@Gedžitka22 partner to nebere jako čárku prý dokavad to fakt neuvidi
ale po těch letech snad už máme taky konečně štěstí
ale necitim vůbec nic od transferu, ani prsa ani bricho proste nic ![]()
@Janča3030 chlap tomu bude verit az se to narodi, to neres
Hlavni jsi ty.
A neboj, ty pocity,,tehotenstvi,, prijdou ![]()
@Janča3030 píše:
@Gedžitka22 neměla sem ovitrell pravé, byl to řízeny ket
Pokud nebyl ovitrelle nebo jiný lék obsahující hcg tak gratuluji k druhé carce. Ani bych nevěřila, že 4.den bude takto viditelná. Já měla jen o trochu silnější 10.den po ket.
@Janča3030 píše:
@Pampeliska89 nebylo vůbec nictak doufám ze bude sílit
Držím pěsti!
Tak já nevím holky, včera jsem psala, že se cítím stejně jako před KET, dnes mě občas mírně píchne v podbříšku (střídavě na obou stranách, možná víc vlevo)… jako před menzes ☹️️ Už začínám být zase negativní 😞
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.