Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janča3030 tak to mně mrzí, hlavně že jste to nakonec s Dr. zvládli. Tak dej pak update o lovení duchů 🤣 budu se těšit a držet palce, chce to nějaké pozitivní správy 🙂
Ahoj holky. Jdu se k vám přidat. Čeká mě ket příští týden, dnes začínám brát utrogestan. Je to náš 3.ket z 1.ivf, poslední zmrazené, co máme.
@Pampeliska89 Ahoj, vítej tady s námi ![]()
Moc držím palce, aby se KET povedl. Víš, který jden jdete na věc? Mrzí mě, že to zatím nevyšlo
Já mám také 1.IVF a 1.KET. ET neproběhlo vůbec, jelikož jsme nechali embrya vyšetřovat na PGD a zbylo nám jedno vhodné. Takže také doufám, že to bude ten náš pravý silák, co s námi už zůstane ![]()
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 Ahoj, vítej tady s námiMoc držím palce, aby se KET povedl. Víš, který jden jdete na věc? Mrzí mě, že to zatím nevyšlo
Já mám také 1.IVF a 1.KET. ET neproběhlo vůbec, jelikož jsme nechali embrya vyšetřovat na PGD a zbylo nám jedno vhodné. Takže také doufám, že to bude ten náš pravý silák, co s námi už zůstane
Ahoj, dekuju za přivítání. Jdeme v úterý (pokud bude vše ok a mrnousek se rozmrazi v pořádku). My jsme měli štěstí a z 1.ket máme dceru. Je jí teď rok a chtěli bychom další miminko. Toto je 2.ket po porodu. Čím se transfer blíží, začínám být trochu ve stresu.
Muzu se zeptat, kolik embryí jste měli před genetikou?
@Pampeliska89 tak to jdes ve stejny den jako ja, budeme na tom stejne ![]()
A holcicka z 1.KET je krasna zorava a moc povzbudiva
. Vubec se neboj. Treba jen telo jeste nebylo na 2.miminko pripravene, preci jem, od porodu zatim moc casu neuplynulo, rok je jak nic. Ted to vyjde, uvidis ![]()
Urcite, ze zacatku jsme meli 6 embryi, ale do 6.dne kultivace to dotahly jen 2. Jedno melo mozaiku a 2.je 100% zdrave.
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 tak to jdes ve stejny den jako ja, budeme na tom stejne
A holcicka z 1.KET je krasna zorava a moc povzbudiva. Vubec se neboj. Treba jen telo jeste nebylo na 2.miminko pripravene, preci jem, od porodu zatim moc casu neuplynulo, rok je jak nic. Ted to vyjde, uvidis
Urcite, ze zacatku jsme meli 6 embryi, ale do 6.dne kultivace to dotahly jen 2. Jedno melo mozaiku a 2.je 100% zdrave.
Máš velikou šanci na zdravé miminko, to je supr. My to poslední embryo máme už slabší, tak se uvidí.
Chtěla bych vydržet alespoň 10 dní netestovat a nestresovat se. Ale jak se znám, tak to zase nevydržím ![]()
@Pampeliska89 a ty si budes jeste po KET pichat Ovitrelle? Mne totiz napsali do. protokolu na 4.den po KET jeste jednu injekci Ovitrelle. Jednu jsem davala 14.7., dalsi dam 19.7. A treti toho 24.7. Asi, aby melo telo hodne HCG…
vubec nevim. Ale alespon me to prave uchrani pred brzkym testovanim
takhle budu vedet, ze proste vysledek bude az 14 dni po KET.
Kolikrat jsou ti slabsi daleko vetsi drzaci, nez se zdaji
urcite to bude v poradku ![]()
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 a ty si budes jeste po KET pichat Ovitrelle? Mne totiz napsali do. protokolu na 4.den po KET jeste jednu injekci Ovitrelle. Jednu jsem davala 14.7., dalsi dam 19.7. A treti toho 24.7. Asi, aby melo telo hodne HCG…vubec nevim. Ale alespon me to prave uchrani pred brzkym testovanim
takhle budu vedet, ze proste vysledek bude az 14 dni po KET.Kolikrat jsou ti slabsi daleko vetsi drzaci, nez se zdaji
urcite to bude v poradku
Ne ne, já si pichala ovitrelle jen v úterý, ve ČT mi řekli že bude ovulace a od pátku beru utrogestan. Vždy jsem to tak měla, nikdy jsem si ovitrelle nepichala více než jednou. Ale já to mám v nativu, mám ovulační cykly.
@Pampeliska89 to ja mam nativ take, take mam ovulaci, ted byl krasny 17 mm folikul. Tak to tak delaji asi jen v mem CAR.
Utrogestqn beru od ctvrtka a od ctvrtka take picham kazdy den Clexane.
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 to ja mam nativ take, take mam ovulaci, ted byl krasny 17 mm folikul. Tak to tak delaji asi jen v mem CAR.
Utrogestqn beru od ctvrtka a od ctvrtka take picham kazdy den Clexane.
Takže ti budou transferovat 6denni embryo 6.den?
@Pampeliska89 presne tak. A tedy co mi z toho vypliva, tak tim. Ovitrelle se to asi bude jen podporovat.
Ja mam IVF kvuli potretum, pritel ma spatnou DNA spermii. S otehotnenim problem nemam.
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 presne tak. A tedy co mi z toho vypliva, tak tim. Ovitrelle se to asi bude jen podporovat.
Ja mam IVF kvuli potretum, pritel ma spatnou DNA spermii. S otehotnenim problem nemam.
Asi k tomu mají důvod aby ti takto dali ovitrelle. Jediné, co jsem slyšela od holek na diskusi je to, že i 6denni embryo by se mělo vkládat 5.den.
@Pampeliska89 vazne netusim, ale stara se o me primarka CAR, takze urcite vi moc dobre, co dela
![]()
Ale kdxz to pocitam, tak vlastne asi 6.den to je. Ve stredu jsem pichla Ovitrelle, ovulace probehla tedy ve ctvrtek a do uterka je to 5 dni ![]()
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 vazne netusim, ale stara se o me primarka CAR, takze urcite vi moc dobre, co dela![]()
Ale kdxz to pocitam, tak vlastne asi 6.den to je. Ve stredu jsem pichla Ovitrelle, ovulace probehla tedy ve ctvrtek a do uterka je to 5 dni
Určitě doktoři vědí, co dělají ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Dnes mám za sebou 1. KET (z 1.IVF). Měli jsme jen jedno embryjko, které prošlo PGT.
Taky mám Utrogestan a k tomu Anopyrin.
S Gedžitkou už jsme si psaly na jiné diskuzy (rozhodovala jsem se, jestli zahájit další IVF nebo poslat jen to jedno embyjko na PGT a pokud by vyšlo dobře, jít na KET) ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.