KET červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
16.7.21 07:49

@Janča3030 tak to mně mrzí, hlavně že jste to nakonec s Dr. zvládli. Tak dej pak update o lovení duchů 🤣 budu se těšit a držet palce, chce to nějaké pozitivní správy 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.7.21 08:02

Ahoj holky. Jdu se k vám přidat. Čeká mě ket příští týden, dnes začínám brát utrogestan. Je to náš 3.ket z 1.ivf, poslední zmrazené, co máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
16.7.21 08:17

@Pampeliska89 Ahoj, vítej tady s námi :kytka:

Moc držím palce, aby se KET povedl. Víš, který jden jdete na věc? Mrzí mě, že to zatím nevyšlo :( Já mám také 1.IVF a 1.KET. ET neproběhlo vůbec, jelikož jsme nechali embrya vyšetřovat na PGD a zbylo nám jedno vhodné. Takže také doufám, že to bude ten náš pravý silák, co s námi už zůstane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.7.21 08:01
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 Ahoj, vítej tady s námi :kytka:Moc držím palce, aby se KET povedl. Víš, který jden jdete na věc? Mrzí mě, že to zatím nevyšlo :( Já mám také 1.IVF a 1.KET. ET neproběhlo vůbec, jelikož jsme nechali embrya vyšetřovat na PGD a zbylo nám jedno vhodné. Takže také doufám, že to bude ten náš pravý silák, co s námi už zůstane ;)

Ahoj, dekuju za přivítání. Jdeme v úterý (pokud bude vše ok a mrnousek se rozmrazi v pořádku). My jsme měli štěstí a z 1.ket máme dceru. Je jí teď rok a chtěli bychom další miminko. Toto je 2.ket po porodu. Čím se transfer blíží, začínám být trochu ve stresu.
Muzu se zeptat, kolik embryí jste měli před genetikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.7.21 08:05

@Pampeliska89 tak to jdes ve stejny den jako ja, budeme na tom stejne :D
A holcicka z 1.KET je krasna zorava a moc povzbudiva :). Vubec se neboj. Treba jen telo jeste nebylo na 2.miminko pripravene, preci jem, od porodu zatim moc casu neuplynulo, rok je jak nic. Ted to vyjde, uvidis ;)
Urcite, ze zacatku jsme meli 6 embryi, ale do 6.dne kultivace to dotahly jen 2. Jedno melo mozaiku a 2.je 100% zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.7.21 08:12
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 tak to jdes ve stejny den jako ja, budeme na tom stejne :D
A holcicka z 1.KET je krasna zorava a moc povzbudiva :). Vubec se neboj. Treba jen telo jeste nebylo na 2.miminko pripravene, preci jem, od porodu zatim moc casu neuplynulo, rok je jak nic. Ted to vyjde, uvidis ;)
Urcite, ze zacatku jsme meli 6 embryi, ale do 6.dne kultivace to dotahly jen 2. Jedno melo mozaiku a 2.je 100% zdrave.

Máš velikou šanci na zdravé miminko, to je supr. My to poslední embryo máme už slabší, tak se uvidí.
Chtěla bych vydržet alespoň 10 dní netestovat a nestresovat se. Ale jak se znám, tak to zase nevydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.7.21 08:43

@Pampeliska89 a ty si budes jeste po KET pichat Ovitrelle? Mne totiz napsali do. protokolu na 4.den po KET jeste jednu injekci Ovitrelle. Jednu jsem davala 14.7., dalsi dam 19.7. A treti toho 24.7. Asi, aby melo telo hodne HCG… 8o vubec nevim. Ale alespon me to prave uchrani pred brzkym testovanim :D takhle budu vedet, ze proste vysledek bude az 14 dni po KET.

Kolikrat jsou ti slabsi daleko vetsi drzaci, nez se zdaji ;) urcite to bude v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.7.21 08:51
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 a ty si budes jeste po KET pichat Ovitrelle? Mne totiz napsali do. protokolu na 4.den po KET jeste jednu injekci Ovitrelle. Jednu jsem davala 14.7., dalsi dam 19.7. A treti toho 24.7. Asi, aby melo telo hodne HCG… 8o vubec nevim. Ale alespon me to prave uchrani pred brzkym testovanim :D takhle budu vedet, ze proste vysledek bude az 14 dni po KET.Kolikrat jsou ti slabsi daleko vetsi drzaci, nez se zdaji ;) urcite to bude v poradku :hug:

Ne ne, já si pichala ovitrelle jen v úterý, ve ČT mi řekli že bude ovulace a od pátku beru utrogestan. Vždy jsem to tak měla, nikdy jsem si ovitrelle nepichala více než jednou. Ale já to mám v nativu, mám ovulační cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.7.21 08:53

@Pampeliska89 to ja mam nativ take, take mam ovulaci, ted byl krasny 17 mm folikul. Tak to tak delaji asi jen v mem CAR.
Utrogestqn beru od ctvrtka a od ctvrtka take picham kazdy den Clexane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.7.21 08:58
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 to ja mam nativ take, take mam ovulaci, ted byl krasny 17 mm folikul. Tak to tak delaji asi jen v mem CAR.
Utrogestqn beru od ctvrtka a od ctvrtka take picham kazdy den Clexane.

Takže ti budou transferovat 6denni embryo 6.den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.7.21 09:00

@Pampeliska89 presne tak. A tedy co mi z toho vypliva, tak tim. Ovitrelle se to asi bude jen podporovat.
Ja mam IVF kvuli potretum, pritel ma spatnou DNA spermii. S otehotnenim problem nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.7.21 11:44
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 presne tak. A tedy co mi z toho vypliva, tak tim. Ovitrelle se to asi bude jen podporovat.
Ja mam IVF kvuli potretum, pritel ma spatnou DNA spermii. S otehotnenim problem nemam.

Asi k tomu mají důvod aby ti takto dali ovitrelle. Jediné, co jsem slyšela od holek na diskusi je to, že i 6denni embryo by se mělo vkládat 5.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.7.21 11:48

@Pampeliska89 vazne netusim, ale stara se o me primarka CAR, takze urcite vi moc dobre, co dela :D :dance:
Ale kdxz to pocitam, tak vlastne asi 6.den to je. Ve stredu jsem pichla Ovitrelle, ovulace probehla tedy ve ctvrtek a do uterka je to 5 dni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.7.21 12:20
@Gedžitka22 píše:
@Pampeliska89 vazne netusim, ale stara se o me primarka CAR, takze urcite vi moc dobre, co dela :D :dance:
Ale kdxz to pocitam, tak vlastne asi 6.den to je. Ve stredu jsem pichla Ovitrelle, ovulace probehla tedy ve ctvrtek a do uterka je to 5 dni ;)

Určitě doktoři vědí, co dělají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.7.21 15:05

Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Dnes mám za sebou 1. KET (z 1.IVF). Měli jsme jen jedno embryjko, které prošlo PGT.
Taky mám Utrogestan a k tomu Anopyrin.
S Gedžitkou už jsme si psaly na jiné diskuzy (rozhodovala jsem se, jestli zahájit další IVF nebo poslat jen to jedno embyjko na PGT a pokud by vyšlo dobře, jít na KET) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.