Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkušenosti nemám, ale je to super, že nějaké ženě dáš šanci na vlastní miminko.
Také jsem si jeden čas prohrávala s touhle myšlenkou, a peníze z darování jsem chtěla věnovat na charitu či výzkum..abych se trošku ze sobeckých důvodů cítila za echt světici
.. bohužel jsem se k tomu nakonec nedostala…tak třeba někdy v budoucnu ![]()
Čekáš na vhodnou příjemkyni vajíček, musí vám sjednotit cyklus, pak začneš stimulovat a podle toho, jak to půjde bude odběr vajíček, v den odběru se dostaví partner příjemkyně na odběr a pak už je na ředě laboratoř a aby se embryjka vyvíjela jak mají.
Díky slečnám/ženám jako jsi ty jsme i my měli šanci na těhotenství, sice nedošlo do zdárného konce, ale byla to pro nás možnost a šance na těhotenství a miminko! Za mě máš můj velký dík
![]()
@Irinka0210 píše: Čekáš na vhodnou příjemkyni vajíček, musí vám sjednotit cyklus, pak začneš stimulovat a podle toho, jak to půjde bude odběr vajíček, v den odběru se dostaví partner příjemkyně na odběr a pak už je na ředě laboratoř a aby se embryjka vyvíjela jak mají.
Díky slečnám/ženám jako jsi ty jsme i my měli šanci na těhotenství, sice nedošlo do zdárného konce, ale byla to pro nás možnost a šance na těhotenství a miminko! Za mě máš můj velký dík![]()
![]()
Mrzí mě, že vám to nevyšlo
ja byla darovat 3× a doufám, že to někomu pomohlo
@Moniňoň Určitě jo! A i kdyby ne, je prostě super, že existuje i tato možnost díky takovým jako jsi Ty
![]()
@Irinka0210 píše:
@Moniňoň Určitě jo! A i kdyby ne, je prostě super, že existuje i tato možnost díky takovým jako jsi Ty![]()
![]()
Z tvych slov mám velkou radost, ani nevíš, jak moc mě to těší a jsem ráda, že k něčemu jsem
děkuji ![]()
@Moniňoň Určitě nejsi „jen“ pro darování vajíček, ale je to krásné rozhodnutí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj. rozhodla jsem se nekomu pomoct a darovat vajicka. Jsem ve fazi kdy geneticke testy vysly v poradku a ted mam posilat sms vzdy kdyz to dostanu..Jaky je postup dal? ted asi cekam na prijemkyni vajicek?