Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkušenosti nemám, ale je to super, že nějaké ženě dáš šanci na vlastní miminko.
Také jsem si jeden čas prohrávala s touhle myšlenkou, a peníze z darování jsem chtěla věnovat na charitu či výzkum..abych se trošku ze sobeckých důvodů cítila za echt světici
.. bohužel jsem se k tomu nakonec nedostala…tak třeba někdy v budoucnu ![]()
Čekáš na vhodnou příjemkyni vajíček, musí vám sjednotit cyklus, pak začneš stimulovat a podle toho, jak to půjde bude odběr vajíček, v den odběru se dostaví partner příjemkyně na odběr a pak už je na ředě laboratoř a aby se embryjka vyvíjela jak mají.
Díky slečnám/ženám jako jsi ty jsme i my měli šanci na těhotenství, sice nedošlo do zdárného konce, ale byla to pro nás možnost a šance na těhotenství a miminko! Za mě máš můj velký dík
![]()
@Irinka0210 píše: Čekáš na vhodnou příjemkyni vajíček, musí vám sjednotit cyklus, pak začneš stimulovat a podle toho, jak to půjde bude odběr vajíček, v den odběru se dostaví partner příjemkyně na odběr a pak už je na ředě laboratoř a aby se embryjka vyvíjela jak mají.
Díky slečnám/ženám jako jsi ty jsme i my měli šanci na těhotenství, sice nedošlo do zdárného konce, ale byla to pro nás možnost a šance na těhotenství a miminko! Za mě máš můj velký dík![]()
![]()
Mrzí mě, že vám to nevyšlo
ja byla darovat 3× a doufám, že to někomu pomohlo
@Moniňoň Určitě jo! A i kdyby ne, je prostě super, že existuje i tato možnost díky takovým jako jsi Ty
![]()
@Irinka0210 píše:
@Moniňoň Určitě jo! A i kdyby ne, je prostě super, že existuje i tato možnost díky takovým jako jsi Ty![]()
![]()
Z tvych slov mám velkou radost, ani nevíš, jak moc mě to těší a jsem ráda, že k něčemu jsem
děkuji ![]()
@Moniňoň Určitě nejsi „jen“ pro darování vajíček, ale je to krásné rozhodnutí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj. rozhodla jsem se nekomu pomoct a darovat vajicka. Jsem ve fazi kdy geneticke testy vysly v poradku a ted mam posilat sms vzdy kdyz to dostanu..Jaky je postup dal? ted asi cekam na prijemkyni vajicek?