Darování vajíček - postup

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.4.17 05:57

Darování vajíček - postup

Ahoj. rozhodla jsem se nekomu pomoct a darovat vajicka. Jsem ve fazi kdy geneticke testy vysly v poradku a ted mam posilat sms vzdy kdyz to dostanu..Jaky je postup dal? ted asi cekam na prijemkyni vajicek?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
19.4.17 07:04

Zkušenosti nemám, ale je to super, že nějaké ženě dáš šanci na vlastní miminko. :palec: Také jsem si jeden čas prohrávala s touhle myšlenkou, a peníze z darování jsem chtěla věnovat na charitu či výzkum..abych se trošku ze sobeckých důvodů cítila za echt světici :andel:.. bohužel jsem se k tomu nakonec nedostala…tak třeba někdy v budoucnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
19.4.17 07:33

Ano, ted se čeká na vhodnou prijemkyni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
19.4.17 08:17

Čekáš na vhodnou příjemkyni vajíček, musí vám sjednotit cyklus, pak začneš stimulovat a podle toho, jak to půjde bude odběr vajíček, v den odběru se dostaví partner příjemkyně na odběr a pak už je na ředě laboratoř a aby se embryjka vyvíjela jak mají.
Díky slečnám/ženám jako jsi ty jsme i my měli šanci na těhotenství, sice nedošlo do zdárného konce, ale byla to pro nás možnost a šance na těhotenství a miminko! Za mě máš můj velký dík :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
19.4.17 08:25
@Irinka0210 píše: Čekáš na vhodnou příjemkyni vajíček, musí vám sjednotit cyklus, pak začneš stimulovat a podle toho, jak to půjde bude odběr vajíček, v den odběru se dostaví partner příjemkyně na odběr a pak už je na ředě laboratoř a aby se embryjka vyvíjela jak mají.
Díky slečnám/ženám jako jsi ty jsme i my měli šanci na těhotenství, sice nedošlo do zdárného konce, ale byla to pro nás možnost a šance na těhotenství a miminko! Za mě máš můj velký dík :* :srdce: :kytka:

Mrzí mě, že vám to nevyšlo :hug: ja byla darovat 3× a doufám, že to někomu pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
19.4.17 12:38

@Moniňoň Určitě jo! A i kdyby ne, je prostě super, že existuje i tato možnost díky takovým jako jsi Ty :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
19.4.17 12:40
@Irinka0210 píše:
@Moniňoň Určitě jo! A i kdyby ne, je prostě super, že existuje i tato možnost díky takovým jako jsi Ty :kytka: :kytka: :kytka:

Z tvych slov mám velkou radost, ani nevíš, jak moc mě to těší a jsem ráda, že k něčemu jsem :) děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
19.4.17 15:46

@Moniňoň Určitě nejsi „jen“ pro darování vajíček, ale je to krásné rozhodnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.