Darovat kočičku?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
765
26.7.18 13:41

darovat kočičku

Ahoj, potřebuji poradit. Mám 5 let kočičku, je to moje zlato. Vždy se mnou byla. Bohužel jsem se dostala do nepříjemné situace, stěhuji se daleko a kočička se mnou v žádném případě nesmí. Rve mi to srdíčko, opravdu. ale jinak to nejde. nevím komu jí dát, nikdo mi nepříjde dost dobrý pro ní. Nesmí k dětem, je trošku plachá ale velký mazel. Z rodiny jí nemám komu dát. Nevím co mám dělat, už ted se mi chce brečet při představě, že jí dám pryč. Jak to udělat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30378
26.7.18 13:50

Nevím, co chceš slyšet. Pětiletá na tebe zvyklá kočka by možná přežila, kdyby mohla žít tam, kde je teď. Jestli ji někam odložíš, je to její konec. Nikdy už nebude šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.7.18 13:54

@hanka.br. To já vím… nevím co chci slyšet. je to na houby vážně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.7.18 14:05

@Nicollka1993 kdysi jsem musela dát pryč tříletého kocourka, to nebylo zvíře, ale malé děcko. Také mě to rvalo a šíleně jsem to obrečela. Dala jsem inzerát a ještě ten den se mi ozvala moc milá paní a ještě ten den si pro něj nějakých 200 km přijeli s přítelem. Pak mi pořád posílali fotky a videa, ať vím jak se má. Dostal se na baráček kde se okamžitě skamarádil s pejskem a nedali bez sebe ani ránu, ta paní se o něj starala jak o dítě a její přítel se do něj úplně zamiloval. Večeřeli dokonce spolu na stole z jednoho talíře. Dokonce ho brali i na návštěvy k rodině, kde mu taky podstrojovali a mohli ho umazlit. Takže šel vlastně do lepšího, měl se moc dobře a vůbec netesknil. Takže držím palce, ať pro svojí kočičku seženeš podobnou rodinu a věř, že se bude mít moc dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.7.18 14:08

@_0812_ to je tak krásné, dostala se do dobré rodiny. snad seženu někoho hodného. děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.7.18 14:29

Mám něco podobného. Akorát s dvou letou kočkou… taky nevím co dál. Nikdo ji do dočasně péče nechce i když bych na ni měsícne přispívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.7.18 15:32

@novakova.t je to hodně těžké, že :( já bych taky na ní klidně platila, jen aby se měla dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.7.18 18:22
@Nicollka1993 píše:
@novakova.t je to hodně těžké, že :( já bych taky na ní klidně platila, jen aby se měla dobře.

Ano. Já bych chtěla jen docasku na rok…a nikdo se nemá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
26.7.18 18:27

@Nicollka1993 @novakova.t Achjo, klidně bych je vzala k nám, ale náš kocour je tady králem, měli jsme tu od známých kočku na hlídání a ten ji neskutečně šikanoval, neudělal jí nic dobrýho, zkrátka žárlil :? Snad budete mít obě štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
26.7.18 18:28
@novakova.t píše:
Ano. Já bych chtěla jen docasku na rok…a nikdo se nemá :(

zkusila jsi depozita? Pokud jsi ochotná platit, mohli by ti vyjít vstříc, protože tam potřebují každou korunu pro ostatní kočky.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
26.7.18 18:29

@Nicollka1993 to mě mrzí. Být tebou, zkusila bych dát inzerát. Vlastně je to asi jediná možnost, když v okolí ji nikdo nechce. Na fb je spousta zvířecích skupin. Můžeš vypíchnout, že třeba kočička je zvyklá doma, čistotná… můžu se zeptat, proč dáváš pryč? Třeba by to mělo řešení

• Citovat
  • Upravit
4256
26.7.18 18:50

@Lalelale
Psala jsem na jedno Pražské ale bez odpovědi. Zkusím zítra tam zavolat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.7.18 18:50
@Lalelale píše:
@Nicollka1993 to mě mrzí. Být tebou, zkusila bych dát inzerát. Vlastně je to asi jediná možnost, když v okolí ji nikdo nechce. Na fb je spousta zvířecích skupin. Můžeš vypíchnout, že třeba kočička je zvyklá doma, čistotná… můžu se zeptat, proč dáváš pryč? Třeba by to mělo řešení

Já to dávala i na fb.. hodně lidí mě odsoudilo… A nikdo se neozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.7.18 19:21

@Lalelale asi mi nic jiného nezbude než inzerát, ale tak moc se mi nechce. Nějak nedokážu přiznat, že by se někde měla lépe. stěhuji se skoro 80 km za prací, nový byt, zákaz zvířat, nebudu na ní mít čas :( Ona je hodná, skoro celý den o ní nevím, vždy se někde uloží a spinká. Ona je svá, když nechce tak se neukáže, proto není vhodná k dětem ale spíše ke klidným lidem co jí pomazlí když sama příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
26.7.18 20:08

@Nicollka1993 celý den o ní nevíš, ale „nebudeš na ni mít čas“? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie